evet benim aşkımda yazmaz daha çok kısa notlar alır genelde ama ben yazıyorum onun yerine çok güzel bişey tavsiye ederim herkese el yazım kötü olmasına rağmen aşkıma duygularımı yazıyorum çok iyi geliyor yani:)
ee haklı adam tubacım:) yeşil görmekten yani ee sen hangi renk giyicen ozaman?
evet benim aşkımda yazmaz daha çok kısa notlar alır genelde ama ben yazıyorum onun yerine çok güzel bişey tavsiye ederim herkese el yazım kötü olmasına rağmen aşkıma duygularımı yazıyorum çok iyi geliyor yani:)
krem kırmızı bişiyler kombine ettim onları gycem sanırm ama 2.gün ne giyeceğim bilmiyrm :S SEN KARAR WERDN Mİ??
ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:)
kızlar beyaz pantolon olurmu
kızlar beyaz pantolon olurmu
Simdi burda yemin toreni icin sevinmem gerekirken hersey ayarlanmisken ben gitmesemmi diyorum uzuluyorum. Halbuki mutlu olmam gerekirdi.
pantolon değil cnm üzerimdekiler kırmızı krem :)
Simdi burda yemin toreni icin sevinmem gerekirken hersey ayarlanmisken ben gitmesemmi diyorum uzuluyorum. Halbuki mutlu olmam gerekirdi.
bence git canım.. yüz yüze konuşup bi anlaşmaya varmanız daha iyi olur.. böyle uzaktan telefondan üzmesin seni
kızlar!
bugün görüş günüydü gittim gördüm, allahım 1 haftada bir insan ne kadar özlenebilir! kokusunu burnuma çeke çeke bi hal oldum :)) orada fotoğrafta çektiler makine ve telefon içeri alınmadı... ama salı günü kendisine teslim ediceklermiş! ah canım ya...
ya bugün görüşüne gittim ankaraya şimdi geldim ama eve KEŞKE HİÇ GELMESEYDİM !! nasıl özlemişim daha 1 haftada.
kokusunu burnuma çeke çeke doyamadım!
kızlar!
bugün görüş günüydü gittim gördüm, allahım 1 haftada bir insan ne kadar özlenebilir! kokusunu burnuma çeke çeke bi hal oldum :)) orada fotoğrafta çektiler makine ve telefon içeri alınmadı... ama salı günü kendisine teslim ediceklermiş! ah canım ya...
darısı başımızaaaaaaaa, sevndm senn adına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?