341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

çok özledim
gün geçtikçe alışmam gerekmiyor muydu yokluğuna.. ama gün geçtikçe ağırlaşıyo kalbim dayanamıyorum ya bu ne zor bişey her yeni gün daha zor geçiyo bana

çok özledim
gün geçtikçe alışmam gerekmiyor muydu yokluğuna.. ama gün geçtikçe ağırlaşıyo kalbim dayanamıyorum ya bu ne zor bişey her yeni gün daha zor geçiyo bana

aynen yaaaaa aynen hergün daha da zor geçiyo tek tesellim yemin töreni ve ondan sonra geçireceğimiz 2-3 gün onun hayaliyle yaşıyorum offf

aynen yaaaaa aynen hergün daha da zor geçiyo tek tesellim yemin töreni ve ondan sonra geçireceğimiz 2-3 gün onun hayaliyle yaşıyorum offf

Canım benim ya yazdıklarını okuyunca kendi sızlanmalarım geldi aklıma

Ne zordu ilk ay nasıl atlattım bende bilmiyorum

Hala değişen birşey yok ama sıkıntısı birazdaha hafifledi birazdaha alıştım

Umarım sizde daha rahat bi askerlik dönemi geçirirsiniz

valla bende özledim hatta ağladım bu akşam telefonda konusurken
hafta sonu onu görmeye gidicem ama birsürü engel çıkıyo

askerlik bitecek.
O gelecek
sonra tekrar güneş doğacak
2 gün yanımda
görücem gözlerini.. tutucam ellerini... sarılıcam.. nefes alıcam....
O gidecek
sonra tekrar güneş batacak

Allah'ım artık kavuştursun bizi
benim gibi sizleri de.. sevdiğinizi size bağışlasın kızlar..
bunalıma girdim yine

umarım yaa ama hiç rahat olacağını sanmıyorum ( bu ayrılık bütün ayrılıklardan daha da zor Allah bize de onlara da bol bol sabır wersin kafayı yememek elde değil bazen...:84:

Selam kızlar. Bugün çook yoğundum o yüzden b.sayarı bile açamadım.
Bugün aşkımla 3 kere konuştuk Künyesini almış askeriyeden çıktığımızda sana takıcam 2 gün sende kalsın dedi ben de tamaaaamm oluuur dedim
Yarın bavulumu hazırlıycam aşkıma gitmek için
Yemin töreninde ne giyeceğime de sonunda karar verdim şık olcam
Çarşamba günü de yolculuk vaar o yüzden yoğunum bu aralar hazırlık yapmakla koşturmakla geçiyor ama güzel telaşlar bunlar çünkü aşkım için hepsi
Siz de iyisinizdir umarım güzel haberler geliyordur askerlerinizden

ne giyincen cnm mrk ettm ? ben aynı garip modunda(((((((( bende perşembe yaparım artık hazırlıklarımı gece çıkcaz yola
sabırsızlanıyorum yaaaaa 3 buçuk gün geçircem hasret giderebilirmiyim o süre içinde bilemem ama zamanın durmasını istiyorum sonra ayrılcaz we yine çooooooooooooook kötü olcaz(((((( onu düşündükçe bütün heyecanım gidiyo((((((((

canım yolda çevırme falan olur ,kımlıklerı yok zaten artık ne bıleyım korkuyoruz ıste halbukı 2 saatlık yol,bakalım nasıl cıkartcaz napcaz,yada otelde kalıcaz gerçi şu 9 gun olayı bıle kesın degıl,evet derece olayı var ama ılk 3 e ymıs galıba ayy sız ne cok sey bılıyorsunuz yaa,bız cok az konusuyoruz ondada bebek nasıl,sen nasılsın

valla haberlerı sızden alıp ona söylüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…