34 beden günlüğüm

5 günlük detoks listem:

sabah: çiğ ot (maydonoz, dereotu, semizotu ne olursa), istenirse domates salatalık, 1 yumurta, 2 ceviz, 5 badem + multivitamin
gün içinde: yarım litre kefir içine 20 çilek, 3 salatalık ve nane karıştırılıp içilecek. artı olarak balık yağı ve ginseng.

ptesiden cumaya olucak. yarın sabah tartılıcam ama yarım kilodan fazla bugün almışımdır :) o yüzden ilk gün gidecek olan kilo sırf su olur.

boyun kaçtı acaba ve kilon..

ben 36 bedenim 34 olmak istemem,çok yemem zaten ama yememek içinde büyük çaba sarf edemeyiz ömür boyu..

ben 36 bedenim 34 olmak istemem,çok yemem zaten ama yememek içinde büyük çaba sarf edemeyiz ömür boyu..

evet zaten asıl amacım yememek değil, spor yaparak sıkılaşmak. menü yazmıyorum bile çoğu zaman. sadece bu hafta detoks yapıcam ki o da gayet sağlıklı bence. yani en azından bütün gün mantı pizza yememden iyi olduğu kesin.

bende 1.59 um oğlum var 3 buçuk yaşında doğum yapmış biriyim kilom 3 yıldır 50..52 arası..

e maşallah diyelim :nazar: ben de hiç 52den yukarı çıkmadım ama kemiklerim çok ince ve basenlerim şişman. 50lerde hacıyatmaza benziyorum :9: şu anda da basen problemim var ama 2 kilo verip, ilk sayfada yazdığım spor programını yaparsam giderler inşallah.

evet zaten asıl amacım yememek değil, spor yaparak sıkılaşmak. menü yazmıyorum bile çoğu zaman. sadece bu hafta detoks yapıcam ki o da gayet sağlıklı bence. yani en azından bütün gün mantı pizza yememden iyi olduğu kesin.

okonuda haklısın muhafaza etmek meşale zaten,sağlıklı yemeyi alışkanlık haline getirmek arada onlardan yemekte iyi oluyor:)

üst bacağımı ölçtüm 50.5 cm çıktı :( forumda bacak bakımı bölümünde bacak ölçülerini yazmış kızlar, hep 45-46 cm demişler.
benim de hedefim 45 o zaman. hooof 25 mayısa kadar 45 cm olursa kendime pahalı bi pantolon alcam.

üst bacağımı ölçtüm 50.5 cm çıktı :( forumda bacak bakımı bölümünde bacak ölçülerini yazmış kızlar, hep 45-46 cm demişler.
benim de hedefim 45 o zaman. hooof 25 mayısa kadar 45 cm olursa kendime pahalı bi pantolon alcam.

ceeee ben geldimmn:9:
pirinc lapasini bugun yapmadimm... sanirim persembe yapicam misafirim gitsin neyse
bacaginin neresini olcuyosun
camamber??? bende olcuyuim..:1: merka ettimmm

ceeee ben geldimmn:9:
pirinc lapasini bugun yapmadimm... sanirim persembe yapicam misafirim gitsin neyse
bacaginin neresini olcuyosun
camamber??? bende olcuyuim..:1: merka ettimmm

hoşgeldin minnoooş!
ya ben de yapmadım detoks :9: çok pisiz ha :ssz:
ben de artık spora ağırlık vermeye karar verdim, yediklerime dikkat edicem tıkınmıcam. belki senin detoksuna katılırım ama.
bize de misafir gelebilir perş günü.
tam ortasını ölçtüm ben, normalde kalın olan yeri ölçmek gerekli sanırım. ben zayıfı seçtim hahahahahaha

hoşgeldin minnoooş!
ya ben de yapmadım detoks :9: çok pisiz ha :ssz:
ben de artık spora ağırlık vermeye karar verdim, yediklerime dikkat edicem tıkınmıcam. belki senin detoksuna katılırım ama.
bize de misafir gelebilir perş günü.
tam ortasını ölçtüm ben, normalde kalın olan yeri ölçmek gerekli sanırım. ben zayıfı seçtim hahahahahaha

hakkaten cok pissizz:9:
persembe yaparim taryidan once bende olciyom sana yazarim moral olur acik sana:60:

ben yapmıyorum artık diyet falan sadece spor yapıyorum esracım. daha ağır bi program oluşturcam, iyi geliyo baya.
sen ne alemdesin?

Canım ben de dediğim gibi detoksa başladım karışımı da sevdim tadını... Spora zaten devam haftada 4 gün gidiyorum bir buçuk saat sürüyor her gün. Cuma günü tartı günü heyecanlıyım :) Hafta sonu ailemin evinde olacağım belki o sırada birazcık kaçabilir. Hafta içi tekrar dikkat edeceğim zaten haftaya pazar da İstanbul'a gideceğiz :8: İstanbul'dan sonra da tekrar 1000 kalorilik sağlıklı düzenime dönmeyi planlıyorum onda haftada 300-400 gram veriyordum. Zaten hedefime ulaşmak üzereyim, ikinci hedefim de 47 olacak. O da 2-3 kilo yani, 1000 kalorilik bir düzenle 1 ayda gider eğer kaçamak yapmazsam. Alt karnım ve bacaklarım vücuduma göre fazlalık görünüyor, işte onlara yönelmek istiyorum zaten sen de gördün skinny jeans konusuna yazdım. Öyle işte baya uzun yazmışım konuşmaya ihtiyacım varmış :1:

Back
X