- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
İşte bende bu sekıl düşünüyorum . Kimse anlamıyorbu lafında inanılmaz bi aşağılık kompleksi sezdim ben
bunların boyla, kasla hiç ilgisi yok
hele ki kadınların para yemek istediğini düşünen bi erkekten arkama bakmadan kaçardım ben olsam
ki zamanında kaçtım da
bu cümle çook red flag bence
çok saçma, boyunu uzatamaz ama o zaman kas yapsaymış madem
kası herkes yapıyor yani
kendine ağlamak yerine kas yapsaymış
bence onu kimse beğenmemiş ya da zamanında çok sağlam reddedilmiş
içine bişeyler dert olmuş ki bu cümleyi kuruyor
Yok oda iyiymişBelki adam iyidir de kv adayi isi bozuyordur
Özgür ve hür iradesi olduğu için, kendi aklıyla hareket ettiği için mesela? Bi bizde var bir yaştan sonra evlenmeyene acaba ne yamuğu var demek.Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
göklere çıkarmak mı ?mesajımda öyle bir hissiyat mı verdim? ben erkek olsaydım öyle yapardım dedim.bunun neresi göklere çıkarmak.45 yaşından sonra da baba olunuyor kısmı mı yoksa? e bunu ben demiyorum hayat diyor.80 yaşında dedeler de var baba olabiliyor yeterki tohumu iş görsün.ya onu ben napım. erkeklerı su kadar goklere cıkarmayın
Ya şöyle, benimle tanışmak istemiş aşırı begenmiş felan, hani bende o duygu yok ama , bende o kadsr begenılcek bir guzellıkte yok. Asırı secıcı olsa benı begenmez o kadar ya30 dan sonra çok secici oluyor insan. Mesela yirmilerde il değistiririm evlenirsem diyorken 30 da yok canim duzenimi bozamam oluyor. birsüru nokta var bu sekilde.
Erkek olsaydım 40 yaşıma kadar evlenmezdim.Daldan dala konar her çiçeği koklardımKariyer yapar servet yapar aşık olduğum,çocuk yapmak istediğim biri çıkana dek evlenmezdim.
45 yaşında da baba olunuyor.Kadınlar bu konuda şanssız.
O kadar bekleyıp secmeye calısan bırı, benı asıeı begenmezÖzgür ve hür iradesi olduğu için, kendi aklıyla hareket ettiği için mesela? Bi bizde var bir yaştan sonra evlenmeyene acaba ne yamuğu var demek.
Kim diyorYok oda iyiymiş
Ahaha onlarda bıtıyoErkekler 40 yaşında çok talep görsellerdi emin olun hepsi aynısını yapardı.
Evli 3 çocuklu yamulmuş erkekler bile kapiş kapiş talep görüyorlar,bekar kariyerli servet yapmış biri mi görmeyecek.Erkekler 40 yaşında çok talep görsellerdi emin olun hepsi aynısını yapardı.
Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok
Evli 3 çocuklu yamulmuş erkekler bile kapiş kapiş talep görüyorlar,bekar kariyerli servet yapmış biri mi görmeyecek.
en azından tr batısında böyle yaşayan erkek çok
Eee adamin yaşında ne varki evlilik için illa 20 li yaslardami evlenilecekKızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
bısey paylasamazsın ne ıse yararEvli 3 çocuklu yamulmuş erkekler bile kapiş kapiş talep görüyorlar,bekar kariyerli servet yapmış biri mi görmeyecek.
en azından tr batısında böyle yaşayan erkek çok
Benım ne demek ıstedıgım yazıyor dıger cevaplardaEee adamin yaşında ne varki evlilik için illa 20 li yaslardami evlenilecek
Ne cıkıyor?Bu model ex nisanlim. Gorunurde cok iyi isi gucu kafa yapisi gorunusu evlenmek de istiyo ama ben tarafindan sutlandi. Buzdaginin gorunmeyen kismini hesaba katmamissiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?