341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

off 12 şer saatlik yol ölse gelemez gelsede bana sıra zor gelir 1 saatcik için sinirlerimi bozduğuma değmez en iyisi bekleyip mutlu sona kavuşmak :))

canım bende gitmiyorum yalnız değilsin:)

sen nie gitmiosun tatlım gidemiomusun

ya bi de şimdi çok heycanlıyız hani 2 gün görücez edicez ondan sonra çıkarabiliyosan çıkar, anca pazardan pazara

ne guzel yhaaaa:) hep sen basbasa gorebılmıssın super olmus bu gıtmekle cok ıyı yapmıssın yemın torenı ve sorasında hep aılesıyle olcaz ama gormemde yeetr napalım:) artık usta bırlgııne gecınce gıdıcem askımın yanına bu arada bende ona kek ve borek yapıcam hehe cok guzel dusunmussun canımm

bende dolma sardım, ablası da tavuk ve tatlı yapmıştı bi de poğaça :)
valla her şeyi silip süpürmüşler!

ya aslında ablası ablasının erkek arkı ve ben gittik ama saolsunlar yanlız oturttular bizi :) iyi oldu baya yani..
aynen bende ankaraya gidip gelicem paso ev ayarlamaya kasıyorum orda kalabilicek şekilde hemde burdan okulu götürebilecek şekilde :) bu dönemlik.
yani yok ben dayanamıyorum o da kötü oluyo,
ayrılırken boğazı düğümlendi öldüm öldüm dirildim yol boyunca :)

Şimdi yemin töreninde giderken yemek götürmek mantıklımı değilmi zaten dışarı çıkartıcaz oturup biyerlerde yemek yeriz die düşünüorum :26: Eğer götürülüosa bende kuru patlıcan dolması yapayım bayılır ona :))) Ziyarete giderken yemek götürmek mantıklı gibi geldide şimdi götürürsek olurmu ????

canım normal görüşe gittiğin zaman götürürsün, yemin töreninde öyle bi ortam olmaz diye düşünüyorum yani :) güzel dışarıda bi yerlerde yersiniz..
daha mantıklı :)
ama çarşı zamanlarında yapıp götürürsün bi yerde oturup yersiniz mesela

ben goturucem canım olsun sevdıklerı bırseyı yapalım en azından emınım cok mutlu olurlar..askere hedıye goturulmezkı ıcerı sokamıyolar sonucta barı bızde boyle bı guzellık yapalım emınım cok mutlu oldurlar

Son düzenleme:

TLFK cim sence 2 nizinde üzülmesini istemediği için seninle vedalaşmayı istememiş olabilirmi bak mesela gittiği gün bizde otogarda fln vedalaşmadık hatta otogara gitmedim bile ben ve hatta sadece ben değil kimse gitmedi okula gittiği zamanlardaki gibi ( gerci ozaman oluyodum ama:) eline valizi sırtına çantasını alıp ole gitti tek basına otogara. bi gün öncesinde evde vedalaştık bana sakın gelme ben herzaman evdeki halinle hatırlamak istiyorum seni otogardaki ağlayan halinle değil dedi gitmedim bende cok kotu olup onu üzeceğimi bildiğim için annesi bile gitmedi izin vermedi gitmemize bizde gitmedik onuda üzmeyelim aklı bizde kalmasın die. atandığı zaman otogarda uğurlamaya gittiğimde otobüs kalkarken artık kendimi tutamayıp ağlamıştım ozaman hep ohalin gözümün önünden gitmio aşkım şimdi nolur gelme deyince bende gitmedim ama sizde hani bizim gibi bi ön vedalaşma :)) fln yaptıysanız boşuna inat etme canımcım

inat etmenin alınmanın üzülmenin zamanı değil kızlar HAYAT ÇOK KISA we daha sonra pişman olmamak için kesinlikle gidin ... hayatlarında sadece 1 kez asker oluyolar we öyle bigünde herkes sewdkleryleyken biz askerlerimizi neden yalnız bırakalım üzelim bırakın onlar kırsın biZİ DAHA sonra psikolojileri düzelnce emnm onlarda anlıcak ve özür dilicek HaYAT GERÇEKTEN ÇOK KISA lütfen gidin snra pişman olursunuz ALLAH koruSUNN

off 12 şer saatlik yol ölse gelemez gelsede bana sıra zor gelir 1 saatcik için sinirlerimi bozduğuma değmez en iyisi bekleyip mutlu sona kavuşmak :))

sen nie gitmiosun tatlım gidemiomusun

ya yemin töreni çok kalabalık olur tam rahat göremem birde yola çıkıcak ben evci izninde görücem onu ben balıkesirdeyim o diyarbakırda olucak bunun için geniş zaman lazım ondan yoksa bende çok gitmek isterdim ne yapiim( şafak saymaya devam etcez

herkese günaydın
benim bu sabah için şimdilik askerimden gelen bi haberim yok
zaten dün söylemişti
yarın bütün gün tören alanında olucaz arayamayabilirim demişti
hepinize güzel haber gelmesi dileğiyle
öpüyorum

kızLAR ben biraz önce görüştüm komutanları demiş ki ya cuma çıkarsınız usta birliğine cuma teslim olursunuz 1 hafta eklenr şafağınıza demiş yada cuma çıkarsınız pazar günü buraya teslim olursunuz akşama bigün kalıp p.tesi sabah çıkarsınız usta birliğine 1 gün yol izniniz olur demiş...
ankarada kalabilirsen 3 gün öyle yapalım diyo mantıklı olanda sonuncu zaten gibime geldi şimdi gelse 1 hafta eklencek yaa ( akşama kadar kararını wer dedi ne yapmam gerek??? siz olsaydınız hangisini terch ederdiniz??

Offf nasıl üzüldüm şu yazdıklarına..Ya sanki bir tek askere bunlar gidiyor. Bu naz niye yani anlamıyorum. Tamam psikolojilerini bilmiyoruz ama bu kadarda olmaz yani. Canım benim ben bunun bir kılıf olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar sabredeceğim yani o dönene kadar. Ben gitmeden ona arkadaşlarımla iki gece hazırladım..Asker pastası falan yaptırdım, utanır diye evde bıraktım pastayı. Gelincede söyledim, evet iyiki oraya getirmemişsin dedi ve teşekkür etti. Yemedi bile! Zaten gitmeden yapmadığını bırakmadı. Orada da üç günde bir arıyor, son aramasında, tam arayacaktım bugün içtimaya çağırdılar dedi. Neden soğuk konuşuyorsun diyip, küfretti, şoka girdim! Yüzük konusunda sakın acele etme canım, o noktaya gelmek hiç kolay değildir eminim..Bir görüş bakalımi herkesin dediği gibi bende görüşüp konuşmandan yanayım..

Bende gitmiyorum canım..Daha doğrusu gitme imkanım var ama sevgilim istemiyor..Hala saçına kıyafetine alışamadı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…