- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Düşme bu numaralaraBaşliga tekrar geldim benim de moralim bozuldu simdi. Annem de bugun aradi torun vs diyor Allllahh sen sabir ver. Yok torun morun
Bi zekasız vardı ya banane zamdan zaten 50₺ lik alıom ben dioduGeceyarısı benzine zam varmışarabanın anahtarını camdan attım eşime. koştur koştur benzin almaya gidiyor adam işten eve gelemeden. Full leyin arabalarııı
Allah kahretsin bu düzeni. En çok cidden bebeklere üzülüyorum. Sanki mama almak lüks bir şeymiş gibi , sanki keyfen alıyoruz…Yarama bastın kardeş bebeğim kolik aptamil özel mama alıyorum 300gram 75 tl 3 günde bitiyor.
Durumu olmayan insanlar nasıl çocuk büyütüyor çok yazık.
Düşme bu numaralarabak 2 saatir nedensiz ağlıyor. Hemde kulağımın dibinde. Kahve yaptım döktü gidip. Sürekli yapışık ikiz gibiyiz. Yürüteç alfım bağımsız olsun diye ayağımın arkadını deldi. Gidip gelip yapışmaktan. Şu an bu mesajı yazarken halimizi görmen lazım
Biz şehre uzak oturuyoruz arabalarımız olmasa Tarzan gibi yaşarız. Tilki bile var bizim semtteBizde cocuk yok. Bir tek tercih ettigimiz veteriner klinigi uzakta onun disinda yuruyus alanlari, market, eczane, hastane, avm, magaza, cafe, sahil hersey yurume mesafesinde.Ohhhhh
Kendi kucuk alanimizda dönüp duruyoruz 2 senedir.
Biz şehre uzak oturuyoruz arabalarımız olmasa Tarzan gibi yaşarız. Tilki bile var bizim semtteAraba ekmek kadar ihtiyaç burada
Bakarım diyor dimiAnama göre cok kolay ben korkak misim.
2023 te hahhahahaBenim de bazen kafam şişiyor bakma.En buyuk hayalim yurtdisina yerlestigimizde kucuk kasabada, sehrin biraz disinda oturmak.
Ne zaman yerleşcez onu da bilmiyorum.
O hep haklıydı anlamayanlar da yine aynı kesim.O kafalar varya tam bir saman kafa. Seneler önce şu dudağı büyük kadın Aysun mudur nedir oyum bir mi demiştiHAKLI çıktı.
Değerini bilemedikO hep haklıydı anlamayanlar da yine aynı kesim.
Ben çevremde konuşurken de hep derim beter olsunlar. Yıllardır aynı terane "ama müslüman" biz de yahudiyiz zaten.Demin bı video izledim teyze olsun namazında niyazindalar diyordu. Yapacak bişey yok hakediyoruz
Benimki 2.5 yaşında aldiklarini sepete atıyor kasada ayikliyorum bendeGeçen 7.5 aylık kızçem reyondan geçerken barilla marka makarna çekmiş almışhemen bıraktım. Şimdiden başladıı maalesef
nerede çöktü?gayet iyi ekonomii.50 tl lik benzin aldım aynı 4 yıl önce aldığım gibi bakkkkkkEkonomi çöktü ve bir şeyi uzun yıllar kullanmak bitti.
Tükettikçe tüketiyoruz.
Battıkça batıyoruz.
Bakalım nereye kadar.
200 TL olmuş 2 lira ,markete gitmeye korkar olduk hele çocuk yanindaysa istekleri bitmiyor,elden geldiğince almaya çalışıyorsun ama herzaman yapamıyorsun bunuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bakarım diyor dimi
Bakarda sahiden ama bebe sendem başkasını istemiyor pek maalesef
Millet tantana yapıyor ya.nerede çöktü?gayet iyi ekonomii.50 tl lik benzin aldım aynı 4 yıl önce aldığım gibi bakkkkkk
he vallaaa.dolar 9 tl ye dayansa nolcekk 10 tl olsa nolcekk bizene ayollMillet tantana yapıyor ya.
Boş muhabbet.
Sanki maaşlarını dolarla alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?