331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın cnm bende özelde çalışıorm ama benmki milli eğitime bağlı olduğundan tatil olmak zorunda cnm ..

güzcüm senin kendi yerin mi var veterinermisn ?

yok sanırm başka arttırann tt

hepsı kacak sanırım

neden bugn çalışısunuz kızlarr resmi tatil bugn ama

kafamçokkarıştı

özel şirketlere tatil olmuyo canım yaa mafoldumben

kaydirigubbakcemile5

haklısın cnm bende özelde çalışıorm ama benmki milli eğitime bağlı olduğundan tatil olmak zorunda cnm ..

güzcüm senin kendi yerin mi var veterinermisn ?

canım ben muhasebede calısıyorum. veterıner yazdıgına bakma esım sıteye gorerse kım oldugumu anlamasın dıye ole yazdım :1no2:

burda olduğun için kızarmı tatlımm maço bi kocan var demekkk guclubacismile

burda olduğun için kızarmı tatlımm maço bi kocan var demekkk guclubacismile

yok kızmaz bole bı sıteye takılıgımı bılıyo. aksıne cok anlayıslıdır. ama gırıp her yazdıgımı okumasın surda her konuda konusuyoruz dertlesıyoruz. acık acık herseyı anlaıtyoruz. yerı gelıyo kavga edıoruz burda dert yanıyoruz. gırıp okursa bırda dertlesmenın bı anlamı kalmaz demı

ay doğru cnm ya şurda neler yazdığımızı bi görseelerr bide yandıkk delikafadulden konuşmadığımız konu kalmadıı yaniii :))

kızlar ya ben sımdıden gelecegı gunun hayalıne dalıyorum. 5 hafta sayıyorum ama cok ozledım yaaaaaaaaaaaaa

aynen canım aynenn artk dayanmıcak haldeyimmm sıkıldımm çookk yanımda istiyorum artkk bu günlerin geldiği için bi yandan çokkk mutluyumm ama daralıyorumm nefes alamıcak gibi oluyo bazen hayal kurdukçaa hadi diyorum gelsin o günlerrr Şeniz

evet ya. evımız bıle oksuz kaldı gelsınde senlensın bıraz

evt güzcümm ne yapıolardır acaba şimdiii aramadı daha gerçi aramazda şimdi dün birz atıştık :gitme:

kız gelemsıne az kalmısken ne yı paylasaıyorsunuz. bız cok ııyız sımdılık bılmıyorum gelınce ne olur. gecelerı yatmadan nsj lar felan atıyo baya ozlemıs. benım esım ole msj felan pek yazmaz normalde. bı gelsede su kavusma anını yasasak . ay ıple cekıyorum
uyusam uynasam gelecegı saat gelmıs olsa. bak saat dıyorum gun bıle zor gelır artık. yada prenses gıbı opup uynadırsalar bızı bız bı baksak zaman gecmıs eslerımız gelmıs
ahhh ahhh
1 hafta sonra baslarız bırbırımızı yemeye

off cnaım ya aynen öyle özlem zaten ikimzde de hatsafhada hayeller kuruyoruz telefonda bizde öyleyzz artk boshayallersmile ama annesigil beni deli ediyo artk çok yavaş hareket ediyolar benmi tezcanlıyım onlarmı çok yavaş anlamadm valla.. şu nişan olayı günü belli oldu annesi telefonda bana dedi günü belirledik sevgilimlede konuştuk zaten o dünden heveslii.. ama şimdi bi çocuğu arayıp içini rahatlatmıyolar nişan günüyle ilgili bende deli oluyormm ona çok çaktırmıyorm ama dün çaktırdm sanırm birz ... ben aramsam beni aradıkları yok şimdidee onada bi yandan sinir oluyorumm.. ne olucak böyle diyorum arayan soran yok .. oda dün sinirlendi brz tlfnda işte :1no2:

Son düzenleme:

cabım bence aılsıyle yuzgoz olma gelınce o halleder hemencecık yapıverırsınız. tabı aılenın durumunu goz onune lamakk lazım belkı 1 sene beklemek ısterler dugun ıcın . anlayıslı olmaya bak. dugun yapmak gercektemn zor

öyle cnm bişi demicem artk yanlış anlaşılıyosun hemenn zaten .. ayrı şehirlerdeyz biz istanbuldan gelicek onlarda bende bilet fiyatlarına baktm dedm normalken alsakmı biletleri dedm.. bi garip oldu birden kötü bişimi dedm şimdi ben ? gerçi niye ben düşünüyorumki bunları işte tezcanlıyım ya duramıyorum yerimde.. düğün için beklemeyz sanırm cnm sevglimde beklemekten yana deil ayrı olmak istemiyorm artk diyo oda farklı şehirlerde olunca çok zor o yüzden artk yanayana olmak istiyorz bi çırpıda biz yapıcaz zaten çoğu şeyi ..

kız dugun ıcın bekleyemeyız ne demek kacacakmısınız

kız dugun ıcın bekleyemeyız ne demek kacacakmısınız

:roflol: ilahi neden kaçalımm ailelrn haberi var cnm düşündüklerimzden 7 senedir birlikteyz biz .. daha neyi bekleyelim askerliğin bitmesini bekliyoduk oda bitiyo işte.. planlarımız hep bu yöndeydii canm..

Son düzenleme:
he tamam ıı bende dedım ne dıyo bu kız ohaoldumsmile

slm kızlar nasılsınız??
bikaçgündür misafiririm var yazamıyordum size..bana bugün tatil zaten ben evden giriyordum!!!
bayağı kaynatmışsınız kudurmuşsunuz kıııızzzzz...Allah sizi....
sengözlerimebaksanab

kızlarrr geldim ama kimse yok zaman azaldıkça stres ve özlemler bir arada,herşey güzel olur umarım hepimiz içinnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…