3310 Mutluluğu…

Siyasi yorum yapıp konunuzu baltalamak istemiyorum ama şu anki berbat halimizin sorumluları belli. Sormaya bile gerek yok.

Mutsuzluğumuzun en büyük sebeplerinin başında ekonominin hali var. Onunda sorumluları belli. Her gün yeni bir kadın cinayeti görmek ve katillerin ceza almaması beni cidden bunalıma sürüklüyor. Katilin tarafını tutanların kim olduğu belli.

Bize iyi oldu iyi ben çok memnunum ohhh canıma değsin bazen kurunun yanında yaşda yanması gerekir
Bu düşünce yapısına sinir oluyorum. Bizim suçumuz ne? Ayrıca ülkeyi bu hale getirenleri seçenlerle bir tutulmak sinirimi bozuyor. Biz diye bi şey yok. Başa getirenlerin hatası onların suçu.

Bu konu çok üye banlatır o yüzden alıntı yapan kimseye cevap vermeyip kısa bir yorum yapacağım çok üzüldüm ama bütün vebali o oy atan cahil cühela takımın zeki adamların zaten tuzu kuru biz her türlü yürütüyoruz şükür ki o yüzden arkadakilere çok acımıyorum bir makarnaya oy atıyosan ona muhtaç ol ki adam ol daha verme vermeselerdi eşek gibi senelerce o semeri yemeselerdi

Aslında büyüklerde mutluydu. Annem hep öyle söylüyor. O zamanlar bizde mutluyduk siz de diyor.
Belki her şeyin bu kadar hızlı ilerlemesi, sürekli bir eksik kalmışlık hissi de insanı yoruyordur.

Ama eğer niyetiniz varsa yaş kaç bilmiyorum ama ertelemeyin. Aşırı enerji sömürücü bir şey

Bu aracı komisyoncular yüzünden sebze meyve fiyatları bu halde. Bunlara göz yumanlara hakkımız haram zıkkım olsun gerçekten. Kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama maalesef ki bunlar daha iyi günlerimiz.
Belki düzelir diye umut etmek istiyorum yaw.

Öyle demeyin zeki , çalışan ve oynatmayan bir sürü kişi de zor durumda. Hayat her gün daha pahalıya giderken o zeki kişinin aldığı maaş/ kazandığı para da hiç oluyor

Ceyloo banlana bilirim tutamadım yine kendimi. Şu atçı kadın varya ona bişi yazdım
Ekonomi çok eyiii çokkkk. Öğleden sonra Avm ye gldeceğim herşey 10 20 tl imiş bol bol alışveriş te yaparımmm misss. Benzin zaten ucuz şehri denir turlar gelirim eve . Amma büyüttünüz yahuuu geçim işini. Siz harcamayı bilmiyorsunuz

Linçlenmek istemiyorum ama cidden her şey çok pahalı bunu çift memur olarak diyorum. Dün arabayı satsak krediyi ödesek rahat ederiz dedim eşime.
Çünkü yetişmiyor.
Kredi 3.400
Kreş 2 bin
Kira 1700(Ocak'ta zam gelecek)
Kayınvalideme ortalama 1000-1500 veriyoruz
Annemin faturaları elektrik su 300
Bizim kendi faturalar üstüne kış geliyor doğal gaz faturaları.
Alt tarafı yazın 3 gün otele gittik o da Mersin'de 2500 TL ye. Ama nasıl eksiye girdik
Eşim polis aylardır Doğu ya mı geri dönsek diyorum. Kreş daha uygundur belki. Terör parası da kirayı rahatlatır diye düşünüyorum. Ama polis olduğu için başına bir şey gelirse diye korkuyorum. Bilmiyorum yani ben 6 yıllık memur eşim 9 yıllık 200 binlik bir araba da olmasın mı dedim dün kendi kendime. Tamam düğünleri ev eşyaları her şeyi de kendimiz yaptık. Hiçbir aile desteği olmadan. 5 yıllık evliyiz. Ama şu anda hayat bana çok pahalı geliyor.

Krediniz ev kredisi mi, miktari yuksek ama kira kaleminiz de var.
Hem kres, hem ailelere destek...
Allah yardimciniz olsun.

Krediniz ev kredisi mi, miktari yuksek ama kira kaleminiz de var.
Hem kres, hem ailelere destek...
Allah yardimciniz olsun.
Kredi araba için. Aslında 110 binlik bir arabamız vardı onu satıp üstüne 80 bin kredi çekti eşim 3 yıl ödemeli 3 bindi ödemesi. Yazın eksiye girdiği için tekrar bir kredi çekti 400 daha eklendi. 2 buçuk yıl sonra bitecek inşallah. Çok sağolun Rabbim herkese yardım etsin inşallah.

Ülkeyi bu hale getirenlerden rabbim hesap sorsun..
Allaha havale ettim... Kendimden başka kimseye acımıyorum...
evlerimizde huzur kalmadı.hesap kitap yapmaktan yetiştirememekten çocukların geleceğini düşünmekten kimsenin yüzü gülmüyor artık

Ben sevinemiyorum 1 Euro nun 10 TL olmasına. Bunu fırsat bilip ooo 2 bin Euro orda 20 bin TL yer yer gelirim diyenlere terlikle carpasim varda neyse gitsinler bari ekonomiye can verirler

Ve böyle düşününler, ayni kişiye oy veriyorlar. Ekonomiden zerre anlayanlar coh eyi olduğunu düşünüyorlar. Diyecek bir laf yok.

Yok artık bunu kim ne diye linçlesin ?
Sizi çoook iyi anlıyorum…

Evet ancak ivir zivir denilebilecek şeyler için bu miktarı ödüyoruz, et yiyemiyor, kuruyemisi herzaman alamıyoruz,deterjan,tuvalet kağıdı gibi büyük kalemleri indirimsiz alamıyor,aldığında bitmemesi için gözünün içine bakıyoruz, dışardan haftada bir yiyelim desek bütçe delik deşik, malesefki hayat çok çok pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…