- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi Melis303030
-
genç koca şans getirir maşallahTebrik ederim bu arada. Çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsun
Ben de eşimden 2 yaş büyüğüm
Belki yeni düşünmeye başlamıştım, yaşım geçiyor düşüncesine girmiş olabilir.Ama evliliği çok istiyor böyle. Tuhaf geldi
Neden evlenmeli ki? diye soruyu guncelliyorumKızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
34 yaş geç değil ki belkide uzun ve sıkıntılı bir ilişkiden çıkmıştır.Kızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Ya güvenmiyor yada aradığını bulamıyor bu yaşa gelmiş derken yaşı da gayet normalKızlar selam,
34 yaş dediğiniz henüz çok genç.Kızlar selam,
Eşim 34 yaşındaydı evlendigimizde. Biz öncesinde de 6 yıl civarında sevgiliydik. Akademik kariyer peşindeydi, doktora için yurt dışına gitti, geldi, askerliğini yaptı, kadro aldı derken yaş 34 oldu. Ben de Kpss'ye hazırlandım, atandım, sonra evlendik. Ben de 26 yaşındaydım.Kızlar selam,
Lafta evlenmek istiyordur.Kızlar selam,
34 yaşında evlenen benim gözüm yaşlıKızlar selam,
Sayip sayip 34 yas genc demeniz..Aklına yatan biri olmamıştır. Havadan nem kapıyordur. En ufak olumsuzlukta oldurmak yerine silmeyi tercih ediyordur.
4 4 lük olanı arıyordur.
Ya da psikopatın tekidir tanıyan kadınlar tekmeyi basıyordur.
Ayrıca 34 yaş genç bi yaş.
Daha bugun biriyle sohbet ettim 34 yaşında . Dedim evlenmicekmisin falan neden çocukta mı istemıyosun diye. Sorularımın devamında öğrendimki 7 yıllık ilişkisi bitmiş . Evlenme teklifinden birkaç ay sonra. Yani anladığım kadarıyla bir daha da bu sebeple yanasmamıs. Böyle bi sebep olabılırKızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?