yok bebgım sen yıne sukret benım kı aggrı doğubeyazıtta ben ızmırde batı ucunda o dıgu ucunda kaldık harıtada bı bak ta beterın beterı var dersın
ay aynen ya cok ozledım zatı. son 1 ay 4 hafta sonu m daha gececek yanlız sonra yanımda bole dusununce guzel ama sabır felan kalmadı bıde yaz geldı heryer cıvıl cıvıl kıskanıyo ınsan beeee
nabersiniz güzeller bende geldimmmm
bende geldm kızlarr biraz geç oldu bugn ama :)) şafak 18:) bitsinn bu günlerr hadiiiiiiiiiiiiiiiii ...
niye 18 yazdın üleynn =))
ya kızlar geçmiyoo beeee ondokuz yaa(((
kız kıskançç seninki gibi 1 saate mesafede değil tabee bırakta erken gelsinn canım sevgilimm olumunekankayizsmile delikafadulden
sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..
sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..
evet canım yaa süper olurdu senin az kaldıda benim daha 195 gün varakannehiraz kaldı az :1hug:
Gamiş eşlerimiz yer değiştirse ne güzel olurdu :1no2:
18 mi delikafadulden
hoşgeldin canım senden nabernabersiniz güzeller bende geldimmmm
az kalmış demi zaman çok mu özledinizzz askerlerinizi:)))az kaldı az sabredin.kızlar bu arada cidden cerenden haber alan var mı iyice merak ettim allah korusun ayrıldımı acaba?
canım o günler daha çabuk geçiyodu sanki yaa((((
işte alışabilmek biraz zaman alıyor 143 çok çok uzun gibi geliyor inşallah benim içinde çabuk geçmeye başlar canım
hımmmm senin yine iyi 195 gün delikafadulden
ahh cnm ilk zamanlar alışma süreci fln derken bi şekilde geçiyoda şu son 1 ay hiç geçmiyoo.
alışıcaksın sende merak etmee hatta şimdiden sayma 100 den sonra say saymayınca daha çabuk bitiyo :))
kızlar saçma bi soru olucak ama böyle birsürü alıntıyı nasıl yapıyosunuz ben yapamıyorumdaa :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?