ayyyy ewet bizde onu bekliyoz cnm yaa inş. werirler de askerlkten sayılır herkes mutlu bi bayram geçirir.ama werilmesi gerek diye düşünüyrm çünkü usta birliğine gtcekler kmse yok komutanlar yok bişiy yok herkes bayramda..bunlar napcak??askerlkten sayılır umarım werirlerde 4 gözle bekliyrmmm
canım bak sen gitmemezlik yapma git yuzyuze konusarak sor niçin böyle davarndığını
kızlar ben geldımmm..son 4 gunnnhatta 3 gun demek ıstıyorum cunku persembe gece yola cıkıcaz yemın torenı ıcın ızmıre...cok heycanlıyım askımı gorucegım ıcın..
hahahahah
bende onları kovalıyorum bizde ankaradan istanbula getiricez belki :)) diyorum başbaşa kalsaaaaak. başbaşa gezseeeeek. ahahahah
bi de bunlara bayram izni de verilebilirmiş askerlik sürelerinden sayılacak şekilde, neler olucak bilmiyorum pzt - salı belli olur filan demişler.
inşallah çözülür bu hafta şu izin durumları.
aynen öyle, bugün diyor biz burda napıcaz nedicez, komutan yok bir şey yok, burda boş kalmamızı da istemiyolar, e bayram herkesin işi gücü var ziyareti var filan :)
dua ediyorum hop hemen onu alırım ankaradan getiririm istanbula 1 hafta tatil missssssssssssss
bu konuda haklısınız kızlar aileler yanınızda olmasın tabiki en fazla sizin hakkınız :) aileler olunca hiç bişey olmuyor hele benimki ailelerin yanında yüzüme bakmıcak nerdeyse ama başbaşa kalınca daha rahat oluyor konuşmalar sevgin muhabettin bir farklı oluyor ne yapın ne edin başbaşa olmaya bakın :))
Hehe annemler bursadan çıkçak yola izmirden beni alcaklar ordan muğlaya :)) Ben muğladayken sende izmirde olcan :)) Sevdiğinle izmirin tadını çıkar :)))) Planlarım uyarsa bende sevdiğimi kaçırıp izmirde sevdiğimle 2 gün geçirebilcem :)))
ben 2 güne ek olarak 2 gün de wermelerine razıyım yaaaaaaa((((((( umarm werirler off
canım o gönderdğin otelin kahvaltısı yok galiba göremedim tam birtane var o nasıl otel mostar da galiba
aynen bizde perşembe geceden yolcu yolunda gerek :)
ankaranın yolları taştan onlar çıkardı bizi baştan :))
hehehe forum şenlik içinde cok sevındımgıdelım artık asklarımızı gorelım unıformalar ıcınde:))))
Kızlar bu son 4-5 gün nete hiç girmeyim bari vay arkadaş hiç mi gitmeyen yok benimle aynı kaderi paylaşan yok yaa. Ne güzel herkes gidioOkudukça üzülüyorum dicem ama üzülmekte değil galiba gitmek görmek istemek. Gitmeyenler yani gidemeyenler nerdesiniz
ya ben bugün gördüm bi hüngürdedim şakırdadım :)
çok heycanlıydı ya.
ilk gelişi kulakları filan yanmış kolları yanmış.
ah yavruuuuum dedim sana n'olmuşşşş :))
Ben gitmiyorum korkma yalnız değilsin:) ama adamı getirtiyorum o ayrı
aa sen sımdıden gordunmu supermısss tatlımnasıl hıssettın kendını anlat bıraz benımde gormeme az kaldı duymam ıyı olcak
nasıl getirion canım dağıtımamı gelcek benim kuzende kıbrısa gidecek o gelcek ama bi gece ancak kalabiliomuş 28 sonmuş teslim olmak için
ya giderken, baya heycanlıydım zaten dünden beri uyumuyorum bi yolda dönüşte uyudum :)
ilk gördüm zaten herkes ailesi ile görüşüyordu, böyle sarıldık sımsıkı, kokladık birbirimizi, o bebeksi kokusu gitmiş böyle toprak hava kokuyodu yani değişikti ama allhım o sıcaklığını hissetmek inanılmazdı!
oturduk yaklaşık bi 5 saat kadar, çok komik şeyler anlattı, ilk günlerinin çok kötü geçtiğini söyledi, yani baya depresyona girmiş filan. aklıma sen gelince gözlerim doluyodu ama aşıyosun filan dedi bana o yüzden sen hiç üzülme dedi. (tabi gayette boğazım filan düğümlendi o öyle diyince ahahaha )
ondan sonra işte yemek götürmüştük deliler gibi yemek yedi :) ya çok değişikti elleri filan ah çok özledim sanırım ben ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?