3310 Mutluluğu…

Evet ucuz değil. Onu da hep söylerim zaten. Ama o gün tanesi 15₺ den birkaç parça sey görünce o yüzden sevindim.
Ben de 3 senedir aynı montu giyiyorum. Giymeye de devam edeceğim galiba.
Pandemi yüzünden evdeydim geçen sene hiç bir şey almamıştık üstümüze. Bu sene çıkıp alalım dedik. İki yıkamada solacak sarkacak şeyler 80 90₺
En sonunda eşime gidip gencallardan taksitle alalım da aldığımıza değecek kalitede olsun bari dedim. Bir kot pantolon en az 300₺ sweatshirt 200₺
Şaka gibi zamanlar yaşıyoruz. Sonumuz hayrolsun.

Cocuklarimi dusundukce bencillik mi ettim diye kendimi sucluyorum, sirf ben bebek istiyorum diye onlari bu dünyaya maruz birakmaya hakkim var miydi? bu karamsarlik malesef her konuya yansiyor. Psikoloji duzgun insan sanirim kalmadi.

Aynı konuyu sanırım iki kere açtım siyasi tartışmaya döndü, bize nankörsünüz dendi kaç kelle uçtu hatırlamıyorum. İnşallah sizinki öyle olmaz. Sebep belli malesef, ülkenin kanını emdiler.

Cocuklarimi dusundukce bencillik mi ettim diye kendimi sucluyorum, sirf ben bebek istiyorum diye onlari bu dünyaya maruz birakmaya hakkim var miydi? bu karamsarlik malesef her konuya yansiyor. Psikoloji duzgun insan sanirim kalmadi.

mesala ben kesinlikle dogurmayacagim, ben hadi kaza kursunu gelmisim de, ben yanmisim da baskasini yakamam

Siyasi olarak değil bu yazdıklarım ama söylemeden geçemeyeceğim.
30 yaşındayım ben ömrümün 19 yılı gitti.
Bu ülke bize gençlik borçlu.
Ömrümüzün en güzel yıllarını 3 kuruş para için harcıyoruz ortada ne var? Sıfır.
Her geçen gün umudumuz azalıyor, sabrımız tükeniyor.
Artık temel gıda konusuna girmek istemiyorum.
Bundan sonra kuru ekmeğe talim olursak şaşırmam.
Benim de telefonum 4 senelik artık dokunmatiği bitiyor.
Dua ediyorum bozulmasın diye şuan yenisini alamam.

Bir an önce bir şeyler düzelir umarım.

Asla düzelmez.

Pasaport evde dekor olarak duruyor yurtdışına çıkmak lüks oğlu lüks artık .
Evde bir cihaz bozulacak diye ödümüz patlıyor. Kuruyemiş sadece çocuğa alınmaya başladı . Ama ekonomi çok eyiiiii

Evde bir cihaz bozulacak diye ödümüz patlıyor. Kuruyemiş sadece çocuğa alınmaya başladı . Ama ekonomi çok eyiiiii
İnsanlar özellikle yaşlılar tatile gitmeyi, sağlıklı beslenmeyi, telefonu, gezmeyi lüks olarak görüyor. Bu ülkeyi belli yaş üstü mahvetti.

Bir hava yolu var ceycey
Zürih e 18 euroya uçuyor mart sonuna kadar
dönüşte 40 euro
Kabul çok ucuz değil ama vizende varsa 3 günlük kaçamak olabilir tabi otel ordaki harcamalar filan saymıyorum
Berlin e de gidiyor Almanya da akraba varsa olur 3 gün misafirliğe geldim dersin

Öyle demeyin Avrupa da yaşam çooook zor ülkemiz cennet. Ama şeyi anlamadım yaw madem güzel buyurun yaşayınız. Niye hala Avrupada yaşıyorsunuz ? Bu terste bir işlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…