331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın damla bırazdan begg de gelır bız 3 nobetcı olduk valla ne bu ya

aşkımla konuştum birazdan yine gelicek opuyorumnanaktan çoooooookkkkkkkkkkkk özledm yaaaa Şeniz

MRB
nasılsınız arkadaşlar?
misafirirm var giremiyorum ben.
kızlar kocişimi çok özledim yaaa çookkk...
eksikliğini o kadar çok hissediyorumki bu sabah kazağını kokladım içime çeke çeke...
:gitme:

kızlarrr nasılsınız?yaa bugün eşim mesaj çekti onu da tatbikata almışlar yani o da artık çadırda kalacak.nasıl yapacak bilmiyorum ne zaman döneriz belli olmaz dedi.teli oraya götürüp götürmediğini de bilmiyorum bakalım artıkkk nasıl olcak.ama benim keyfim eşimi özlemek dışında oldukça yerinde.nostalji yaşıyorum,yıllar sonra eski dostlarımla çocukluk arkadaşlarımla buluşuyorum çokkk mutluyum yani.sizlerinde keyifleri yerindedir umarımmm

:teytey: şafak olmuş coni moni atarsa comolokkooooo kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

selam kızlar kimseyok heralde begy ve benden başka :))
Şafak 21 conisi bitti monisi kaldı kaydirigubbakcemile3

Atarsa 19 ulan ne zormuş son 20
bu günde çıkarmışlar askeriyede kısa dönem kalkıcak hepsi 12 ayolacak bizimkide inanmış sanki cail adam araştır internetten diyo
dedim saçmalama sen bari yapma kazanılmış hak diye bişey varolmaz öyle şey sen bi bak dio
bitsede kurtulsak yahuu

ayneen idencim bitsede kurtulsak yaa neyseki son düzlükteyiz.
bizimkilerde tam zamanında gittiler neysekii gerçi bu olay bayadır var uzuycak fln demişlerdi ama daha bişey yaptıkları yok
neyseki biz yırttık artık :))

çok zor günler geçirmişsinizdir eminim 331 ler olarak ama size o kadar özeniyorum ki şuan 20 lerde şafak sayıyosunuz,benim 333. dönem,nasıl geçicek bilmiyorum günler(((

çok zor günler geçirmişsinizdir eminim 331 ler olarak ama size o kadar özeniyorum ki şuan 20 lerde şafak sayıyosunuz,benim 333. dönem,nasıl geçicek bilmiyorum günler(((

canım merhana hos geldın oncelıkle. o duyguları bızde yasadık 329 lara ozenıyok bak sımdı 1 ay kaldı. zor bı donem sıkı dur erkenden koyuverme

a.s biraz zor olacak ama geçecek

335. dönemlerde size özenecekkaydirigubbakcemile3

zamanla alışıyosun cnm merak etme ilk zamanlar çok zorlandık alışma süreci gerçekten zor oluyo sonra bi bakmışsın geçmiş son 1 ayın kalmış
işte o 1 ay 1 sene gibi bitmek bilmiyo tatlım allah bekleyen herkese sabır versin

iden kız aynen yaa bugn beni hiç aramadığı kadar çok aradı tlfla konuşurz dioki bak arkamdakiler şafak düşüyo doğrumu bu araştır o telefonda ben nette okudum valla haberleri ona ödü kopmuş.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öyle biişi olsa alırım seni kaçarız diyooo manyağğ delikafadulden delikafadulden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…