3310 Mutluluğu…

Sende fıstık yemiyi ver. Meyvede yeme , ette yeme. Çok mu ihtiyaç sanki ! Alalallalala !

O tipleri dışlayalım olur mu ? Lütfen cevap asla vermeyin. Nankörüm evet !

İnsanlar özellikle yaşlılar tatile gitmeyi, sağlıklı beslenmeyi, telefonu, gezmeyi lüks olarak görüyor. Bu ülkeyi belli yaş üstü mahvetti.
Çok doğru diyorsunuz.
Mesela babanneme ah canım hiç gezemedin seni gezdireyim diyince ne işim var, her yer zaten aynı diyordu.
Bu kafa yaktı bizleri…

Bu tarim politikasiyla, ciftciyi bitirdikten sonra fiyatlara şaşirmamak lazim, corona da bahanesi kilifi oldu,pamuga zam gelince kiyafete de zam geliyo, pamugu disardan almazak da, gidayi soylemiyorum bile

Bana en çok Kanada menşeili mercimek yemek koyuyor. Kendi kendine yeten üç tarafı denizlerle çevrili ülke lafı çok eskilerde kaldı.

Hala kızlarım var Berlin de. Arayayımm bari iyice fakirleştim beni 3 4 gün misafir ediverin diyeyimmm. Adidasınız lüks üstü lüks oldu artık bize diyeyimmm. Bmw nin zaten adını anmıyoruzzz

Hala kızlarım var Berlin de. Arayayımm bari iyice fakirleştim beni 3 4 gün misafir ediverin diyeyimmm. Adidasınız lüks üstü lüks oldu artık bize diyeyimmm. Bmw nin zaten adını anmıyoruzzz
Dikkat et yeni evli olmasın……
Yeni evli ise sebişiolar istemiolarr hahah

200 TL olmuş 2 lira ,markete gitmeye korkar olduk hele çocuk yanindaysa istekleri bitmiyor,elden geldiğince almaya çalışıyorsun ama herzaman yapamıyorsun bunuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun

200 TL olmuş 2 lira ,markete gitmeye korkar olduk hele çocuk yanindaysa istekleri bitmiyor,elden geldiğince almaya çalışıyorsun ama herzaman yapamıyorsun bunuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçen 7.5 aylık kızçem reyondan geçerken barilla marka makarna çekmiş almış hemen bıraktım. Şimdiden başladıı maalesef

Başliga tekrar geldim benim de moralim bozuldu simdi. Annem de bugun aradi torun vs diyor Allllahh sen sabir ver. Yok torun morun
Geceyarısı benzine zam varmışarabanın anahtarını camdan attım eşime. koştur koştur benzin almaya gidiyor adam işten eve gelemeden. Full leyin arabalarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…