34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

İşte bende bu sekıl düşünüyorum . Kimse anlamıyor

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Özgür ve hür iradesi olduğu için, kendi aklıyla hareket ettiği için mesela? Bi bizde var bir yaştan sonra evlenmeyene acaba ne yamuğu var demek.

ya onu ben napım. erkeklerı su kadar goklere cıkarmayın
göklere çıkarmak mı ?mesajımda öyle bir hissiyat mı verdim? ben erkek olsaydım öyle yapardım dedim.bunun neresi göklere çıkarmak.45 yaşından sonra da baba olunuyor kısmı mı yoksa? e bunu ben demiyorum hayat diyor.80 yaşında dedeler de var baba olabiliyor yeterki tohumu iş görsün.
Ayyyyy ferhans gibi yazdım

30 dan sonra çok secici oluyor insan. Mesela yirmilerde il değistiririm evlenirsem diyorken 30 da yok canim duzenimi bozamam oluyor. birsüru nokta var bu sekilde.
Ya şöyle, benimle tanışmak istemiş aşırı begenmiş felan, hani bende o duygu yok ama , bende o kadsr begenılcek bir guzellıkte yok. Asırı secıcı olsa benı begenmez o kadar ya

34 genç bir yaş, Evlenecem de evlenecem diye dolaşan biri ise ve evlenemiyorsa düşündüğünüz kadar iyi sosyal becerileri yoktur. tuhaftır.

Erkekler 40 yaşında çok talep görsellerdi emin olun hepsi aynısını yapardı.

Erkekler 40 yaşında çok talep görsellerdi emin olun hepsi aynısını yapardı.
Evli 3 çocuklu yamulmuş erkekler bile kapiş kapiş talep görüyorlar,bekar kariyerli servet yapmış biri mi görmeyecek.
en azından tr batısında böyle yaşayan erkek çok

Kadınlar 180 üstü kaslı istiyor, yada para yemek istiyor diyor. Ee 173 boyunda erkekle evlenen hıcmı kadın yok

Şunu diyen erkekten kaç zateni kafadan sakat basbayağı. Bunlar ekşici redpillci kadın düşmanı dangalakların söylemleri böyle biriyle işin olmasın zaten.

Bu model ex nisanlim. Gorunurde cok iyi isi gucu kafa yapisi gorunusu evlenmek de istiyo ama ben tarafindan sutlandi. Buzdaginin gorunmeyen kismini hesaba katmamissiniz...

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Eee adamin yaşında ne varki evlilik için illa 20 li yaslardami evlenilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…