yok sanırm başka arttırann tt
neden bugn çalışısunuz kızlarr resmi tatil bugn ama
özel şirketlere tatil olmuyo canım yaa mafoldumben
haklısın cnm bende özelde çalışıorm ama benmki milli eğitime bağlı olduğundan tatil olmak zorunda cnm ..
güzcüm senin kendi yerin mi var veterinermisn ?
burda olduğun için kızarmı tatlımm maço bi kocan var demekkk guclubacismile
aynen canım aynenn artk dayanmıcak haldeyimmm sıkıldımm çookk yanımda istiyorum artkk bu günlerin geldiği için bi yandan çokkk mutluyumm ama daralıyorumm nefes alamıcak gibi oluyo bazen hayal kurdukçaa hadi diyorum gelsin o günlerrr Şeniz
evet ya. evımız bıle oksuz kaldı gelsınde senlensın bıraz
evt güzcümmne yapıolardır acaba şimdiii aramadı daha gerçi aramazda şimdi dün birz atıştık :gitme:
off cnaım ya aynen öyle özlem zaten ikimzde de hatsafhada hayeller kuruyoruz telefonda bizde öyleyzz artk boshayallersmile ama annesigil beni deli ediyo artk çok yavaş hareket ediyolar benmi tezcanlıyım onlarmı çok yavaş anlamadm valla.. şu nişan olayı günü belli oldu annesi telefonda bana dedi günü belirledik sevgilimlede konuştuk zaten o dünden heveslii.. ama şimdi bi çocuğu arayıp içini rahatlatmıyolar nişan günüyle ilgili bende deli oluyormm ona çok çaktırmıyorm ama dün çaktırdm sanırm birz ... ben aramsam beni aradıkları yok şimdidee onada bi yandan sinir oluyorumm.. ne olucak böyle diyorum arayan soran yok .. oda dün sinirlendi brz tlfnda işte :1no2:
öyle cnm bişi demicem artk yanlış anlaşılıyosun hemenn zaten .. ayrı şehirlerdeyz biz istanbuldan gelicek onlarda bende bilet fiyatlarına baktm dedm normalken alsakmı biletleri dedm.. bi garip oldu birden kötü bişimi dedm şimdi ben ? gerçi niye ben düşünüyorumki bunları işte tezcanlıyım ya duramıyorum yerimde.. düğün için beklemeyz sanırm cnm sevglimde beklemekten yana deil ayrı olmak istemiyorm artk diyo oda farklı şehirlerde olunca çok zor o yüzden artk yanayana olmak istiyorz bi çırpıda biz yapıcaz zaten çoğu şeyi ..
kız dugun ıcın bekleyemeyız ne demek kacacakmısınız
he tamam ıı bende dedım ne dıyo bu kız ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?