341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen öyle, bugün diyor biz burda napıcaz nedicez, komutan yok bir şey yok, burda boş kalmamızı da istemiyolar, e bayram herkesin işi gücü var ziyareti var filan :)
dua ediyorum hop hemen onu alırım ankaradan getiririm istanbula 1 hafta tatil missssssssssssss

canım bak sen gitmemezlik yapma git yuzyuze konusarak sor niçin böyle davarndığını

Tamam canim sorarim. Ailemde uzuldu. Sen o kadar ugrastin neden boyle yapti dediler? Bazen fedakarlik yaramiyo herhalde. Yada orda biseylere kkizip acisini benden cikariyo. Ama ben de insanim. Sabrim tasti bugun. Baslarim senib askerligine dedim. Bekleyip gorucez yapicak bisey yok.

kızlar ben geldımmm..son 4 gunnn hatta 3 gun demek ıstıyorum cunku persembe gece yola cıkıcaz yemın torenı ıcın ızmıre...cok heycanlıyım askımı gorucegım ıcın..

Hehe annemler bursadan çıkçak yola izmirden beni alcaklar ordan muğlaya :)) Ben muğladayken sende izmirde olcan :)) Sevdiğinle izmirin tadını çıkar :)))) Planlarım uyarsa bende sevdiğimi kaçırıp izmirde sevdiğimle 2 gün geçirebilcem :)))

bu konuda haklısınız kızlar aileler yanınızda olmasın tabiki en fazla sizin hakkınız :) aileler olunca hiç bişey olmuyor hele benimki ailelerin yanında yüzüme bakmıcak nerdeyse ama başbaşa kalınca daha rahat oluyor konuşmalar sevgin muhabettin bir farklı oluyor ne yapın ne edin başbaşa olmaya bakın :))

ben 2 güne ek olarak 2 gün de wermelerine razıyım yaaaaaaa ((((((( umarm werirler off

ya aileler yedin mi içtin mi oğlum şöyle mi oğlum filan falan.
oysa bizim konuşucak tonla şeyimiz var. ah ah! allahım heycanlanıyorum inşallah yaa

saol canım evet tadını cıkarıcamm cok ozledım onu..hadı yha ınsalah senınde ıstedıgın gıbı olurr..bız basbasa olamıcaz aılemızde olcak ama olsun gormemde yeter..2 gun ızmırde otelde kalcazz hep beraber:))

canım o gönderdğin otelin kahvaltısı yok galiba göremedim tam birtane var o nasıl otel mostar da galiba

Canım sinir oldum!Attığım tüm mesajlar direkt bana geliyor anlamış değilim....!0 dk süreyle atılabiliyor zaten şu süre geçsin bu sefer sana atmayı başaracağım inş:)

Kızlar bu son 4-5 gün nete hiç girmeyim bari vay arkadaş hiç mi gitmeyen yok benimle aynı kaderi paylaşan yok yaa. Ne güzel herkes gidio Okudukça üzülüyorum dicem ama üzülmekte değil galiba gitmek görmek istemek. Gitmeyenler yani gidemeyenler nerdesiniz

kızlar size iyi nöbetler :) bol muhabbetler..
uyuyanlar da rüyalarında askerlerini görsünler inşallah :)
iyi geceler

Ben gitmiyorum korkma yalnız değilsin:) ama adamı getirtiyorum o ayrı

ya ben bugün gördüm bi hüngürdedim şakırdadım :)
çok heycanlıydı ya.
ilk gelişi kulakları filan yanmış kolları yanmış.
ah yavruuuuum dedim sana n'olmuşşşş :))

aa sen sımdıden gordunmu supermısss tatlım nasıl hıssettın kendını anlat bıraz benımde gormeme az kaldı duymam ıyı olcak

aa sen sımdıden gordunmu supermısss tatlım nasıl hıssettın kendını anlat bıraz benımde gormeme az kaldı duymam ıyı olcak

ya giderken, baya heycanlıydım zaten dünden beri uyumuyorum bi yolda dönüşte uyudum :)
ilk gördüm zaten herkes ailesi ile görüşüyordu, böyle sarıldık sımsıkı, kokladık birbirimizi, o bebeksi kokusu gitmiş böyle toprak hava kokuyodu yani değişikti ama allhım o sıcaklığını hissetmek inanılmazdı!
oturduk yaklaşık bi 5 saat kadar, çok komik şeyler anlattı, ilk günlerinin çok kötü geçtiğini söyledi, yani baya depresyona girmiş filan. aklıma sen gelince gözlerim doluyodu ama aşıyosun filan dedi bana o yüzden sen hiç üzülme dedi. (tabi gayette boğazım filan düğümlendi o öyle diyince ahahaha )
ondan sonra işte yemek götürmüştük deliler gibi yemek yedi :) ya çok değişikti elleri filan ah çok özledim sanırım ben ya :)

nasıl getirion canım dağıtımamı gelcek benim kuzende kıbrısa gidecek o gelcek ama bi gece ancak kalabiliomuş 28 sonmuş teslim olmak için

Evet canım o 2 günlük sürede çok istiyorsan görmek gelir burada evime bıraktığın gibi alır görürsün dedim tamam dediatarlıyım bu aralar beyefendiye de...Cuma günü yemin töreni 1 de bitecek direk yola çıkacaklar 6 saat sonra Ankara'da olacak.Pazar günü de öğlen çıkıcak akşam 5 te İstanbul' a teslim olacak.Yani nereden bakarsan 40 saate yakın bir süre oluyor o arada buna da şükür diyorum.

Bakalım biz nasıl görcez askerlerimizi Cumayı iple çekiyorum tahminen perşembe bende uyuyamıcam Ama uykusuz bitkin bitapta gitmek istemiorum Şimdiden bu heyecan varken perşembeyi hiç düşünemiorum Bayram çocuğu gibi cicilerimi filan hazırladım sanki arife günündeyim ve biran önce sabah olmasını istiorum Çok özledim bebeğimi, yastığında kokusu geceler bitmek bilmiyor. Zaman inadına durmuş gibi... Bir an önce cuma olsun ve hasret sona ersin... Tabi 2 günden sonra yine ayrı kalmak çok kötü olucak ama şimdilik o kısmını düşünmek istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…