- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
5 günlük detoks listem:
sabah: çiğ ot (maydonoz, dereotu, semizotu ne olursa), istenirse domates salatalık, 1 yumurta, 2 ceviz, 5 badem + multivitamin
gün içinde: yarım litre kefir içine 20 çilek, 3 salatalık ve nane karıştırılıp içilecek. artı olarak balık yağı ve ginseng.
ptesiden cumaya olucak. yarın sabah tartılıcam ama yarım kilodan fazla bugün almışımdır :) o yüzden ilk gün gidecek olan kilo sırf su olur.
boyun kaçtı acaba ve kilon..

ben de hiç 52den yukarı çıkmadım ama kemiklerim çok ince ve basenlerim şişman. 50lerde hacıyatmaza benziyorum
 ben de hiç 52den yukarı çıkmadım ama kemiklerim çok ince ve basenlerim şişman. 50lerde hacıyatmaza benziyorum  şu anda da basen problemim var ama 2 kilo verip, ilk sayfada yazdığım spor programını yaparsam giderler inşallah.
 şu anda da basen problemim var ama 2 kilo verip, ilk sayfada yazdığım spor programını yaparsam giderler inşallah. forumda bacak bakımı bölümünde bacak ölçülerini yazmış kızlar, hep 45-46 cm demişler.
 forumda bacak bakımı bölümünde bacak ölçülerini yazmış kızlar, hep 45-46 cm demişler. 

merka ettimmm
 merka ettimmm

detoks yapacaktık ya beraber, ben seni bekleyemeden elanın ayran detoksuna başladım bugün
 detoks yapacaktık ya beraber, ben seni bekleyemeden elanın ayran detoksuna başladım bugün