341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

onu hiç sorma zaten habire ağlaşıorus bizde bügün yemin törenine geçmek için sivas a gittiler cuma günü aşkımın yanında olucaklar kokusunu getirin bana dedim

cnm o askerlık yaptıgı yerden yere degısıyo yanı erkek arkadasım ılk 3 gun hıc arayamadı sora aramaya basladı mesela kuzenım de suan askerde aılesını yanı teyzemlerı gıttıgınden berı sadece 2 kez arayabılmıs rahat bırakmıyolar arayamıyorm demıs..yanı anladınmı senı 3 gunde bır arayabılme sebebı budur bence ha bıde mesela cok kalabalık bı bırlıkse ankesorlude yuzlerce kısı sıra beklıyomus erkek arkadasım anlatıyo ve belırlı surelerı var yanı ona sıra bıle gelemıyo olabılır..erkek arkadasına sorsana bence bunu eger sebebsız se yanı o zaman kotu dusunmekte haklı olabılırsın ama ogrenmeden bence onu yargılama kendınıde uzme tatlım
cunku daha cok basındayız moralımızı yuksek tutmamız gerek:26:

onu hiç sorma zaten habire ağlaşıorus bizde bugün yemin törenine geçmek için sivas a gittiler cuma günü aşkımın yanında olucaklar kokusunu getirin bana dedim

ayy ne güzel ya bizimki ne beni ne de annesini istiyor, aradığında tekrar konuşacak ikna etmeye çalışacakmış, hem annesine hem de kendisine zor olacak ama birbirlerini çok özlemişler ki bende özledim, yakın bir yer olsa gidip her hafta sonu görürdük

Canım haklısın, sordum aslında, inan vaktim olmuyor dedi..Herkes orası çok rahat, telefon sıkıntısı çekmezsiniz diyince beni onun söyledikleri tatmin etmedi tabi..Ailemden önce seni arıyorum falan dedi. Gelince herşeyi anlatmasını isteyeceğim. Bende biraz sabırsızım..Sabretmeyi öğrenmek gerek ama çok zorlanıyorum Belki geldiğinde herşeyi konuşursak bende böyle yapmaktan vazgeçerim.. Kendi kendimi yiyorum burda...

Canimm konustuk sukur 25 dk kadar. Hallettikk cokk sukur. Ozur diledi. Yaptiklarinin farkindayim Allah razi olsun dedi. Sende yuzume tel.nu kapattin diyo. Dedim hakettin. Bi daha benden bisey isteme yapamam dedim. Dedim bana yemin torenine gel demedin. Seni zor duruma sokmk istemedim dedi. Kiz basina nasil gelcektin dedi. 3 gun kaldi burnumda tutuyorsun dedi v.s Allahina cok sukur. 2 gundur cok kotuydum. Pericim sen de icini ferah tut. Yuz yuze konusmak cok daha saglikli olur. İnsallah araniz en yakin zamanda duzelir de cok mutlu olursunuz.
Ayrica bu uzgun 2 gunumde yanimda olan herkese tesekkur ederim. İyiki varsiniz.

ee canım o zaman hıc uzulmene gerek yok bak cvbı almıssın vakıt olmuyor demıs ona ınanmalısın cunku erkek arkadasımdan da duyuyorum ya yanı gercekten kalabalık bıyerse yada komutanları sureklı ıctıma yapıp egıtım yaptırıyolarsa yogun sekılde vakıt olmuyodur..yanı etraftan duyduklarına ınanma canım,cunku bak erkek arkadasım ızmır narlıderede yapıyo gıtmeden herkes cok balllısın ole yere dustunkı yan gelıp yatıcaksın yok mezarcı dıyolarmıs oraya gıdenlere:) yanı yatan ıste ıs yapmayan yer :86: ama erkek arkadasımda gordum herseyı cunku bız orda dıılız onlar bılebılır,sabah 5 ten berı ıctıma egıtım sılah egıtımı yat kalk surun yok ızmarıt topla tas topla saka gıbı anlıcagın yanı zaten 9 oldumu bayılmıs sekılde yatıyolar..onların durumunu sadece onlardan dınlıyoruz ama bılemeyız..kı bazı askerlerımız paylasmıyo bıle emınım..ama cok zor yandın sen oyle yere dustun dıyenlerınde bazen tam tersı cıkabılıyo ondan o yerle ılgılı duyduklarına dııl sen askerının yasadıklarına bak..her donem ve her komutanın tutumu farklı..boluk komutanın kımlıgıymıs derler..anlamıssındır sanırım sımdı benı canım..

Çoook sevindim canım :) Darısı benim başıma İnşallah bizde bu haftasonu herşeyi düzeltiriz..

Anladım canım anladım Teşekkür ederim desteğin için..Birinin çıkıp bana açık açık anlatması gerekiyor ara ara Evde yalnız olunca, arkadaşlarımda asker yolu beklemenin nasıl bir şey olduğunu bilmeyince çaresiz hissediyorum böyle..İyiki sizler varsınız..

ne demek canım sonucta bırbırımıze destek oluyoruz bu zor gunlerı bırlıkte atlatmaya calısıyoruz..oyle yada boyle gecıyo zaman..ben pozıtıf dusunmemız gerektıgıne ınanıyorum..uzul agla yıpratmaktan baska bı ıse yaramıyo..kendımızı yemıyelım burda bırbırımızle paylasalım..yasadıklarımızda yorum yapalım emınım daha ıyı olucaz..:86:

şimdi konuştuk aşkımla oda heycanlı annelerini görüceği için..
sizde ikna edin mutlaka, o istemesede yalnız kalmasın eminim ii gelicek onlara ailelerini görmek..gerçi bizide görmek ii gelirdi ama nasip olmadı

Bu sefer konuşurken oda kötü oldu apar topar kapadı telefonu... uff kıyamam onun döktüğü gözyaşlarına...
yorgan altında ağlıyorum geceleri gizlice dedi ben öldüm bittim orda zaten

ben gidemesem bile en azından annesinin gitmesinin taraftarıyım ama istemiyor, belki yemin törenine bile çıkmayacakmış neden olduğunu pek anlayamadım :44:

ayy kıyamam ya off ağlayacağım şimdi, daha yeni durulmuştum ama

evet yemin töreni olayı doğruymuş bizimkide söledi, kalabalık oldukları için herkes çıkmıcakmış, genelde boyu uzun olanları alıomuş bizimki 1.93 hiç kaçışı yok yani
ağlamamalıyızzzzzzz

1.84'le bu durumdan yırtarmı acaba? :44: yandı canımın içi
orası öyle de canım her konuşmamızda ağlamamak için kendimi sıkıyorum, telefonu kapatınca kaskatı kesiliyorum, sonra başlıyorum deli gibi ağlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…