331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayneen cnm yaa ben dışarda gezen çiftleri gördükçe sinir oluyoruummm
zaten gelsin bii yapışıcaamm bida bırakmıycaamm
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

az kalmış demi zaman çok mu özledinizzz askerlerinizi:)))az kaldı az sabredin.kızlar bu arada cidden cerenden haber alan var mı iyice merak ettim allah korusun ayrıldımı acaba?

sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..

gitmeyin bi yere gelicem gerii ona göreeeeee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..

ahh cnm ilk zamanlar alışma süreci fln derken bi şekilde geçiyoda şu son 1 ay hiç geçmiyoo.
alışıcaksın sende merak etmee hatta şimdiden sayma 100 den sonra say saymayınca daha çabuk bitiyo :))

az kaldı az :1hug:

Gamiş eşlerimiz yer değiştirse ne güzel olurdu :1no2:

18 mi delikafadulden
evet canım yaa süper olurdu senin az kaldıda benim daha 195 gün varakannehir
nabersiniz güzeller bende geldimmmm
hoşgeldin canım senden naber
az kalmış demi zaman çok mu özledinizzz askerlerinizi:)))az kaldı az sabredin.kızlar bu arada cidden cerenden haber alan var mı iyice merak ettim allah korusun ayrıldımı acaba?

cerenden haber yok valla

işte alışabilmek biraz zaman alıyor 143 çok çok uzun gibi geliyor inşallah benim içinde çabuk geçmeye başlar canım

ya ben ay olarak düşünüoydum bu ay bi geçse fln diyodum sonra diğer ay derken nisan yaptım ama şimdi çıktıığı günü düşünüyorum ya hiç geçmiyo sankii
bide gelcek 25 gün sonra düğünümüz olcak

kızlar saçma bi soru olucak ama böyle birsürü alıntıyı nasıl yapıyosunuz ben yapamıyorumdaa :kedi:

ahh cnm ilk zamanlar alışma süreci fln derken bi şekilde geçiyoda şu son 1 ay hiç geçmiyoo.
alışıcaksın sende merak etmee hatta şimdiden sayma 100 den sonra say saymayınca daha çabuk bitiyo :))

haklısın canım son zamanlar heycanla birlikte daha zor geçiyordur eminim.Allah bizlere sabır versin su gibi akıp geçsin zaman inşallah.100 den sonra başlıyım ben dediğin gibi canım o zaman.Desteğiniz için teşekkür ederim

kızlar saçma bi soru olucak ama böyle birsürü alıntıyı nasıl yapıyosunuz ben yapamıyorumdaa :kedi:

alıntı yapın yanında MQ var ya istediğin msjlarda ona tıkla sonra en sonuncuda alıntı yapa tıkla çıkıyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…