sen nısanlına sole asgerıyenın yemeklerınden yemeyı kessın yoksa durum vahım basına ıs acacak
hahahah söyle bakalım kaynanacığın ne diyceekk bu olayaa olur kızım yaparız tabi diyomuş bide ozaman seyret sen olayı delikafadulden
wala benim işim daha zor kaç gündür sinirden çatlıcam
pardon iden anlamadım balayı için mi diyo annemle gidelim diye eğer öyle dediyse bende bişey sölicem bakalım siz nediceniz
valla hıc sınırlenme cığer sende onunda karnı ac. kozlarını ıı kullan aklı basına gelsın
evet canım aynen öyle
beni şaşırt lütfen söyliyceklerinle
bi eşi daha varmı bunun bilmiyorum
tatlım burda kaç kez söyledim ama sen okumamıssın herhalde biz balayına kayınvalidem kyınpederim görümcem eşimin kuzeni teyzesi hep birlikte gittik üstelik bizim yazlıga sadece 2 odası var düşün yaniiiiii daha ne diyim iden ama asla müsade etme canım ben yaşadım gördüm ve o kadar pişmanım ki müsade ettiğime bi balayı bile yapamadık içimde keşkelerim çok var canım asla ve asla müsade etme çünkü anası falan anlamaz bunları başabaşa bırakalım diye :1closedeyes:
gerçekten hayret verici bir olay 2 yıldır kocamla başbaşa bi tatil yapamadım kaynanandan uzak oturmak ta izinli oldugun zamanlarda oraya gitrmk için bi fırsat işte boshayallersmileyok canım uçak bilet rez. yaptırdım iki kişilik sonra ekleyelim demez heralde vaz geçti o konudan ama demiş olması beni çok yıprattı
ama tek değilmiş wallahi hayret verici bi olayyyy
ayy kızlar sizinkilerde ammaa düşkünmüş ailelerineee
neyseki benimki öyle değil vallaabilmiyorumkismile
Melita önce bi sözlen
sonra nişanlan sonra bide evlen böyle yavaş yavaş görürsün anlarsın
yok tatlım yaa benimki zaten ailesiyle pek anlaşamazz ewlenince anca bayramlarda ziyaretlerine gideriz diyo
hattaa beni bilee görüştürmiycekmiş annemlerlee öyle diyoo napıcan annenii zaten bu yaşına kadar görmüşsün diyo hahahah delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım benimki annesine yeri geliyo bir bağırıyo anlatamam ben anneme öyle bağırsam beni evlatlıktan redederler ama bu onunla ölçülmüyoo
görüşme diyince burdayekn askerden önce yani evi sadece yatmak için kullanırdı sürekli bizdeydi fln ama ama amaaa içlerinde ki sinir bozucu sevgi böyle çıkıyo ortaya yeri geliyo
bende senin gibi diyodumda ordan biliyorum
alalalala korkuttun kız şimdi benideee :))
ben pek sanmıyorum ama yaa böyle olucağını vallaa çekerim resti ya anan ya beeenn delikafadulden:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?