- 14 Ağustos 2011
- 28.525
- 4.383
- 448
kızlar oardamısınız kimsenin sesi çıkmıyo buaksam
benimkinin bu cumaymış cnm
evet az kaldı ama dönüşümüzü düşünemiyorum otobüs çarpmışa döncez
evet yhaaa ama sımdıden onu dusunmeyelım tadını cıkaralım cnm cook ozledık ama bızde kavusucazz bı gun..kı gun saymıyorum o yuzden cunku moralım bozluyo daha basınd aoldugumuz ıcın..burda bırbırıme destek oluyoruz ne guzel ıste..yemın torenı sorası yıne bu forum bızı bekler..emınım herkes cok kotu olucak..
meliha87 aynı yere düşmüş olabilirler mi ankaranın neresinde
ankaranın neresinde asker
Selam canim. Nasilsin? Esin nasil?
slm canım iiiyim gunler gecmiyo sen nasılsın
Tesekkurler canim iyiyim bende. Gunler gecsin diye uyuyorum surekli.slm canım iiiyim gunler gecmiyo sen nasılsın
Tesekkurler canim iyiyim bende. Gunler gecsin diye uyuyorum surekli.
ben de aşkımın sesiyle uyandım bu sabah, 9 gibi falan aradı öğlen oldu kaaaalk dıyo:) insan 5 de kalkınca 8 öğlen oluyo haliylesilahla atış yapacaklarmış bugn bakalım, pek heyecanlıydı
ayakkabısını 2 numara buyuk alsaymıs yara olmazmıs cnm,benımkı oyle yapmıs cok rahat dıyo..botları tam ayak numarası alanlar hep aynı durumdaymıs
Bende gitmiyorum canım..Daha doğrusu gitme imkanım var ama sevgilim istemiyor..Hala saçına kıyafetine alışamadı sanırım..
daha sonra zorlanırım die tam numrasını almış yarın doktra gndermş komutanı gerekrse parayla alcak 1 numara byuk o ayaklarım acıyo diyince benim içim acıyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?