- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Dik duran fakirfakirim fakirsin fakir.fakiriz fakirsiniz fakirler
Tüylerim tiken tiken olduLogin • Instagram Geçen gün şunu izledim yeminle gözlerim doldu.
Liste yapıyorum ve en uygun olanları almaya çalışıyorumOff bir markete gidiyoruz 2 poşet sey alıyoruz 200 den aşağı çıkamıyoruz ( bunun içinde ne yağ var nede et kıyma) son 1 yılı aşkındır böyle neredeyse özellikle şu son kapanmadan çıktığımızdan beri bana mı böyle geliyor bilmiyorum ama çığrından çıktı sanki fiyatlar.. nedir bu pahalılık, bir ara dedim acaba biz mi fazla harcıyoruz diye, ama yok poşeti açtığımda lüks olan hic bişey yok içinde.. ha bide almak istediğimiz seye bütcemiz yetmeyince sonra alırız derdik eskiden, simdi oda mumkun değil cunku butceyi denklestirene kadar 2 katına çıkıyor fiyat..
Mesele mama değil kiFiyatı 100 liradan aşağı kaliteli mama önerebilirim
3310 zamanı her şey daha güzeldi çünkü. Bu kadar pahalılık yoktu. Sebep olanlar belli. Az önce yeni zam haberlerini okudum içim sıkıldı.Merhabaynn sitenin güzel kadınları;
Başlığı okuyunca bir ergen olmadığımı ve aslında derdimin bir telefon olmadığını anlamışsınızdır.
Şu sıralar yani yaklaşık 1 yıldır, ciddi anlamsa mutsuzum. Evlilik , doğum,pandemi, aile içinde sıkıntılar derken gerçekten artık toparlanamıyorum.
Bugün markette bir anneye rastladım. Bebek bezi alırken o da yanımda bakıyordu. Sonra telefonda birine alamayacağım çok pahalı dediğini duydum.
Almayı teklif etmek istedim ama yapamadım. Kimseyi rencide etmek istemiyorum çünkü. Ama alamayışı canımı acayip sıktı.
Mamalara bakayım dedim 150₺ den aşağı almak istediğim mama yok.
Telefonum çok yavaşladı. Hadi değişeyim dedim 5-6 binden başlıyor normal modeller.
Aradaşlar gidişat nereye gidiyor ? Artık cidden mutlu olmak çok zor.
Sürekli eskileri düşünür oldum. Eskiden 3310 vermişti amcam bana. Kendi yıllarca kullandığı telefonu benim için hazineydi resmen. O zamanlar çok mutluyduk. Şimdi ne oldu da hepimiz birden mutsuzlaştık? Bununla nasıl başa çıkacağız ? Cidden aklım almıyor…
Kesinlikle bende aynı sekilde, inanabiliyomusunuz gecenlerde tuvalet kağıdı alabilmek için yarım saat reyonda fiyat adet indirim karsılastırması yaptım saka gibi yaListe yapıyorum ve en uygun olanları almaya çalışıyorum
etkinlik mi o da ne diyoruz artıkBebekli ve öğrencili evlere cidden üzüldüm bu sene. Okulda yurtta kalan arkadaslara ne kadar veriyorsunuz dedim, biri 1600 biri de 2300 dedi. Eski ve normal yurt hani bunlarda.
Aileler nasıl para yetiştirsin, bu öğrenciler nasıl etkinlik yapsın, gezsin, kesfetsin diye dertlendim ya
dibi göreli çok oldu şimdilerde dibin de dibindeyizÇok zor yaa gerçekten de Allah herkesin yardımcısı olsun dibi görmüşlugum var
Orası da öyle malesef birde geliri çok olanın gideri de çok oluyordibi göreli çok oldu şimdilerde dibin de dibindeyiz
Ay valla ya. Sosyal aktiviteler de iyice kısıtlandı artık. Insanlar temel ihtiyaçlarını doğru düzgün alamıyor ki kendini eğlendirmeye, dışarı çıkmaya bütçe ayirabilsin.etkinlik mi o da ne diyoruz artık
Ahsjdjdkdkdk uff lisedeyken emoydum bendkkfkf bu o zamanlarımı anımsattıpatlattim gitti
Merhabaynn sitenin güzel kadınları;
Başlığı okuyunca bir ergen olmadığımı ve aslında derdimin bir telefon olmadığını anlamışsınızdır.
Şu sıralar yani yaklaşık 1 yıldır, ciddi anlamsa mutsuzum. Evlilik , doğum,pandemi, aile içinde sıkıntılar derken gerçekten artık toparlanamıyorum.
Bugün markette bir anneye rastladım. Bebek bezi alırken o da yanımda bakıyordu. Sonra telefonda birine alamayacağım çok pahalı dediğini duydum.
Almayı teklif etmek istedim ama yapamadım. Kimseyi rencide etmek istemiyorum çünkü. Ama alamayışı canımı acayip sıktı.
Telefonum çok yavaşladı. Hadi değişeyim dedim 5-6 binden başlıyor normal modeller.
Sürekli eskileri düşünür oldum. Eskiden 3310 vermişti amcam bana. Kendi yıllarca kullandığı telefonu benim için hazineydi resmen. O zamanlar çok mutluyduk. Şimdi ne oldu da hepimiz birden mutsuzlaştık? Bununla nasıl başa çıkacağız ? Cidden aklım almıyor…
Türkiyede ayaklanma olmazsa fiyatlar ciktikca cikicak.
Domates 7 tl olurmu ya nerden geliyor ki yurtdışındanmi ithal.
Bu gidisata yine orda yasayanlar dur demeli.
Hayat şartları yüzünden Almanya’ya göç ettik. Gercekten cok üzülüyorum biz belki kurtulduk ama insan kendi ülkesinde bu şartlarda yaşamak istiyor.. ne olursa olsun canım ülkem elbet bir gün güzel günleri görürsün bizler de dönerizMerhabaynn sitenin güzel kadınları;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?