341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

atmıcaklar cnm bu ewci izni olmuyo bu askeriyenin werdiği biizin yol izni sayılıyo usta birliğinde hafta sonu çıkarsa imza atyo

Sağol canım :)) Peki canım şehir dışına çıkarlarsa bi sorun olurmuki :S Eğer sorun olmazsa alıcam izmire getiricem boşu boşuna muğlada kalcak yer aramayalım die

canım o gönderdğin otelin kahvaltısı yok galiba göremedim tam birtane var o nasıl otel mostar da galiba

bayanların kalbi çok değerlidir herkese kolay kolay açılmaz ama açıldıdamı bir daha asla kapanmaz o kalbede herkes kolay kolay giremez gireresede çıkamaz... bu söz herkes için geçerli değil ama cnm öle bayanlar war ki çapkın erkeklerden bile beter.ben çook şükrediyorum ok şanslı hissedyrm kendmi yaa onun içinde ben ilkim benim içinde o ilk we birbirimizi o kadar iyi tamamlıyoz ki nazar değmesin bütün sewgiler en az bizimki kadar olsun... herkes musmutlu yaşasın 2günlk dünyada..

Valla benimkisiolsa önce bakana dalar heralde sonra bana dalardı

Sağol canım :)) Peki canım şehir dışına çıkarlarsa bi sorun olurmuki :S Eğer sorun olmazsa alıcam izmire getiricem boşu boşuna muğlada kalcak yer aramayalım die

imza vermicekse sorun olmaz canım. bazı birliklerdeki komutanlar imza isteyebiliyor, onu bi sorsun muhakkak. bi şey çaktırmadan. zaten çoğu komutanda göz yumuyormuş.
sen al izmire kaçır

canım bak sen gitmemezlik yapma git yuzyuze konusarak sor niçin böyle davarndığını

evet tubacım maalesef öyle insanlar var ama kendinden emin olan birisinin yapacağı şeyler değil tabii temennilerin için yürekten bir amiiinnn diyorum:)

rica ederm yok olmaz bşiy cnm zatn çıkmadan kağıt imzalıyolarmış usta birliğine kendi imkanlarımla gtcem die sonra da teslm olana kadar serbest :)

imza vermicekse sorun olmaz canım. bazı birliklerdeki komutanlar imza isteyebiliyor, onu bi sorsun muhakkak. bi şey çaktırmadan. zaten çoğu komutanda göz yumuyormuş.
sen al izmire kaçır

Alcam izmire kaçırcamcamda annemler sorun onlar bizi izmire bıraksada bursa yolunu tutsalar :)) Aşkım sadece bana kalsa Bu konuda birazcık bencillik yapmak hakkım die düşünüyorum Çünkü bitanemi çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmm

canlarım güzelliğinizi sadece askerleriniz görsün :))) bencede sade olmanız en güzeli böyleberaber olma şansınız varsa orda şık ve güzel olursunuz

onlar bizim şık halimizi askerlik bitincede görürler onları orada haratsız edici gynmemek gerek okadar askerin arasına grlcek dikkat cekici gynmemek gerek

evet tubacım maalesef öyle insanlar var ama kendinden emin olan birisinin yapacağı şeyler değil tabii temennilerin için yürekten bir amiiinnn diyorum:)

aa bu arada, kimin böyle bi sıkıntısı vardı bilmiyorum ama ben dert etmiştim tamda mevzuyu açıcaktım ki kendisi foto istedi.
unutulmak sorununa da bi açıklık getireyim, napın neeedin bir vesikalık verin yemin töreninden sonra benden söylemesi. bugün benimki istedi yanımda yoktu güzel çektirip getiricem dedim :)

o yüzden foto muhakkak verin :)

hahahahah
bende onları kovalıyorum bizde ankaradan istanbula getiricez belki :)) diyorum başbaşa kalsaaaaak. başbaşa gezseeeeek. ahahahah
bi de bunlara bayram izni de verilebilirmiş askerlik sürelerinden sayılacak şekilde, neler olucak bilmiyorum pzt - salı belli olur filan demişler.
inşallah çözülür bu hafta şu izin durumları.

Evt benimkide bahsetti hatta sende bak bakalım öyle birşey varmı diede baktım ama bulamadım

ayyyy ewet bizde onu bekliyoz cnm yaa inş. werirler de askerlkten sayılır herkes mutlu bi bayram geçirir.ama werilmesi gerek diye düşünüyrm çünkü usta birliğine gtcekler kmse yok komutanlar yok bişiy yok herkes bayramda..bunlar napcak?? askerlkten sayılır umarım werirlerde 4 gözle bekliyrmmm

kızlar ben geldımmm..son 4 gunnn hatta 3 gun demek ıstıyorum cunku persembe gece yola cıkıcaz yemın torenı ıcın ızmıre...cok heycanlıyım askımı gorucegım ıcın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…