331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine uğurladım yine ayrılık gözyaşı ne zaman bitcekkkkk bu döngü bi uyusam uyansam 5 kasım olsa ne olursenağlama

Geçmiyo uleeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ş:19 allahım ne zor şu son günlerrrr

Kötüyüm kızlar yaaaa
inanın artık dayancak gücü bulamıyorum kendimdeee ((

günaydın kızlar
gamiş Allah kavustursun canım. gıdıslerıne uzulme artık gelıslerıne sevın dıcem ama elınde degıl bılıyorum.

artık herkes son demlerıne gelmıs bayagı bellı. esım ızıne gelmeden once bende cok uzuluyordum. sonra ızne geldı bırde baktım o uzuldıgım gunler gerıde kalmıs yıne eskı halımıze donu verdık ben kendımı bosa yormus oldum sankı garıp bı hıs kapladı ıcımı . bugunde oyle olacak 1 ay sonr agelecek ve bugun ku uzuntulerımzı cogu zaman gulümseyerek hatırlıcaz. lakın sımdı yıne ozlem moduna gırdım gececegını bılebıle kendını uzen tek mahlukat ınsanoglu sanırım.

günaydın kızlaarr
sıkmayın canınızı bu günlerde biticek hattaa bu zamanlarımızı gülerek hatırlıycaz
ne günlerdi diycezz :)

sağol canım günden zorlaşıyor artık evimizi kursak daha iyi olcak

ya ben bugün patlamaya hazır bomba gibiym çok kötü oldum niye yaa (

günaydın kızlaarr
sıkmayın canınızı bu günlerde biticek hattaa bu zamanlarımızı gülerek hatırlıycaz
ne günlerdi diycezz :)

çok haklısın canım, yine de herkes bir an önce kavuşup düzenini kurmak istiyor işte :çok üzgünüm:

ewt herkes biranönce kavuşup düzenini kurmak istiyo ama napalım askerliğe denk geldii :))
azıcık daha sıkıcaz dişlerimizii kızlar az kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…