34 yaşına kadar evlenmemiş erkek

Bence evlilik bizim toplumumuzda kadın için mecburi.Cunku cinselligimizi özgürce yaşamıyoruz veya anne olmak istiyoruz bu durumda evlenmeyi toplum zorunlu tutuyor.Onu bırak tatile gitmek için hatta belli bir saatte dışarı çıkmak herkesin hoş göreceği şekilde sadece evlenince oluyor ne yazık ki.Ama ben erkek olsaydım asla evlenmezdim.Cocuk isterssem sadece o sebeple evlenirdim o yüzden normal karşıladım.ama cinsel yönelimi de farklı olabilir orasını bilemem

İşte erkekler hiç yaşlanmadığını düşündükleri için yaşı küçük her kadını kendilerine hak görüyorlar.

Yaşlanmadıkları için değil de kadının genç olması etken. Bu ayrımcılığa ayrı uyuzum pınar Altuğa demedikleri kalmıyor.

Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgını

Takmaya bile gerek yok. Sizin önceliğiniz kendiniz. bırakın ne yaparsa yapsın.
Bu arada kendinizden büyük biri olacak diye düşünmeyin bir kaç yaş küçük olabilir.
30 yaşını geçince kadınların 35 üzeri hatta evlenip boşanmış kişilerle olabileceğini düşünene bir kesim var ve hep o tipleri karşınıza çıkarırılar.

Erkekler nasıl kendinden küçük kadınlarla birlikteyse kadınlar da olabilir

+35 ve evlenmemiş çok düzgün, iyi durumda adamlar biliyorum.

Tek neden bu değil ama böyle adamlar saçma adetlerle, beklentilerle vs darlanmak istemiyor bence. Gerçekten toplumda evlenmek inanılmaz angarya bir iş, ben bu toplumda erkek olsam evlenmezdim.
Düzgün adam zaten az, onlar da erken yaşta koşarak evlenmiyor zaten 30-35i bulur normal.

Ben zaten dusunmuyorum onunla sevgılı olmayı. Ama benı bu kadar begenmesı garıp geldı dıyorum.
Aşağılık kompleksiniz mi var ? Neyiniz beğenilmeyecek gibi?
Aşırı tepkileri varsa haklısınız ama beni ama sizi beğendi diye birinde tuhaflık aramakta abes yani.

Mesleğinden dolayı her kadının onlara bakacağını düşünüyor bazısı

Yemişim mesleğini herkes ona mı tapacak sadece para seven kisiler olabilir onlarla da evlilik olmaz bana da zengin mali müşavir ile tanıştırmak istediler red ettim o zamanlar da.

Son düzenleme:
Evet kocam benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 yaşında

Erkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorum
Çünkü çoğu erkek mantıktan önce dış görünüşe bakıyor . Özellikle erkeğin maddi durumu da iyiyse kimse kadının küçük olmasına takılmıyor. Bence erkek ve kadın 1 veya 2 den fazla çocuk istemiyorsa 30lu yaşlarda evlenmeli. 20 li yaşlar çok toy. İstisnalar vardır tabi. Bir de insan bekar olarak da biraz kendini tanımalı. Kendine doymalı. Bu hayata sadece eş,anne olmaya gelmedik.

Evlenmeyi çok isteyen dört dortluk arkadaşlarım var hatta görücü usulü bile denediler. Yaşları 36 35 37. Ama beğenmedikleri için evlenmediler. İşleri güçleri iyi yakışıklı iyi aileler. Hele karakterleri 10 numara. Birinin eski sevgilisi arkadasimdi kız hala der çok hata yaptım kaybettim diye. Yani bunlar nasip kismet

Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgını
Aslında bunda merak edecek bir şey yok. Kimse evlenmek zorunda değil sonuçta.

Ee bende 31 yaşındayım doğru kişi olduğunda evlenmek istiyorum ama karşıma hep saçma sapan insanlar çıkıyor. Ya çok anneci oluyor ya gözü çok dışarıda oluyor ya ilgisiz oluyor. Çıkıyor yani bir şeyler olmuyor.
Bu beni veya karşınızdaki kişiyi sorunlu yapmaz.Sadece ayaklarımın yere sağlam basarak hareket edip bir ilişki ve evlilik yaşamak istiyorum. Kolay değil evlilik işi. Bazılarına basit geliyor olabilir ama aynı hayatı paylaşacağınız insanı arıyorsunuz.
Kaldı ki adam 34 yaşında daha. Neden en kötüsünü düşünüyorsunuz ki?

Son düzenleme:
Yemişim mesleğini herkes ona mı tapacak sadece para seven kisiler olabilir onlarlar da evlilik olmaz bana da zengin mali müşavir ile tanıştırmak istediler red ettim o zamanlar da.

Bende de geçen sene birini red ettim. O kadar şaşırdı ki konuşamadı. Bir sonraki gün ona evet demem için pahalı bir hediye göndermişti. Onu da kabul etmedim ve geri gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…