34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?

Selamm,
Yani herkesin sebebi farklıdır.
Belki herşeyini tamamlayıp evlenmek istemiştir.
Belki uzun ilişkileri olup evlilik olmamıştır.
Belki hiç aile kurmak istememiştir o yaşa kadar.
Belki atlatamadığı bi ilişki vardır onu tamamen unutmak istemiştir.
Gibi gibi gibi.
O yaşa kadar evlenmedi illa anormal durum vardır diyemeyiz.
Benim eşimde 36 yaşında evlendi benimle ama 7 senedir aşırı mutluyuz

Erkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorum
Görüşmeyin o zaman adamı tanımadan bir sürü etiket , en güzeli rahat bırakın mutlu olsun

Mesela neyden dolayı ıstenmıyor?
Ailesine çok düşkün oluyor, kıskanç oluyor, aileme bakacaksin diyen biri vardı mesela. 34 yaşında maddi manevi kendine yeten biri bunları niye kabul etsin.
Hatta 37 yaşlarında bekar bir erkek arkadaşım daha var oda evlenmek cok istiyor bu iki arkadaşı tanıştırdım birbirlerini beğenmediler.

Yüksek lisans yapmıştır. İşe girip para kazanana kadar zaman geçmiştir. İşini oturtunca da yaşıtı kadınlar evlenmiştir, kalanlarla aynı kafada yaşamıyordur. Kendisi nitelikli bir insansa ona göre birini arar zaten, herkesi tercih etmeyen adam kalitelidir yoksa evlenmekten kolay ne var

herkesin önceliği evlilik olmuyor. Standartlarından memnundur. Bekar yaşamını seviyordur.
Abim 40 yaşında tek yaşıyor maddi durumu çok iyi, işi çok iyi ama evlenmeyi düşünmüyor
Bunu demiyeydin şimdi bekar evlenmek isteyen hanımlar posta kutuna yağdırmasınlar

Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok

Karadenizliler arasında bile 1.80 üstü adam bulmak zor artık.

173 boy da tr için bir erkeğe göre normal bir boy. Ne uzun ne kısa.

Erkek olsaydım 40 yaşıma kadar evlenmezdim.Daldan dala konar her çiçeği koklardımKariyer yapar servet yapar aşık olduğum,çocuk yapmak istediğim biri çıkana dek evlenmezdim.
45 yaşında da baba olunuyor.Kadınlar bu konuda şanssız.

ya onu ben napım. erkeklerı su kadar goklere cıkarmayın

Yok hazır babada para var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…