34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Cahil insan evliliği başarı olarak görüyor çünkü.
Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Durumu tuhaf mi buldunuz yani. E siz de 29 yaşında ve bekar bir kadınsınız. Adamda bir tuhaflık varsa sizde de var o zaman. Artık evlilik zor. Millet oñceden komşu kızı, akraba oğlu evlenmiş. Artık iki tarafında beklentileri fazla. Boşverin siz kendinize bakın. Erkekler kendinden 10 yaş bile küçükle evlenebiliyor.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
kız ben 27 kocam 42 de evlendik, ne varmış 34 yaşta adam hayatını yaşamak istiyor olabilir, doğru kararlar almak istiyor olabilir, işini ilerletmek istiyor olabilir, bunun gibi bir sürü şey olabilir. Bence bir erkek 35 ten önce evlenmesin zaten.

Bizde istesek 4 evlilik yapardık bu sefer yedi kocalı hürmüz derlerdi şimdi hiç evlenmiyoruz diye takiyolar +24den sonra başlıyor baskılar.

Erkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorum

Onun beğendiği kızlar çocuğu begenmemiştir. Çocuğu beğenen kızları da çocuk beğenmemiştir. Evlenmek için de evlenilmez zaten. Olmamış demek ki.

Kızlar selam,

Evlenmek istemiyordur. Böyle birini tanimistim. Çocukları da çok seviyirdu hatta ama evlilik istemiyordu sevgililik istiyordu. O nedenle evlilik isteyecek potansiyeldeki kizlarla sevgili olmuyordu

Hayır uzun suredir evlenmek istiyormus

Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok
bu lafında inanılmaz bi aşağılık kompleksi sezdim ben
bunların boyla, kasla hiç ilgisi yok
hele ki kadınların para yemek istediğini düşünen bi erkekten arkama bakmadan kaçardım ben olsam
ki zamanında kaçtım da
bu cümle çook red flag bence
çok saçma, boyunu uzatamaz ama o zaman kas yapsaymış madem
kası herkes yapıyor yani
kendine ağlamak yerine kas yapsaymış
bence onu kimse beğenmemiş ya da zamanında çok sağlam reddedilmiş
içine bişeyler dert olmuş ki bu cümleyi kuruyor

Bu konuda senin yaşın çok önemli eğer sen 27 28 sen muhtemelen ikinizde secicisinizdir.

Ayrıca 34 yaşına kadar evlenmemiş evlilik istemiyordur dilde istiyordur.
Yada amacı seks öyle kandiriyordur.

tercıhı evlenmemek olsa anlarım. Ama ıstıyormus hep
Tamam onu anladık da, zaten imkânları olan, hayatı yüksek standartlarda yaşayan insan evliliğe pragmatik ve aceleci yaklaşmaz. Standartlarımı karşılayan biri olursa seve seve der;ama yoksa hayat devam ediyor, zaten fıstık gibi hayatım var modundadır. Cinsellik konusunda da sıkıntı yaşamıyordur, istediği hemen hemen pek çok kadın geri çevirmez.

Günümüzde baba evinden kaçmak, ekonomik olarak güçleri birleştirmek, gençliğimiz var evlenelim yoksa ilerleyen yaşlarda evlenilmez gibi düşük sosyoekonomik ve sosyokültürel seviyedeki insanların pragmatistliğiyle yaklaşsa elli kere evlenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…