34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Hah yorumumda biraz bundan bahsediyordum. Yani doğru dürüst sevgililik yaşamak zor buluşmaya gelecek saati dert olur, tatile gidecek ailesi izin vermez gibi bir ton şey var. Eee böyle aileler bi de geleneksel olur bunlarin ustune evlenmeye kalksan ayrı bir iş.
Cidden bu şekilde evlenmek mantıklı bir iş değil.

İşte erkekler hiç yaşlanmadığını düşündükleri için yaşı küçük her kadını kendilerine hak görüyorlar.

Yani yani bilemedim, 22 yaşında ben çocuktum. Şimdiyse zihinsel olarak bambaşka bir yerdeyim. 22lik birine tez danısmanı olabilirim mesela, veya şirkette mentör olabilirim veya akraba olabilirim. Akrabaysa bana abla der, beraber çalışıyorsak Cherry Hoca/Hanım der. Otursak da iş dışında - nezaketen bir çift laf ederiz o kadar. Gerçekten 22 yaşındaki insanlar ayrı bir kuşak, arada kuşak farkı olan insanların da konuşacak paylaşacak bir şeyi olmuyor Kadın ol, erkek ol zihinsel olarak koca 15 yılda ileri gitmemek mümkün değil bence.

Bu da bizim enişteye benziyor ise yandın sen. 43 yaşına kadar evlenmedi. Sebebi ise annesi birlik istiyordu, o da annesinin sözünden çıkamiyordu.

Ağzını bir ara bakalım. Temkinli ol.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Belki kafasına göre birini bulamamıştır. Belki evlilikten beklentileri farklıdır belki karşısına çıkan kızlar iyi değildir. Belki de adam kendini mükemmel sanıp kendine uygun birini bulamamıştır vs vs

Aşağılık kompleksiniz mi var ? Neyiniz beğenilmeyecek gibi?
Aşırı tepkileri varsa haklısınız ama beni ama sizi beğendi diye birinde tuhaflık aramakta abes yani.
Ya bakın işim gücüm iyi ama gorsel anlamda aa ne kadar guzel kız denmez. Normal her kadın kadar guzelım. Bazı kızlar cok guzel. Benım bu kadar abartılcak bı guzellıgım yok. Eski sevgılımden oturu ınandırıcı gelmıyor ya bu tarz seyler. Begenırsın konusursun ama boyle aaaa cok guzelsınlwre gerek yok kac yasında ınsanlarız. Yapmacık buluyorum. Bu kadar sey bırı zaten benım kadar guzel kızları gormustur

Çok teşekkür ederim calci inşallah hep birlikte mutlu oluruz :) zengin oluruz belki ilerde :)

Teyzem ve Halam eşlerinden büyük. Maşallah durumları çok iyi yazlık kışlık araba ev arsa oh ohhh
Darısı başımıza

Bir arkadaşımda evlenmeyi çok istiyor gibi gözüküyor ama aslında hiç yakın olmadığını hissediyorum öyle davranıyor belki istemesi laftadır.

Kızlar selam,

Bir erkek iyi huylu, iyi eğitimli, sosyal, maddi durumu iyi,ailesi iyi, tipi fena değil ve takılmaktan hoşlanmıyor ise neden evlilik istediği halde bu yaşa kadar evlenemez?
Bence bir erkek 30 undan önce evlenmemeli
Çoğu erkek biz 30 olduğumuzda sorumluluk bilinci az ve daha çocuk oluyor.
30 dan sonra bile düzelmeyeler var da neyse..
34 yaş evlenmek için güzel bir yaş.
Bu yaşa kadar neden evlenmemiş demek için gerek yok bence.

Duyanda 50 yaşına kadar evlenmemiş adam sanır. 34 yaş dediginiz zaten çok normal bir yaş hanfendi. Okul iş kariyer vs derken bayanlar bile artık 30 dan önce evlenmiyor .adamın da 34 çok normal. Siz eskide kaldınız herhalde kız 15 yaşında adam 18 yasinda evlensin ...

Ya bende evlenmedım, 29 a az kaldı. Ben ama erken evlenmek ıstemedım. Hani secıcıyımdır. zaten hep bir mucadele verdım kariyer felan. Şimdi 34 yasına kadar harıka bırını beklıyorsa, kızlar ya paraya kasa boya bakıyo diyosa sıkıntı ya.

Ben de 29 yasındayım ama eger yok kızlar suna bına bakıyo dıyo. Ya hıcmı seven olmadı yani

Ben de 29 yasındayım ama eger yok kızlar suna bına bakıyo dıyo. Ya hıcmı seven olmadı yani

Kompleksli bir tip bence uzak dur. Gerçi baştan anlamadığım tek nokta var madem aklın başkasında bu adam evlenmiş evlenmemiş sana ne ki Aklın başkasındaysa bu adamı ne yapacaksın zaten??

Benim eşimde 34 yaşına kadar evlenmemiş
O da iyi eğitimli sosyal, iş güç sahibi, iyi aileye sahipti.
İlla altında bir şey aramak gerekmiyor
Su anda oğlum da o yaşlara kadar evlenmeyi düşünmediğini söylüyor
Neden garip geldi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…