- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi Melis303030
-
Tamamda bunu istiyorsan ılla bırı cıkar
Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
İsteyince evlenilseydi burada da evlenemiyorum diye konular açılmazdı.tercıhı evlenmemek olsa anlarım. Ama ıstıyormus hep
Görüşmeyin o zaman adamı tanımadan bir sürü etiket , en güzeli rahat bırakın mutlu olsunErkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorum
Ailesine çok düşkün oluyor, kıskanç oluyor, aileme bakacaksin diyen biri vardı mesela. 34 yaşında maddi manevi kendine yeten biri bunları niye kabul etsin.Mesela neyden dolayı ıstenmıyor?
Bunu demiyeydin şimdi bekar evlenmek isteyen hanımlar posta kutuna yağdırmasınlarherkesin önceliği evlilik olmuyor. Standartlarından memnundur. Bekar yaşamını seviyordur.
Abim 40 yaşında tek yaşıyor maddi durumu çok iyi, işi çok iyi ama evlenmeyi düşünmüyor
Ya ben tanısmıyorumkı, arkadas ortamında denk geldı anlattı. Arkadasıma soylemıs benım ıcın ama benım aklım zaten eskı sevgılımdeGörüşmeyin o zaman adamı tanımadan bir sürü etiket , en güzeli rahat bırakın mutlu olsun
Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok
yası fazlaBunu demiyeydin şimdi bekar evlenmek isteyen hanımlar posta kutuna yağdırmasınlar
tamam ama adam bunu dıyoKaradenizliler arasında bile 1.80 üstü adam bulmak zor artık.
173 boy da tr için bir erkeğe göre normal bir boy. Ne uzun ne kısa.
ya onu ben napım. erkeklerı su kadar goklere cıkarmayınErkek olsaydım 40 yaşıma kadar evlenmezdim.Daldan dala konar her çiçeği koklardımKariyer yapar servet yapar aşık olduğum,çocuk yapmak istediğim biri çıkana dek evlenmezdim.
45 yaşında da baba olunuyor.Kadınlar bu konuda şanssız.
Tamam da dıyorumkı uzun ılıskılerı olan bırı, evlenmek ostıyor evlememıs34 gayet genç bir yaş, ne sanıyorsunuz anlamadım 30luk insanların bir ayağı cukurda mı
Yok hazır babada para varYüksek lisans yapmıştır. İşe girip para kazanana kadar zaman geçmiştir. İşini oturtunca da yaşıtı kadınlar evlenmiştir, kalanlarla aynı kafada yaşamıyordur. Kendisi nitelikli bir insansa ona göre birini arar zaten, herkesi tercih etmeyen adam kalitelidir yoksa evlenmekten kolay ne var
Bunu demiyeydin şimdi bekar evlenmek isteyen hanımlar posta kutuna yağdırmasınlar
30 dan sonra çok secici oluyor insan. Mesela yirmilerde il değistiririm evlenirsem diyorken 30 da yok canim duzenimi bozamam oluyor. birsüru nokta var bu sekilde.Bu evlenmeyı cok uzun suredir istiyormus, sorun orda
Bu kişi sizin neyiniz oluyor? Size ne yav.Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?