34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Cumartesi günü evleneceğim nişanlım 38 yaşında daha önce hiç evlenmemiş.
Bı şekilde talihsizlikler yaşamış önceki ilişkilerinde uzun yıllar hayatına kimse girmemiş vs.
Olabilir yani hayat bu.
Sonra hop ben girdim ve kaptım onu

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
34 yaş geç değil ki belkide uzun ve sıkıntılı bir ilişkiden çıkmıştır.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
34 yaş dediğiniz henüz çok genç.
Kriterlerine uygun biri karşısına çıkmamış demek ki ya da evlenmek istememiş olabilir zor iş evlilik sonuçta evlenmiş olmak için evlenilmez ki.

Bütün hepsini okumadım ama sizin de işiniz gücünüz yerindeyse konuşmanız muhabbetinizde sardıysa arkadaşınıza ciddi düşündüğünü belli etmek için demiştir ben evlenmek istiyorum diye. Sizinle laylom yapmak istemiyorum gibisinden ve siz kaç yaşındasınız onu da merak ettim büyük dediğiniz için soruyorum. Bi yaştan sonra dış güzellik önemini kaybediyor anlaşmak önemli.

Kızlar selam,

Eşim 34 yaşındaydı evlendigimizde. Biz öncesinde de 6 yıl civarında sevgiliydik. Akademik kariyer peşindeydi, doktora için yurt dışına gitti, geldi, askerliğini yaptı, kadro aldı derken yaş 34 oldu. Ben de Kpss'ye hazırlandım, atandım, sonra evlendik. Ben de 26 yaşındaydım.

Kızlar selam,

Lafta evlenmek istiyordur.
Benimde vardı öyle kısa bir flörtüm. Kendinden küçük kardeşleri evliydi. “Bir çocuğum olsun başka bir şey istemiyorum” diyordu.
Biz ayrıldık. Aradan 5 sene geçti. Her hafta başka bir kadınla kadeh tokuşturuyor.
Evlenir ya da evlenmez. Herkesin kendi tercihi. Ama bir grup erkek var ki, ağızlarında evlilik sakız olmuş. Lafta ama.

Benim en yakın erkek arkadaşım da evlenmek istiyor olmuyor.
Çok yakışıklı yada fit değil. Ama kariyeri iyi, kalbi iyi, nazik, tatlı biridir. Fakat bunu yansıtmıyor. Çekingen, tutuktur. İltifat etmez, jestler yapmaz. Haliyle çok iyi kalpli merhametli biri olduğunu anlamıyor bence kaıdnalr. Bence o da ideal koca olurdı yaşı 40 oldu

Kızlar selam,

34 yaşında evlenen benim gözüm yaşlı

Sayip sayip 34 yas genc demeniz..

Kadın, evlenmek isteyen adam 34 yaşına kadar neden evlenmemiş olabilir diyor, onlarca yorum belki de istemiyordur diye gelmiş :)) alemsiniz kızlar... Bence bu 34 yaşındaki arkadaş kompleksli ve hayatına giren kadınları -anladığım kadarıyla saydıklarından sadece parası var o da pek kendisinin gibi değil :)- parası için olduğunu düşünerek ya da sen başkasına bakarsın yok boyu uzuna bakarsın yok kaslıya bakarsın diye darlıyorsa evlenmek istemeyen karşı taraf oluyordur :)) yani arkadaş önce bi psikolojik terapi alsın... Ki kimse 4 4lük değil hiçbirimizin olmadığı gibi.. Kendiyle barışırsa belki insanların gerçekten sevdiği kişiyi dünyanın en yakışıklısı/güzeli olarak göreceğini öğreniverir.

Kızlar selam,

Daha bugun biriyle sohbet ettim 34 yaşında . Dedim evlenmicekmisin falan neden çocukta mı istemıyosun diye. Sorularımın devamında öğrendimki 7 yıllık ilişkisi bitmiş . Evlenme teklifinden birkaç ay sonra. Yani anladığım kadarıyla bir daha da bu sebeple yanasmamıs. Böyle bi sebep olabılır
/“34 yasındakı akrabamda cimrilikten evlenemedi hala mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…