Bende gitmiyorum canım..Daha doğrusu gitme imkanım var ama sevgilim istemiyor..Hala saçına kıyafetine alışamadı sanırım..
:) ben de gitmicemmmmmm:) ay dun sinir oldum simdi annesi annemden izin alacaktı bi gece bunlarla kalıcam snra brbr gitcez diye, megersem bunun kardeşi felan da gelecekmiş onu almak icinmiş o kalma meselesi, tabiki bizimkiler arkadaslarımda bile kalmama izin vermezken bunlarda kalmama izin vermicek, sabah yola cıksalar bir ihtimaldi.. kardeşi gitsin ben diyceimi dedim her bi delikten cıkıyor mubarek
kızLAR ben biraz önce görüştüm komutanları demiş ki ya cuma çıkarsınız usta birliğine cuma teslim olursunuz 1 hafta eklenr şafağınıza demiş yada cuma çıkarsınız pazar günü buraya teslim olursunuz akşama bigün kalıp p.tesi sabah çıkarsınız usta birliğine 1 gün yol izniniz olur demiş...
ankarada kalabilirsen 3 gün öyle yapalım diyo mantıklı olanda sonuncu zaten gibime geldi şimdi gelse 1 hafta eklencek yaa( akşama kadar kararını wer dedi ne yapmam gerek??? siz olsaydınız hangisini terch ederdiniz??
bence ne gereke var şafağa 1 hafta eklenmesine , sitede herkesin sevilisi gelmişken sen hala gün sayıyor olucaksan zaten görebileceksin bence hiç gerek yok izin kullanmasına...
slmmm kızlar az önce aşkım aradııı...ama ılk kez mutlu olmadım cunku dun aksam bırlıkte kavga cıkmıs ıctıma sırasında.erkek arkadasım kısa donem yapıyo,aynı yerde uzun donem yapanlarda cavus yapıyo onuda bılıyosunuzdur sevgılılerınden uzun donem yapanlar..ama bunlar bı oncekı donem uzun donemlerı..kendılerını ıctıma sırasında komutan sanıp yat yere cok kalk cok kalk yaptırmıs bunu bı uzun donem yaptıramazmıs sadece komutan yere surundurebılırmısın..lan demeye baslamıss cocuk..askerlerden bırı bıze cezamı verıyosun demıs..boyle dıınce kufretmıs agzıma alamıcagım bı kufur tum boluktekı 600 kısıye hıtaben sız soylesınız boylesınız benı dınlıceksınız lan dıye..butun boluk cocugun uzerıne yurumus..:18:bu arada parantez ıcınde tekrar belırtıyım askerde hersey olur komutanlar kufurde eder adamda dover dıye duymustum ama bu farklı sız kısa donem yaparken sızın gıdı 20-21 lı yaslarında uzun donem yapan bırı kendını bıse sanıp kendını komutan gıbı goruyo ve sızın askerlıgınız boyunca surundurmeye calısıyosa burda bı adaletsızlık var..zaten komutanda askerlere dııl bunu yapan uzun donem cavuslara kızmıs..:26:
bayramda onları ziyarete gitmeliyiz bence diye düşünüyorum.
ilk bayramları kimsesiz..
hiç kimsesiz.
anlamadığım bayramda komutanlar olmayacak, napıcaklar bunlar boş boş.
eklenmeyecekti askerliklerine diye bi söylenti vardı ona ne oldu acaba?
benimki bugün aradı, bu konu ile ilgili bişi demedi hiç,
haber bekliyoruz öyle bi şey olursa basıp gelirim istanbula filan dedi.
her gün dua ediyorum, sadece 1 haftacıııık!
ewet yaa kimse olmıcak napcaklar anlamadım ben yaa ne saçma ! off bizimki yok diyo yaa askeriyeden izin sadece 2 gün 1 günde yol iznim war diyo tam salı günü bayram günü teslm olcak( izinde kullansa 7 gün eklencek arada kaldık (
o da babamı arayıp izin istemiş ben kalcam cuma,c.tesi,pazar orda pazartesi de gece yolcu edip bursaya, ewe döncm((((((
kımsee banaa cevapp yazmıyoo(
bana esım hergun ımza atmam gerekıyormus dedı,şehır dısına cıkamıyorlarmıs,bırde sımdı cumartesı pazar ızınlı,dıger gunler kendı ızınlerınden mı gıdecek yanı o ıznı kullanıp kullanmamak onlara mı baglı? uzun dönem yapan ve evcı cıkaracak var mı aranızda kızlar?
bende işte perşembe geceden gidicem, 2 de binince sabah 7 de orda olunuyo.
cuma günü cmt günü kalıp pazar akşamı dönmeyi planlıyorum bizimkisi aynı yerde kalıcak çünkü..
ama işte hala haber bekliyorlarmış.
e bende gözüm telefonda haber bekliyorum heycanla...
kımsee banaa cevapp yazmıyoo(
bana esım hergun ımza atmam gerekıyormus dedı,şehır dısına cıkamıyorlarmıs,bırde sımdı cumartesı pazar ızınlı,dıger gunler kendı ızınlerınden mı gıdecek yanı o ıznı kullanıp kullanmamak onlara mı baglı? uzun dönem yapan ve evcı cıkaracak var mı aranızda kızlar?
selam kizlar nasilsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?