- 10 Ekim 2014
- 32.978
- 148.645
- 798
- Konu Sahibi Melis303030
-
Bence evlilik bizim toplumumuzda kadın için mecburi.Cunku cinselligimizi özgürce yaşamıyoruz veya anne olmak istiyoruz bu durumda evlenmeyi toplum zorunlu tutuyor.Onu bırak tatile gitmek için hatta belli bir saatte dışarı çıkmak herkesin hoş göreceği şekilde sadece evlenince oluyor ne yazık ki.Ama ben erkek olsaydım asla evlenmezdim.Cocuk isterssem sadece o sebeple evlenirdim o yüzden normal karşıladım.ama cinsel yönelimi de farklı olabilir orasını bilemem
Bende de geçen sene birini red ettim. O kadar şaşırdı ki konuşamadı. Bir sonraki gün ona evet demem için pahalı bir hediye göndermişti. Onu da kabul etmedim ve geri gönderdim.
İşte erkekler hiç yaşlanmadığını düşündükleri için yaşı küçük her kadını kendilerine hak görüyorlar.
Tek tek verdiginiz cvp larimi arayalım aklınızda soru işareti varsa bitirirsinizBenım ne demek ıstedıgım yazıyor dıger cevaplarda
Yok ben evlenmıcem zaten.Bu da bizim enişteye benziyor ise yandın sen. 43 yaşına kadar evlenmedi. Sebebi ise annesi birlik istiyordu, o da annesinin sözünden çıkamiyordu.
Ağzını bir ara bakalım. Temkinli ol.
Belki kafasına göre birini bulamamıştır. Belki evlilikten beklentileri farklıdır belki karşısına çıkan kızlar iyi değildir. Belki de adam kendini mükemmel sanıp kendine uygun birini bulamamıştır vs vsKızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Ya bakın işim gücüm iyi ama gorsel anlamda aa ne kadar guzel kız denmez. Normal her kadın kadar guzelım. Bazı kızlar cok guzel. Benım bu kadar abartılcak bı guzellıgım yok. Eski sevgılımden oturu ınandırıcı gelmıyor ya bu tarz seyler. Begenırsın konusursun ama boyle aaaa cok guzelsınlwre gerek yok kac yasında ınsanlarız. Yapmacık buluyorum. Bu kadar sey bırı zaten benım kadar guzel kızları gormusturAşağılık kompleksiniz mi var ? Neyiniz beğenilmeyecek gibi?
Aşırı tepkileri varsa haklısınız ama beni ama sizi beğendi diye birinde tuhaflık aramakta abes yani.
Çok teşekkür ederim calci inşallah hep birlikte mutlu oluruz :) zengin oluruz belki ilerde :)
Eskiyle barisma durumu yoksa beklemeyin bence gorüsünEvet de bakamıyorum ya. Böyle hani benım yasta 28 olunca herkes bırını ayarlamaya calısıyor. Çok eleme felan diye. Aklımın eskıde oldugunu soylemeye de utanıyorum
Bence erkekte ideal yasAma evliliği çok istiyor böyle. Tuhaf geldi
Bence bir erkek 30 undan önce evlenmemeliKızlar selam,
Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Ya bende evlenmedım, 29 a az kaldı. Ben ama erken evlenmek ıstemedım. Hani secıcıyımdır. zaten hep bir mucadele verdım kariyer felan. Şimdi 34 yasına kadar harıka bırını beklıyorsa, kızlar ya paraya kasa boya bakıyo diyosa sıkıntı ya.Duyanda 50 yaşına kadar evlenmemiş adam sanır. 34 yaş dediginiz zaten çok normal bir yaş hanfendi. Okul iş kariyer vs derken bayanlar bile artık 30 dan önce evlenmiyor .adamın da 34 çok normal. Siz eskide kaldınız herhalde kız 15 yaşında adam 18 yasinda evlensin ...
Ben de 29 yasındayım ama eger yok kızlar suna bına bakıyo dıyo. Ya hıcmı seven olmadı yaniBence bir erkek 30 undan önce evlenmemeli
Çoğu erkek biz 30 olduğumuzda sorumluluk bilinci az ve daha çocuk oluyor.
30 dan sonra bile düzelmeyeler var da neyse..
34 yaş evlenmek için güzel bir yaş.
Bu yaşa kadar neden evlenmemiş demek için gerek yok bence.
Ben de 29 yasındayım ama eger yok kızlar suna bına bakıyo dıyo. Ya hıcmı seven olmadı yani
Ya bende evlenmedım, 29 a az kaldı. Ben ama erken evlenmek ıstemedım. Hani secıcıyımdır. zaten hep bir mucadele verdım kariyer felan. Şimdi 34 yasına kadar harıka bırını beklıyorsa, kızlar ya paraya kasa boya bakıyo diyosa sıkıntı ya.
E istedigi gibi birini bulamamistir. Nasil soru bu:)Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?