antalyadayımm 2 gündür kardeşimin eviyle uğraşıyoruz.çok yoruldummm ama değdi:)koca konusunda da haklısın.varya inan yüz vermeye gelmiyorlar.iyiyken yere göğe sığdırmıyo en ufak bi ters çıkmada da herşey boşa gidiyor.valla çok ama çok yoruldum hele bu ailesi konularındaaa
ay sorma damlaya cok guldum zatı yazık cok ustune gıttık
evet yazık bana çok üstüme geldiniz küstüm ben size :dilcikar:
darılma kız. bi jakuzilı otel bulsam barısırmıyız :roflol::roflol:
hoşbulduk gamiş.benim evi tutmam biraz zaman alıcak ankaraya döndükten 2-3 ay sonra ancak çıkabilirim.aslında bazen şeytan diyor çıkma babasıda kira parasını alamasın ama durmak da istemiyorum orda bilmiyorum bakalım artık.evden önce istediğim sadece huzur.erkeklerin şu aile merakı beni deli ediyor.2 gündür antalyadayım yıllar sonra geldim eski aile dostları çocukluk arkadaşlarımla görüşüyorum ama eşim sağ olsun anlayıştan bi haber.bilmiyorum yaaa aklı başına gelicek ama bakalım artık.hiç umrumda değil ben nostalji yaşıyorum ve tadını çıkarıyorum.:)o da çatlasın dursunnn
hoşbulduk gamiş.benim evi tutmam biraz zaman alıcak ankaraya döndükten 2-3 ay sonra ancak çıkabilirim.aslında bazen şeytan diyor çıkma babasıda kira parasını alamasın ama durmak da istemiyorum orda bilmiyorum bakalım artık.evden önce istediğim sadece huzur.erkeklerin şu aile merakı beni deli ediyor.2 gündür antalyadayım yıllar sonra geldim eski aile dostları çocukluk arkadaşlarımla görüşüyorum ama eşim sağ olsun anlayıştan bi haber.bilmiyorum yaaa aklı başına gelicek ama bakalım artık.hiç umrumda değil ben nostalji yaşıyorum ve tadını çıkarıyorum.:)o da çatlasın dursunnn
valla bende 16 sında dönücem bana ne yaaa.dün anladım ki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.yok benim yüzümden çok mahçup oluyomuş,ailesi sırf huzumuz bozulmasın diye laf etmiyomuş ben hiç gelin gibi değilmişim.bak bak laflara bak.resmen psikolojik baskı anladımki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.iyi olduğumuz zamanlarda aşkım sen çok iyisin iyiki seninle evlenmişim ben çok şanslı biriyim bilmem ne.ama dün 1 hafta önceden git dediğinde itiraz edince duyduğum laflar bunlar oldu
bende aslında öle düşünüyordum hatta eşimde aynı düşüncedeydi ama zaman azaldıkça ailesi iyi aile modlarına girdiler ve bana hak veren eşim şimdi ne olur sanki gitsen diyo.bende dedim sen kaç aydır ordasın bi kere bile aradın mı bizimkilşeri.hemen başladı yok sen gelinsin bilmem ne ne kadar banel düşünceler.tam düüzeldi diyorum ama ailesi yine doldurmayı başarıyor.ne olcak böle bilmiyorum
valla bende 16 sında dönücem bana ne yaaa.dün anladım ki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.yok benim yüzümden çok mahçup oluyomuş,ailesi sırf huzumuz bozulmasın diye laf etmiyomuş ben hiç gelin gibi değilmişim.bak bak laflara bak.resmen psikolojik baskı anladımki ne yaparsan yap yaranamıyorsun.iyi olduğumuz zamanlarda aşkım sen çok iyisin iyiki seninle evlenmişim ben çok şanslı biriyim bilmem ne.ama dün 1 hafta önceden git dediğinde itiraz edince duyduğum laflar bunlar oldu
wallaa benim tutulduuu
yuh yanii balayıı kaynanaylaa karadeniz turuu cnm müstakbel kocanın hayal gücü baya genişmiş
amaann ewlerden ıraakk :)) kız seen nasıl böyle bişeye ses çıkarmadın cadalozz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün yine gittim boya aldım şimdide palaette altın karamel aldım bu defa tutsun inşallah sıkıntıdan sürekli kendimle uğraşıyorum
ya kızlar kocalarınıza şükredin bişey dicem ağzınız açık kalcak =)))))
benimki ne dedi c.tesi biliyomusunuz ve gıııkk diyemedim =))
bendede bu huy işte hep alttan alıyorum
balayından bahsederken aynen şöyle dedi ekleme yada kesme yok
' bazen diyorum sıkılırmıyız acaba bazende diyorum gidelim bidaha olmıcak böyle bişey bazende düşünüyorum annemide alsak bi karadeniz turumu yapsak acaba '
buyrun burdan yakın ve kocalarınıza şükredin =)))
benimde aynen böyle nutkum tutuldu =)))
ama koyarım lafımı kaynanama dicem anne oğlun seninle balayında karadeniz turu yapmak istiyomuş dicem =))
yarın hususi bunun için gidip söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?