331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
damvlumbazzz sen nişanlımısın yoksa erkek arkadaşınmıı

son zamanlar daha da bir zor olur canım çok haklısın.Evlilik heycanıda var tabi.Azcık daha sabredeceksin.Allah tamamını erdirsin mutluluklar dilerim.

ne demek arım balım peteğim
yalnız bişe dicem
GEÇMİYO ULLEEEENNNNN =))

idenim, yawrum, minik kuşum, kelebeğim =)
yeter kızıımm yaaa geçmiyo geçmiyo diye diyee daralttın hepimiziii
bağırıcam şimdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyee delikafadulden
bide bizden bigün öndesin yanii lütfen yapmaa böyle şeylerrr aklinialirimsmile

düğün için 2 hafta izin aldım o bile kesmedi özlemimi o bile geçirmedi sıkıntımı (

heehhh sendede var kaynana kayınpeder sorunsalı yani
vala sevgiliyken bir zor nişanlıyken iki zor evliyken üç zor çocuk varsa söylemiyorum bile =)))

valla daha deneyim sahibi olamadım bu konularda :) siz daha iyi bilirsiniz tecrübeli olarak.Ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun

düğün için 2 hafta izin aldım o bile kesmedi özlemimi o bile geçirmedi sıkıntımı (

yawrum wallaa sende aynı benimki gibisin burda böyle kendi kendine eziyet ediyosun
boşuna üzüyosun kendinii akışına bırak düşünme hiç ne kadar geçmiyo dersen okadar zor geçer zaten ben wallaa saldım artık saymıycamda bundan sonraa ne bu bee say say bitmiyoo bi türlüü
kafamçokkarıştı

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 - 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLıK YERı
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 20'lerde
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun20'lerde
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak20'lerde
buketuzun----------------------------------------------------Antalya20'lerde
buket87--------------------------------------------------------Izmir20'lerde
crncrn---------------------------------------------------------Batman20'lerde
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 20'lerde
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit20'lerde
denise85-----------------------------------------------------Elazığ20'lerde
elvin06--------------------------------------------------------Mugla20'lerde
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 20'lerde
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
ılarzu---------------------------------------------------------Karaman20'lerde
Kardelen35-------------------------------------------------ıstanbul/Kucukyali 20'lerde
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 20'lerde
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken20'lerde
Melita--------------------------------------------------------- ızmir/Bergama 20'lerde
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 20'lerde
Sarıpapatya03--------------------------------------------ıstanbul 20'lerde
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 20'lerde
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 20'lerde
27.01--------------------------------------------------------Corlu20'lerde

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

ayneen cnm yaa ben dışarda gezen çiftleri gördükçe sinir oluyoruummm
zaten gelsin bii yapışıcaamm bida bırakmıycaamm
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

hepımız aynı seylerı hıssedıyoruz sanırım

nabersiniz güzeller bende geldimmmm

hosgeldın tatlım

az kalmış demi zaman çok mu özledinizzz askerlerinizi:)))az kaldı az sabredin.kızlar bu arada cidden cerenden haber alan var mı iyice merak ettim allah korusun ayrıldımı acaba?

kız ben cok yoruldu sanırım artık ondan bunalıyorum. cerenden haber yok hatta my soul danda yok kayboldular

sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..

hosgeldın. valla tatlım zorr cook zorr korkutmak gıbı olmasın :sinifsinif:

KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??

331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)

ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10'larda :sm_cool:
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:

331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )

Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat 20'lerde opuyorumnanaktan
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi

:asigimyyy sağol bebem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…