- 4 Şubat 2022
- 230
- 399
- 33
- Konu Sahibi Melis303030
-
Cahil insan evliliği başarı olarak görüyor çünkü.Evliliği çok istiyor diye önüne gelenle neden evlensin? Neden tuhaf ki? Para var pul var statü var eğitim var, dengini bile bulsa gönül ve ten uyumu yakalayamazsa neden evlensin ki? Evlilik elzem değildir, 30’larında diye evlenmeyene de kusur, tuhaflık, etiket bulma çabası bir bizim toplumumuzda var.
Durumu tuhaf mi buldunuz yani. E siz de 29 yaşında ve bekar bir kadınsınız. Adamda bir tuhaflık varsa sizde de var o zaman. Artık evlilik zor. Millet oñceden komşu kızı, akraba oğlu evlenmiş. Artık iki tarafında beklentileri fazla. Boşverin siz kendinize bakın. Erkekler kendinden 10 yaş bile küçükle evlenebiliyor.Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Evet önemli olan istediğinle evlenmek .Her isteyen istediği an evlenseydiii
Gençler bu kadar evlenemedim diye bunalıma girmezdi
Hmmm 4/4'lük bulmakta zor.Aklına yatan biri olmamıştır. Havadan nem kapıyordur. En ufak olumsuzlukta oldurmak yerine silmeyi tercih ediyordur.
4 4 lük olanı arıyordur.
Ya da psikopatın tekidir tanıyan kadınlar tekmeyi basıyordur.
Ayrıca 34 yaş genç bi yaş.
kız ben 27 kocam 42 de evlendik, ne varmış 34 yaşta adam hayatını yaşamak istiyor olabilir, doğru kararlar almak istiyor olabilir, işini ilerletmek istiyor olabilir, bunun gibi bir sürü şey olabilir. Bence bir erkek 35 ten önce evlenmesin zaten.Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Erkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorumCahil insan evliliği başarı olarak görüyor çünkü.
Durumu tuhaf mi buldunuz yani. E siz de 29 yaşında ve bekar bir kadınsınız. Adamda bir tuhaflık varsa sizde de var o zaman. Artık evlilik zor. Millet oñceden komşu kızı, akraba oğlu evlenmiş. Artık iki tarafında beklentileri fazla. Boşverin siz kendinize bakın. Erkekler kendinden 10 yaş bile küçükle evlenebiliyor.
Tamamda bunu istiyorsan ılla bırı cıkarBizde istesek 4 evlilik yapardık bu sefer yedi kocalı hürmüz derlerdişimdi hiç evlenmiyoruz diye takiyolar +24den sonra başlıyor baskılar.
Mesela neyden dolayı ıstenmıyor?34 yaşında kadın arkadaşım 20 yaşından beri evlenmeyi çok istiyor sürekli birileriyle tanıştırıliyor ama olmuyor ya karşı taraf istemiyor ya arkadaşım. Evlenmiş olmak için evlenilmez ki.
Evlenmek istemiyordur. Böyle birini tanimistim. Çocukları da çok seviyirdu hatta ama evlilik istemiyordu sevgililik istiyordu. O nedenle evlilik isteyecek potansiyeldeki kizlarla sevgili olmuyorduKızlar selam,
Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yokAdamı siz tanıyorsunuz neden evlenmez sizin düşünceniz ne onu merak ettim
Evet dogru buBaşlığa istinaden evlense kabahat evlenmese kabahat diyorum herşeyi bir yaşa endeksliyen yurdum insanına gıcık oluyorum valla.Öfff çok sıkıcısınız.
Bu evlenmeyı cok uzun suredir istiyormus, sorun ordaEvlenmek istemiyordur. Böyle birini tanimistim. Çocukları da çok seviyirdu hatta ama evlilik istemiyordu sevgililik istiyordu. O nedenle evlilik isteyecek potansiyeldeki kizlarla sevgili olmuyordu
Hayır uzun suredir evlenmek istiyormuskız ben 27 kocam 42 de evlendik, ne varmış 34 yaşta adam hayatını yaşamak istiyor olabilir, doğru kararlar almak istiyor olabilir, işini ilerletmek istiyor olabilir, bunun gibi bir sürü şey olabilir. Bence bir erkek 35 ten önce evlenmesin zaten.
bu lafında inanılmaz bi aşağılık kompleksi sezdim benKadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok
Tamam onu anladık da, zaten imkânları olan, hayatı yüksek standartlarda yaşayan insan evliliğe pragmatik ve aceleci yaklaşmaz. Standartlarımı karşılayan biri olursa seve seve der;ama yoksa hayat devam ediyor, zaten fıstık gibi hayatım var modundadır. Cinsellik konusunda da sıkıntı yaşamıyordur, istediği hemen hemen pek çok kadın geri çevirmez.tercıhı evlenmemek olsa anlarım. Ama ıstıyormus hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?