hımmmm senin yine iyi 195 gün delikafadulden
alıntı yapın yanında MQ var ya istediğin msjlarda ona tıkla sonra en sonuncuda alıntı yapa tıkla çıkıyo :)))
teşekkür ederim kuşum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
ya ben ay olarak düşünüoydum bu ay bi geçse fln diyodum sonra diğer ay derken nisan yaptım ama şimdi çıktıığı günü düşünüyorum ya hiç geçmiyo sankii
bide gelcek 25 gün sonra düğünümüz olcak
damvlumbazzz sen nişanlımısın yoksa erkek arkadaşınmıı
ne demek arım balım peteğim
yalnız bişe dicem
GEÇMİYO ULLEEEENNNNN =))
ben nişanlıyım
Allah sabır versin canım sana da.Çok zor
idenim, yawrum, minik kuşum, kelebeğim =)
yeter kızıımm yaaa geçmiyo geçmiyo diye diyee daralttın hepimiziii
bağırıcam şimdi aaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyee delikafadulden
bide bizden bigün öndesin yanii lütfen yapmaa böyle şeylerrr aklinialirimsmile
heehhh sendede var kaynana kayınpeder sorunsalı yani
vala sevgiliyken bir zor nişanlıyken iki zor evliyken üç zor çocuk varsa söylemiyorum bile =)))
düğün için 2 hafta izin aldım o bile kesmedi özlemimi o bile geçirmedi sıkıntımı(
ayneen cnm yaa ben dışarda gezen çiftleri gördükçe sinir oluyoruummm
zaten gelsin bii yapışıcaamm bida bırakmıycaamm aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
nabersiniz güzeller bende geldimmmm
az kalmış demi zaman çok mu özledinizzz askerlerinizi:)))az kaldı az sabredin.kızlar bu arada cidden cerenden haber alan var mı iyice merak ettim allah korusun ayrıldımı acaba?
sizin ne güzel 20 gününüz kalmış ben daha 143 gün bekleyeceğim çok zor geçiyorsenağlama Hayırlı tezkreler arkadaşlar hepinize az daha sabır edeceksiniz o kadar..
güzel tabloo kıskandıımm :))
yarın kini hazırladım şu an o çoookk daha güzel =))
bu günden yayınlamamı istermisiniz?
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ 10'larda :sm_cool:
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun 10'larda :sm_cool:
begy84-----------------------------------------------------------Artvin 10'larda :sm_cool:
bet_------------------------------------------------------------ şırnak 10'larda :sm_cool:
buketuzun----------------------------------------------------Antalya 10'larda :sm_cool:
buket87--------------------------------------------------------Izmir 10'larda :sm_cool:
crncrn---------------------------------------------------------Batman 10'larda :sm_cool:
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar 10'larda :sm_cool:
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit 10'larda :sm_cool:
denise85-----------------------------------------------------Elazığ 10'larda :sm_cool:
elvin06--------------------------------------------------------Mugla 10'larda :sm_cool:
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit 10'larda :sm_cool:
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy 10'larda :sm_cool:
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman 10'larda :sm_cool:
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali 10'larda :sm_cool:
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla 10'larda :sm_cool:
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken 10'larda :sm_cool:
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama 10'larda :sm_cool:
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan 10'larda :sm_cool:
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul 10'larda :sm_cool:
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan 10'larda :sm_cool:
Quixotic----------------------------------------------------Manisa 10'larda :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu 10'larda :sm_cool:
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat 20'lerde opuyorumnanaktan
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?