cancagızlarım bu ışın kısacası şu et tırnaktan ayrılmaz ayırmaya kalkarsan kanatırsın. yara yaparsın. o zaman napmaz lazım ? manıkür yapmasını bıleceksın azıcık etten kescen azıcık tırnagı torpuleyıp bı guzelde cıla ustune oh mıss
wala doğru söylüyosun gerçi amacımda ayrımak deil zaten azcık dozunu ayarlasın yeter bana yoksa illaki benim ailem neyse onunkide o
wala doğru söylüyosun gerçi amacımda ayrımak deil zaten azcık dozunu ayarlasın yeter bana yoksa illaki benim ailem neyse onunkide o
ayneen vallaa kızlarr dozunu ayarlamayı bilmeleri lazım b.kunu çıkarmaya gerek yok yanii
sanki sadece onlarda var anne baba bizde yook onlarınkiler kıymetlide bizimkiler değilmi sanki :dilcikar:
bende varya sankı 30 yıllık evlı guzın abla moduna gırdım ne len bu
bende varya sankı 30 yıllık evlı guzın abla moduna gırdım ne len bu
sen ne kadar süredir ewlisin guz cum boshayallersmile
bız 5 yıl cnm
ee güzin abla tecrübesi edinicek kadar süre olmuş maşallaah kaydirigubbakcemile3
allah daha uzun yıllar nasip etsin cnm :))
amin canım darısı basınıza
aklım burda kaldı hemen geldim yeniden:))))güzcüm çok doğru sölemişsin.biz üniversitedeyken eşim ayda yılda bir arardı 4-5 ayda bir ankaraya giderdi,ailesi çocuğu okulda aç mı tok mu nasıl evlerde yaşıyor hiç bilmezdi ama nolduuuu evlendi ve şimdi sanki ailesi çok düşkünmüş gibi bazen yerin dibine sokuyolar tabi bizimki güya soğuyor ondan sonra 2 yavrum oğlum dediler mi onlardan iyisi yok.bu hep böle yani.aileside aynı sanki çok ilgili gibi.et tırnaktan ayrılmaz doğru onlara ayrıl ya da gel törpileyuelim diyen yok.ama sanki biz kadınlar daha fedakarız daha tavizkarız.bugün öle düşündüm dedim bu çocuk zaten aileden bişey görümüyor sürekli tedirgin eder moddalar bi de ben üstüne gidiyorum iyice psikolojisi bozuluyor.aslında erkekler çok zavallı durumdalar bizler daha güçlüyüz,daha gözü karayız.
bazen dusunuyorumda esım keske aılesını bana savunacak bır seyler bulabılseydı . yada savunulacak yanları olsaydıda bende burda sızınle beraber cekıstırseydım. malesef esım savunamıyo bıle.
kızlarr bu konuşmalar bize yolda gösteriyo aslında yazın kısmetse evlendiğimde belki daha net görmeye başlıcam ve onun ailesinin olduğu şehirde olucam .. umarım herşey yolunda olur ozmnn.. bakalım annesinin yani ailesinin gerçek yüzü ozmn ortaya çıkıcakk.. evi nasıl tutmak lazım kızlar onun ailesine yakınmı olmalı uzakmı ne dersinizz ?? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?