- Konu Sahibi Melis303030
-
olabilir,bazı insanlar yaşıt seviyorlar,hele ki 22 yaşında bir pelinsu ileriyi pek kurcalamaz,anı yaşar insta minsta like storis
Bunun nesi sorun anlamadım . İlişkileri olmuştur ve evlilikte iyi geçinmeyeceklerini düşünmüşlerdir karşılıklı . Evlenmemislerdir .Bu evlenmeyı cok uzun suredir istiyormus, sorun orda
Bılmıyorum ya, eskı sevgılımde 35 de evlenırım dıyordu. Belkı bagdastırdım.Ee niye konu açtınız o zaman , tek tek 34 yaşında evlenmeyen erkek, 35 yaşında evlenmeyen erkek diye gidecek mi ? Neyi merak ettiğinizi anlamadım
Tabi ya sıkılır bu yaşta 35 yaşında biri koca adam gibi gelir. yaşı 30 yaklaşsın kriterleri de değişirKuzenimde öyle biri zaten.
Onlar da o kadar küçük bakmasınlar oh iyi yapmış
İşte erkekler hiç yaşlanmadığını düşündükleri için yaşı küçük her kadını kendilerine hak görüyorlar.
Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgını
Aşağılık kompleksiniz mi var ? Neyiniz beğenilmeyecek gibi?Ben zaten dusunmuyorum onunla sevgılı olmayı. Ama benı bu kadar begenmesı garıp geldı dıyorum.
Mesleğinden dolayı her kadının onlara bakacağını düşünüyor bazısı
Evet kocam benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 yaşındaTakmaya bile gerek yok. Sizin önceliğiniz kendiniz. bırakın ne yaparsa yapsın.
Bu arada kendinizden büyük biri olacak diye düşünmeyin bir kaç yaş küçük olabilir.
30 yaşını geçince kadınların 35 üzeri hatta evlenip boşanmış kişilerle olabileceğini düşünene bir kesim var ve hep o tipleri karşınıza çıkarırılar.
Erkekler nasıl kendinden küçük kadınlarla birlikteyse kadınlar da olabilir
Çünkü çoğu erkek mantıktan önce dış görünüşe bakıyor . Özellikle erkeğin maddi durumu da iyiyse kimse kadının küçük olmasına takılmıyor. Bence erkek ve kadın 1 veya 2 den fazla çocuk istemiyorsa 30lu yaşlarda evlenmeli. 20 li yaşlar çok toy. İstisnalar vardır tabi. Bir de insan bekar olarak da biraz kendini tanımalı. Kendine doymalı. Bu hayata sadece eş,anne olmaya gelmedik.Erkekler nıye 10 yas kucukle evlenbılıyor , ben evlenmem sahsen 10 yas buyükle. Ben cok eleyıcıyım. Onun o kadar eleyıcı oldunu sanmıyorum
Aslında bunda merak edecek bir şey yok. Kimse evlenmek zorunda değil sonuçta.Yok ya sevgili dusunmuyorum evlenmekte ostemıyorum ki. Ben bos kalınca ınsanlae bırını ayarlamaya calısıyor. Zaten kımseyle konusasım yok, kalbım acıyor hala. Ama merak ettım neden evlenmedıgını
Evet kocam benden 4 yaş küçük ben 35 o 31 yaşında
Çok teşekkür ederim calci inşallah hep birlikte mutlu oluruz :) zengin oluruz belki ilerde :)Tebrik ederim bu arada. Çok sevindim. Mutluluğunuz daim olsun
Ben de eşimden 2 yaş büyüğüm
Yemişim mesleğini herkes ona mı tapacak sadece para seven kisiler olabilir onlarlar da evlilik olmaz bana da zengin mali müşavir ile tanıştırmak istediler red ettim o zamanlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?