331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlenmeden önce bu cümleyi okusam nutkum tutulurdu ama evlendikten sonra artık normal geliyor.çünkü anne babalar oğullarını bağımlı yetiştiryorlar.en basiti biz şu an antalyadayız neden kardeşim yeni bir ev tutacak yerleşecek diye.tek başına elektirik,su,tüp,beyaz eşya,mobilya bilmem neee işlerini nasıl yapılır bilmiyor ve şu an annem ve babam çocuk gibi koşuşturuyor hoş eşimin ailesinde bunun onda biri yok ama onlarda sen küçükken yemezdin peşinden koşardık,şöle yapmıştın biz böle düzellttik.bi psikologdan dinlemiştim bazı anne babalar çocuklarını evlenince ya hastalık bahanesiyle ya da onlara nasıl baktıklarını anlatarak kendilerine bağımlı kılıyorlar haa bazı annelerde şey yapıyolarmış baban bana böle eziyet etti sizin için sabrettim.şimdi düşünüyorumda acaba benim ailem mi yanlış yapıyor bizim için bu kadar fedakarlık yaparak yoksa diğerlerimi.daha az önce dedim anne oğlun evlenince böle rahat olurmuyuz.ve annem kardeşin rahat etsin gelinin bize karşı mecburiyeti yok dedi.hayran kaldım ve keşke benimde bu düşüncede bi kayınvalidem olsa dedim.ailem benim evime bile rahatsız etmemek için gelmiyorlar ben yalvar yakar çağırıyorum

pardon iden anlamadım balayı için mi diyo annemle gidelim diye eğer öyle dediyse bende bişey sölicem bakalım siz nediceniz

pardon iden anlamadım balayı için mi diyo annemle gidelim diye eğer öyle dediyse bende bişey sölicem bakalım siz nediceniz

evet canım aynen öyle
beni şaşırt lütfen söyliyceklerinle
bi eşi daha varmı bunun bilmiyorum

evet canım aynen öyle
beni şaşırt lütfen söyliyceklerinle
bi eşi daha varmı bunun bilmiyorum

tatlım burda kaç kez söyledim ama sen okumamıssın herhalde biz balayına kayınvalidem kyınpederim görümcem eşimin kuzeni teyzesi hep birlikte gittik üstelik bizim yazlıga sadece 2 odası var düşün yaniiiiii daha ne diyim iden ama asla müsade etme canım ben yaşadım gördüm ve o kadar pişmanım ki müsade ettiğime bi balayı bile yapamadık içimde keşkelerim çok var canım asla ve asla müsade etme çünkü anası falan anlamaz bunları başabaşa bırakalım diye :1closedeyes:

yok canım uçak bilet rez. yaptırdım iki kişilik sonra ekleyelim demez heralde vaz geçti o konudan ama demiş olması beni çok yıprattı
ama tek değilmiş wallahi hayret verici bi olayyyy

ayy kızlar sizinkilerde ammaa düşkünmüş ailelerineee
neyseki benimki öyle değil vallaa
bilmiyorumkismile

ah ah su 15 gundur neler yasadım sız benı dınleyın yatın kalkın eslerınızı aılelerıne dua edın.

yok canım uçak bilet rez. yaptırdım iki kişilik sonra ekleyelim demez heralde vaz geçti o konudan ama demiş olması beni çok yıprattı
ama tek değilmiş wallahi hayret verici bi olayyyy
gerçekten hayret verici bir olay 2 yıldır kocamla başbaşa bi tatil yapamadım kaynanandan uzak oturmak ta izinli oldugun zamanlarda oraya gitrmk için bi fırsat işte boshayallersmile
ayy kızlar sizinkilerde ammaa düşkünmüş ailelerineee
neyseki benimki öyle değil vallaa
bilmiyorumkismile

şanslısın canım maşallah yerimseniben

Melita önce bi sözlen
sonra nişanlan sonra bide evlen böyle yavaş yavaş görürsün anlarsın

amannn evlilik resmen tiyatro sahnesi ve bizlerde başrol oyuncuları yapcek başka bişey yok aslında erkekleri iki pohpohla sal ortaya yani benimki öle.ama inadına bişey söle hemen ikimizde ateşoğulları barutoğulları oluverişyoz.allah ağzımızın tadını bozmasın ve aileleri bizi üzeceklerse uzak etsin.kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz yine güzel günler hepimizin olsunnnn

oyy oyy oyy nelerr olmuşş burda nelerr yoktumm hiç bayaa koyu muhabbet..

idenn seninkine şookk ötesi oldum yaniii ben gelmiyim sen git derdim heraldeee balayı bu ya öylesine bi tatilmiii lmaz:

nası bu ailelerr vay bee bende yeni yeni anlıorm içine girince anlarsın diyolardı da yok iyilet diyodumm ama uzaktan göründüğü gibi değil gerçektenn :umursamaz:

Melita önce bi sözlen
sonra nişanlan sonra bide evlen böyle yavaş yavaş görürsün anlarsın

yok tatlım yaa benimki zaten ailesiyle pek anlaşamazz ewlenince anca bayramlarda ziyaretlerine gideriz diyo
hattaa beni bilee görüştürmiycekmiş annemlerlee öyle diyoo napıcan annenii zaten bu yaşına kadar görmüşsün diyo hahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım benimki annesine yeri geliyo bir bağırıyo anlatamam ben anneme öyle bağırsam beni evlatlıktan redederler ama bu onunla ölçülmüyoo
görüşme diyince burdayekn askerden önce yani evi sadece yatmak için kullanırdı sürekli bizdeydi fln ama ama amaaa içlerinde ki sinir bozucu sevgi böyle çıkıyo ortaya yeri geliyo
bende senin gibi diyodumda ordan biliyorum

alalalala korkuttun kız şimdi benideee :))
ben pek sanmıyorum ama yaa böyle olucağını vallaa çekerim resti ya anan ya beeenn delikafadulden:roflol::roflol:

alalalala korkuttun kız şimdi benideee :))
ben pek sanmıyorum ama yaa böyle olucağını vallaa çekerim resti ya anan ya beeenn delikafadulden:roflol::roflol:

ooyy çookk büyük konuşuyosun gülüümmm deme öylee =)))

cancagızlarım bu ışın kısacası şu et tırnaktan ayrılmaz ayırmaya kalkarsan kanatırsın. yara yaparsın. o zaman napmaz lazım ? manıkür yapmasını bıleceksın azıcık etten kescen azıcık tırnagı torpuleyıp bı guzelde cıla ustune oh mıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…