- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Sende fıstık yemiyi ver. Meyvede yeme , ette yeme. Çok mu ihtiyaç sanki ! Alalallalala !Geçen ay 16 küsurdan aldığım 350 gr fıstık ezmesi dün 27 lira olmuş markette. Şok oldum.
Aldığımız her şeye her gün birer ikişer lira zam geliyor. Kimse denetlemiyor, hesap sormuyor. Yetmezmiş gibi kainat önderimiz fiyatlar çok uygun diye açıklama yapıyor. Artık çıldırmak işten değil ülkede
O tipleri dışlayalım olur mu ? Lütfen cevap asla vermeyin. Nankörüm evet !Aynı konuyu sanırım iki kere açtım siyasi tartışmaya döndü, bize nankörsünüz dendi kaç kelle uçtu hatırlamıyorum. İnşallah sizinki öyle olmaz. Sebep belli malesef, ülkenin kanını emdiler.
Of ofmesala ben kesinlikle dogurmayacagim, ben hadi kaza kursunu gelmisim de, ben yanmisim da baskasini yakamam
Çok doğru diyorsunuz.İnsanlar özellikle yaşlılar tatile gitmeyi, sağlıklı beslenmeyi, telefonu, gezmeyi lüks olarak görüyor. Bu ülkeyi belli yaş üstü mahvetti.
Türk yapımı koronaDüğünlerde sahte altın şokuu çok oluyormuşısırıyor bazı kese tutanlar hdbdjhd
Korona o kadar koymaz eminim hahhahahaTürk yapımı korona
Aynen yaa, o 500 liralık kârımla başka bir kursa daha bile yazılabilirim hatta her ay 1 gram atabilirim kenara yaaPsikologlar 800₺ olmuşonu düşünüp avunun bence.
Bu tarim politikasiyla, ciftciyi bitirdikten sonra fiyatlara şaşirmamak lazim, corona da bahanesi kilifi oldu,pamuga zam gelince kiyafete de zam geliyo, pamugu disardan almazak da, gidayi soylemiyorum bile
Hala kızlarım var Berlin de. Arayayımm bari iyice fakirleştim beni 3 4 gün misafir ediverin diyeyimmm. Adidasınız lüks üstü lüks oldu artık bize diyeyimmm. Bmw nin zaten adını anmıyoruzzzBir hava yolu var ceycey
Zürih e 18 euroya uçuyor mart sonuna kadar
dönüşte 40 euro
Kabul çok ucuz değil ama vizende varsa 3 günlük kaçamak olabilir tabi otel ordaki harcamalar filan saymıyorum
Berlin e de gidiyor Almanya da akraba varsa olur 3 gün misafirliğe geldim dersin
Milletçe delirdikAynen yaa, o 500 liralık kârımla başka bir kursa daha bile yazılabilirim hatta her ay 1 gram atabilirim kenara yaa
Dikkat et yeni evli olmasın……Hala kızlarım var Berlin de. Arayayımm bari iyice fakirleştim beni 3 4 gün misafir ediverin diyeyimmm. Adidasınız lüks üstü lüks oldu artık bize diyeyimmm. Bmw nin zaten adını anmıyoruzzz
Geçen 7.5 aylık kızçem reyondan geçerken barilla marka makarna çekmiş almış200 TL olmuş 2 lira ,markete gitmeye korkar olduk hele çocuk yanindaysa istekleri bitmiyor,elden geldiğince almaya çalışıyorsun ama herzaman yapamıyorsun bunuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geceyarısı benzine zam varmışBaşliga tekrar geldim benim de moralim bozuldu simdi. Annem de bugun aradi torun vs diyor Allllahh sen sabir ver. Yok torun morun
Geceyarısı benzine zam varmışarabanın anahtarını camdan attım eşime. koştur koştur benzin almaya gidiyor adam işten eve gelemeden. Full leyin arabalarııı
Bim A101 bir de okula glderken lazımmmBiyeri gittigimiz mi var 2 senedir.
Bim A101 bir de okula glderken lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?