331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asker donusu kozlar elındeyken kullan kızım bıralk gıtme hatta esınle aynı gun orda ol gerekırse bu lafın ustune yada esın gelsın senı aılenın yanından alsın dırek ızmıre alsaın bıletı nolcak ordan beraber donersınız

hoşbulduk gamiş.benim evi tutmam biraz zaman alıcak ankaraya döndükten 2-3 ay sonra ancak çıkabilirim.aslında bazen şeytan diyor çıkma babasıda kira parasını alamasın ama durmak da istemiyorum orda bilmiyorum bakalım artık.evden önce istediğim sadece huzur.erkeklerin şu aile merakı beni deli ediyor.2 gündür antalyadayım yıllar sonra geldim eski aile dostları çocukluk arkadaşlarımla görüşüyorum ama eşim sağ olsun anlayıştan bi haber.bilmiyorum yaaa aklı başına gelicek ama bakalım artık.hiç umrumda değil ben nostalji yaşıyorum ve tadını çıkarıyorum.:)o da çatlasın dursunnn

BELKIDE sız cıkın dıye yapıyolardır kız . aklımıza gelmedı hıc. dırek soyleyemıyolardır bıksınlarda gıtsınler dıye yapıyo olabılırler

valla bende 16 sında dönücem bana ne yaaa.dün anladım ki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.yok benim yüzümden çok mahçup oluyomuş,ailesi sırf huzumuz bozulmasın diye laf etmiyomuş ben hiç gelin gibi değilmişim.bak bak laflara bak.resmen psikolojik baskı anladımki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.iyi olduğumuz zamanlarda aşkım sen çok iyisin iyiki seninle evlenmişim ben çok şanslı biriyim bilmem ne.ama dün 1 hafta önceden git dediğinde itiraz edince duyduğum laflar bunlar oldu

canım sen tadını cıkar inan bi daha böyle bulamıycagız sempatiksalakcinni kız sen evini boşaltmadın dimi hee ben,im gibi evini boşalttın sandım o zaman tabi canım eşinin döneceği gün sende dön evine kalma kaynanangilde falan :1closedeyes:

bende aslında öle düşünüyordum hatta eşimde aynı düşüncedeydi ama zaman azaldıkça ailesi iyi aile modlarına girdiler ve bana hak veren eşim şimdi ne olur sanki gitsen diyo.bende dedim sen kaç aydır ordasın bi kere bile aradın mı bizimkilşeri.hemen başladı yok sen gelinsin bilmem ne ne kadar banel düşünceler.tam düüzeldi diyorum ama ailesi yine doldurmayı başarıyor.ne olcak böle bilmiyorum

valla sekerım ya bu deveyı guducen yada ugrasıcan bıraz sıkıntılı gunler gecırıcen sonucundada ya ıstedgınıı elde edersın yada ayrılırsınız Allah korusun. yada dedgım gıbı bu deveyı guducen sesını ckarmıcan. bence anneı babanıda al gıt bır hafta onceden ınat degılmı bu .
ben bu durumda olsam anne babama durumu solerım sureklı gelın anlasın bıraz esım ne hıssettıgımı dıye anlatırım.

ay cok sınırlendım ne demek sen gelınsın. sende damatsın farkı ne

kızlar bugün yine gittim boya aldım şimdide palaette altın karamel aldım bu defa tutsun inşallah sıkıntıdan sürekli kendimle uğraşıyorum

gelinle damat arasında fark neymiş acaba

anne babamı hiç onlarla yüzgöz ettirmem,asla onlar gibi basit durumu düşürtmem.gerektiğinde geliyolar zaten,onların anlaması lazım bazı şeyleri.amann aslında eşim çok anlayışlı,uyumlu onlarla hiçbi sıkıntı olmuyor.ailesi konusunda da zamanla düzelir ilk zamanlara göre baya bi fark var.zaten ailesini gördükçe hak veriyorum çok görmemek gerekiyor.ben 16 mayıs sabah çıkarım akşam orda olurum 17.sinde akşam 7-8 gibi de eşim gelecek zaten.kimse için rahatımı bozamam.anlasınlar.ben ne kadar bazı konularda taviz veriyor anlayışlı oluyorsam o da anlasın

ya kızlar kocalarınıza şükredin bişey dicem ağzınız açık kalcak =)))))
benimki ne dedi c.tesi biliyomusunuz ve gıııkk diyemedim =))
bendede bu huy işte hep alttan alıyorum
balayından bahsederken aynen şöyle dedi ekleme yada kesme yok
' bazen diyorum sıkılırmıyız acaba bazende diyorum gidelim bidaha olmıcak böyle bişey bazende düşünüyorum annemide alsak bi karadeniz turumu yapsak acaba '
buyrun burdan yakın ve kocalarınıza şükredin =)))

wallaa benim tutulduuu
yuh yanii balayıı kaynanaylaa karadeniz turuu cnm müstakbel kocanın hayal gücü baya genişmiş
amaann ewlerden ıraakk :)) kız seen nasıl böyle bişeye ses çıkarmadın cadalozz kaydirigubbakcemile3

benimde aynen böyle nutkum tutuldu =)))
ama koyarım lafımı kaynanama dicem anne oğlun seninle balayında karadeniz turu yapmak istiyomuş dicem =))
yarın hususi bunun için gidip söylicem

kızlar bugün yine gittim boya aldım şimdide palaette altın karamel aldım bu defa tutsun inşallah sıkıntıdan sürekli kendimle uğraşıyorum

KIZ GIT kuafore boyat basıan ıs acıcan heee

sen nısanlına sole asgerıyenın yemeklerınden yemeyı kessın yoksa durum vahım basına ıs acacak

benimde aynen böyle nutkum tutuldu =)))
ama koyarım lafımı kaynanama dicem anne oğlun seninle balayında karadeniz turu yapmak istiyomuş dicem =))
yarın hususi bunun için gidip söylicem

hahahah söyle bakalım kaynanacığın ne diyceekk bu olayaa olur kızım yaparız tabi diyomuş bide ozaman seyret sen olayı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…