331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ne aileler varyaaa lmaz: iyiki bizleri bulmuşlarr ozmnn yani ne diyimm :umursamaz:

bılmem cnm artık bakın dıuruma gore sukredınyanı. esım dıyo tasınalım evımızın adresını bılmesınler cok kızdı askedeken sahıpsız bıraktılar dıye. ben aralarını buluyorum yınede. annesı babası kardeslerı kopması mumkundegıl. bırınden bırıne bısı olsa onun yuregı yanar o uzulurse bende uzulurum. o yuzden dedım kusmede cok ıcımızede almayalım
ole arada gıderız bayramda seyranda. sonucta aılesı kusmelerını ıstemek aralarını buluyorum bı sekıl .

ayy çok üzüldüm canım ya en hassas noktamızz oldu artk askern üzülmesine dayanamıormm ( nası yaptılar böyle bişeyii anne bu ya canı acımıyomu oğlu bi yerde ahh ahh..

ayy çok üzüldüm canım ya en hassas noktamızz oldu artk askern üzülmesine dayanamıormm ( nası yaptılar böyle bişeyii anne bu ya canı acımıyomu oğlu bi yerde ahh ahh..

işte ondan dıyorum he deyın gecın kendınızı kullandırtmayın dısınızı acık gosterın ama eften pusten seylerı sorun etmeyın. esınız uzulurse sız daha cok uzulursunuz

neye he diyip geçicezkiii tatlım ya saygıdan zaten sesimz çok çıkmıyokiii sessizde olmamak lazmm ne zormuşş bu işlerr

offfff bi şehitt dahaaa ne diyim ne söyliyim ben bu insanlara yaaa ... memleketine gönderilmiş ve 27 günü kalmışşşş senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben

bakalım bugun benden baska calısan varmı mafoldumben

ay cok sevındımm ya . gunaydın canım. bır an kımse gelmıcek yapayanlız calıcam sandım

yok bebeğim bende varım bugün maleseff ama mutluyum 23 nisan bayramımın kutlu olsun turkbayragi
Bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor.... hihoyyyt
aha öküz müdür geldi sinirmi bozduu, sabah sabah yaaaaa gerizekalı şey Çok üzgünüm çoookklava:

Seninde Ulusal egemenlik ve çocuk bayramın kutlu olsun.
kov gıtsın muduru sende takılma

ya damla ben artık dayanamıyom valla cok ozledım kızımbe . kafamı yastıga her koyusta ılk gıttıgı gunlerdekı gıbı burkulur oldum . anam nası geccek bu 5 hafta bılmem.

ya damla ben artık dayanamıyom valla cok ozledım kızımbe . kafamı yastıga her koyusta ılk gıttıgı gunlerdekı gıbı burkulur oldum . anam nası geccek bu 5 hafta bılmem.

ohh evet yaaaa bende çok özledi yaa, hele bide iş yerinde sorun yaşadığımda tam isyan modumda oluyo ve şuanda öyle ooofffffff eve gitmek istiyorum ama daha sabahh mafoldumben ÇOKKKK ÖZLEDİMMMMM

ya kızlar berdesınız bı damlayla benmı ozel sektorde calısıyoruz ne bu bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…