3310 Mutluluğu…

Çünkü o zaman devrinin en iyisi buydu . Şimdi daha iyiler var teknoloji geliştikçe ihtiyaclar artar bu normal bişey. O zaman çamaşır makinesi de kullanmayalım eskiden kadınlar elinde yıkarlarmis. Açlık sınırı olmuş 3000 tl ne ild kutlu olacağız ki ?

Bilinçli olarak fakirleştiriliyoruz buda insanlıgı mutsuz eden önemli faktörlerden

Şimdi bi sivri zeka gelir BİMDEN ALIR der. Demeyin ablacım, bimden almak çare değil. Ayrıca sma ve benzeri en iyi mamalar varken ben neden bimden alayım ki ? İnsan kendisi taş yese doyar ama evladına en iyisini ister.
Şuan bim a101 şok pahalı
Gözlerimde şahidim yani
Yerel marketlerden alışveriş yapıyoruz ve aynı marka ürünler dahada ucuz mesela kıza kido alıyorum (meyveli süt ) normal markette 2 lira bimde a101de 2lira 10 kuruş yani
Bence şuan yerel marketler daha iyi iş yapıyor

Allah kahretsin bu düzeni. En çok cidden bebeklere üzülüyorum. Sanki mama almak lüks bir şeymiş gibi , sanki keyfen alıyoruz…
Bu ülkenin çocukları da en güzel en özel şekilde büyümeyi hakediyor. Neden mama almak kaliteli bez almak güzel okullara gitmek temel ihtiyaçken lüx oldu bize?

Normal bir telefon 5-6 bin değil, daha geçen gün eşime aldık 2800, her işini gören standart bir telefon. Bence biraz beklentiyi yüksek tuttuğunuz içinde mutsuz oluyor olabilirsiniz.

Eskilere gelince, eskiden sokakta oynar, elimize tutuşturulan salçalı ekmeğe bile mutlu olurduk. Şimdi çocuğun önüne koysan bu ne der, yapılan 3 çeşit yemeği beğenmez. Kendini Burger Kingte, Dominosta, Popeyes gibi facefood içerikli markalarda mutlu hisseder.
Eskiden mama bile yoktu, çocuklar aslan gibi büyürdü. Şimdiki anneler kayınvalide eski usul birşey verse kıyamet koparıyor.

Hayat keşke eskisi gibi kalsaydı... Ama şu dönem imkânsız

Kazandığımız para yetmiyor
Sadece para da yetmiyor mutlu olmak için
Maalesef ki böyle gidişat orta sınıf için hiç iyi değil

Eskiden mama bile yoktu, çocuklar aslan gibi büyürdü. Şimdiki anneler kayınvalide eski usul birşey verse kıyamet koparıyor.
Ne yapsın kadınlar kolik bebeğe pirinç unu mu versin.. sizin bebeğiniz yok sanırım yoksa böyle yazmazdınız.. bez fiyatlarından şikayet edenlere de naylon kullan diyin tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…