çok özledim
gün geçtikçe alışmam gerekmiyor muydu yokluğuna.. ama gün geçtikçe ağırlaşıyo kalbim dayanamıyorum ya bu ne zor bişeyher yeni gün daha zor geçiyo bana
aynen yaaaaa aynen hergün daha da zor geçiyo tek tesellim yemin töreni ve ondan sonra geçireceğimiz 2-3 gün onun hayaliyle yaşıyorum offf
Canım benim ya yazdıklarını okuyunca kendi sızlanmalarım geldi aklıma
Ne zordu ilk ay nasıl atlattım bende bilmiyorum
Hala değişen birşey yok ama sıkıntısı birazdaha hafifledi birazdaha alıştım
Umarım sizde daha rahat bi askerlik dönemi geçirirsiniz
Selam kızlar. Bugün çook yoğundum o yüzden b.sayarı bile açamadım.
Bugün aşkımla 3 kere konuştukKünyesini almış askeriyeden çıktığımızda sana takıcam 2 gün sende kalsın dedi ben de tamaaaamm oluuur dedim
Yarın bavulumu hazırlıycam aşkıma gitmek için
Yemin töreninde ne giyeceğime de sonunda karar verdim şık olcam
Çarşamba günü de yolculuk vaar o yüzden yoğunum bu aralar hazırlık yapmakla koşturmakla geçiyor ama güzel telaşlar bunlar çünkü aşkım için hepsi
Siz de iyisinizdir umarım güzel haberler geliyordur askerlerinizden
Bizimki biletini almış geliyor..Belkide her yerde farklıdır..Bilemedim ki şimdiBu arada inşallah dereceye girerlerde istedikleri yeri seçerler..Böylece askerliğimiz bitmiş olur :) Bu arada benim askerimin yengesiyle abisi orda..Belki orayı gösterecek ama şehir dışına çıkacak
bende istiyorum yaaaaaa ama daha almamışlar neden bilmempembeli, canım künyesini almış demek.
ben de istiyoruuuumm
bende istiyom bugunyine aradı sizin yemn töreni tarihi kesin bellimi bizimkinin yarın belli olckmışbende istiyorum yaaaaaa ama daha almamışlar neden bilmem
benim erkek arkadaşımda ankarada arkadaşlar topiği yeni farkettim hayırlısıyla bitirir gelirler inşallah
slm kızlar gececıler toplandıkmıı:)) az kaldııı asklarımıza kavusmamıza coook mutluyumm
bende istiyom bugunyine aradı sizin yemn töreni tarihi kesin bellimi bizimkinin yarın belli olckmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?