güzel canım daha öncede söylemiştin bakmıştım gayet güzel üstelik çok çok uygunkızlar karar verdim balayına, Family Belveder Hotele gdiyorum bütün turizm şirketlerindeki yazılara resiimlerine baktım gerçekten güzel, kendi sitesinede baktım hatta aradım bide bilgi aldım, ben beğendim olanaklarıda güzel hoş, ücretsiz aktiviteleride fazla, ve balayı çiftinede fiyatı 75miş çokta uygun, bu fiyata daha güzel bi yer bulabileceğimi hiç sanmıyorum bide siz bakarmısınız kızlar sizce nasıl :1hug:
günaydınn arkidişlerimmm:))) ne güzel bi gün daha başlıo ve biticek demektirr benm şafak 22 :)))
dün dedim artk ben son haddimdeym bakk uzun dönem gitseydn ben şimdi dayanamzdım dedmdee öyle olsa işi falan bıraktırırdm evlenr yanıma alırdm seni diyo artk başka türlü ne zor beklemekk boshayallersmile özledmmmmmmmmmmmmmmm çookkkkk Şeniz
kızlar karar verdim balayına, Family Belveder Hotele gdiyorum bütün turizm şirketlerindeki yazılara resiimlerine baktım gerçekten güzel, kendi sitesinede baktım hatta aradım bide bilgi aldım, ben beğendim olanaklarıda güzel hoş, ücretsiz aktiviteleride fazla, ve balayı çiftinede fiyatı 75miş çokta uygun, bu fiyata daha güzel bi yer bulabileceğimi hiç sanmıyorum bide siz bakarmısınız kızlar sizce nasıl :1hug:
canım 75 tl hangi tarih için geçerli ?? uygunmuş vallaa otelde fena diil ama denize biraz uzakmı sanki ne :)
temmuz ayını sordum ben , sezonun en yoğun döneminde 75 tl dedi canım,80miş ama balayı dedim 75 olur o zaman dedi, ve özel ikramları falanda oluyomuş o kadar uzak değilmiş be gülüm, servisi varmış zaten
iyimiş ozaman yaa siz gidin bakalım önce sonra sen duruma göre artık tawsiyelerde bulunursun bize kuşumm :))
canım ben ama temmuzda gidicem sizin düğün ne zman yawru
ulan ilk sazan benim atınız beni ortaya
heheheh damla jakuzili bi yer bulamadı ya ona morali bozuldu kızcağızın :)) diğerleride yok bugün geliolar gidiolar yoğunlar heralde bugün benimde canım sıkıldı saatler geçmiyo :umursamaz:
kızlar ben geldimmm nasılsınız?2 gündür ev işleriyle uğraşıyordum giremedim.kocamla da çatışma içindeyiz.zaman az kaldı ya 1 hafta önden git bizimkilerle kal ne olur sanki diyo.dövücem artık sinir oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?