331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewt son 20 gün
20 gün sonra tüm güzellikler bizi bekliyo zemuszemus
çabucak geçse bariii

eminim dediğin gibi 20 gün sonra bugünlere gülüp geçmeye başlayacağız, ama şu an hiç geçmiyormuş gibi...

ayneenn öyle wallaa cnm sormaa
senin eşin nerde yapıyo askerliğii??

ıstanbul'da canım, Tuzla'da, senin erkek arkadaşın sanırım değil mi, o nerde?

İstanbul'da canım, Tuzla'da, senin erkek arkadaşın sanırım değil mi, o nerde?

ewt cnm benim erkek arkadaşım oda izmir bergamada
bugün kimle konuştuysam herkesin eşi istanbulda yapıyo askerliği ne güzel :))

izmir de çok güzel melitacım, istanbul bizim için çok iyi oldu, ankaradayım çünkü, her ay evci çıkardım eşimi yanına gidip...

izmir de çok güzel melitacım, istanbul bizim için çok iyi oldu, ankaradayım çünkü, her ay evci çıkardım eşimi yanına gidip...

negüzel :) ben hiç gidemedim
gittiği günden beri görmedim hiç çok özlediimmm
canıma tak ediyo artık :)

gamişim bi sen varsın bi ben wallaa :)
iden yok damla yok guz yok begy yok ilarzuda bayadır yok terkettiler bizi bugün :))
evet bugün herkes kaçak
İstanbul'da canım, Tuzla'da, senin erkek arkadaşın sanırım değil mi, o nerde?

tuzla 15 dk bana 15 dk ilerde bnenim eşimde ankarada:gitme:

bende geldm kızlarr biraz geç oldu bugn ama :)) şafak 18:) bitsinn bu günlerr hadiiiiiiiiiiiiiiiii ...

gamişim bi sen varsın bi ben wallaa :)
iden yok damla yok guz yok begy yok ilarzuda bayadır yok terkettiler bizi bugün :))

tatlım gelıyorum gıdıyorum kımse yok bende baska yerlere takılıyorum. aslında baya bı gevezelık edesım var cok ozledım dılıme vuruyo

ewt cnm benim erkek arkadaşım oda izmir bergamada
bugün kimle konuştuysam herkesin eşi istanbulda yapıyo askerliği ne güzel :))

bi bnmki değil en uzak askeriliği benmki yapıo herlde artvinde ama olsun önemli olan gelsinlerdee gerisi önmli değill olumunekankayizsmile

tatlım gelıyorum gıdıyorum kımse yok bende baska yerlere takılıyorum. aslında baya bı gevezelık edesım var cok ozledım dılıme vuruyo

gel kuşum yaa gitmeyiin iki lafın belini kıralım şurdaa
canımız sıkılıyo zaten :)

negüzel :) ben hiç gidemedim
gittiği günden beri görmedim hiç çok özlediimmm
canıma tak ediyo artık :)
az kaldı az :1hug:
evet bugün herkes kaçak

tuzla 15 dk bana 15 dk ilerde bnenim eşimde ankarada:gitme:
Gamiş eşlerimiz yer değiştirse ne güzel olurdu :1no2:
bende geldm kızlarr biraz geç oldu bugn ama :)) şafak 18:) bitsinn bu günlerr hadiiiiiiiiiiiiiiiii ...

18 mi delikafadulden

kızz kıskanmayınn bakimm 18 benmmm sizin yol izninz yok tabeee delikafadulden delikafadulden Şeniz

bi bnmki değil en uzak askeriliği benmki yapıo herlde artvinde ama olsun önemli olan gelsinlerdee gerisi önmli değill olumunekankayizsmile

yok bebgım sen yıne sukret benım kı aggrı doğubeyazıtta ben ızmırde batı ucunda o dıgu ucunda kaldık harıtada bı bak ta beterın beterı var dersın

gel kuşum yaa gitmeyiin iki lafın belini kıralım şurdaa
canımız sıkılıyo zaten :)

ay aynen ya cok ozledım zatı. son 1 ay 4 hafta sonu m daha gececek yanlız sonra yanımda bole dusununce guzel ama sabır felan kalmadı bıde yaz geldı heryer cıvıl cıvıl kıskanıyo ınsan beeee

ewt begycim sanırım en uzak seninki ama bu sayede 1 gün erken kavuşucaksın sewgiline ne güzel hatta iden bilee 1 saatlik mesafeden gelicek sewgülüsü 1 gün erken çıkıyo nasıl iş anlamadım :))
bi bizimkiler bahtsız heraldee :)))kaydirigubbakcemile2

offf aynen işte güzcüm canm benmmm bizim gibi siz ortadasınız bizde yukardayız istdan artvin sende bi düşn bak pek farklı diilz be tatlımm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…