341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canim sende bana benzer seyler yasamissin. Uzuldum bende senin adins. O kadar ugradmissin pastasina kadar dusunmussun ama burun kivirmis. Asker psikolojisi veya baska bisey ama biraz karsisindakini de dusunmeli insan. Sunu anladim ki kimse icin fazla iyilik yapmicaksin. Ben bundan sonra ilgilenmiycem hicbiseyiyle. Ailesu ilgilensin. Ben agzimin payini aldim. Bugun daha konusmadik ama ararsa emin ol bende soguk konusucam cunku kirginim. Yemib toreni isini de dusunucem. Benimle konusma sekline bagli. Yuzuk olayina gelince bekliyccem biraz daha. Yuz yuze boyle seyler yapamazdi bana. Yapamadi hic. Yapsa ortaligi yikarin. Telefonda yapiyo anca. Kafam cok karisik. Sizin araniz nasil simdi canim? Bozuk mu?

Merhaba kizlar. Bende geldim. Kırık döküğüm ama nefes almaya çalışıyorum. Allah buyuktur.

Merhaba kizlar. Bende geldim. Kırık döküğüm ama nefes almaya çalışıyorum. Allah buyuktur.

Merhaba canım,
Seni tanımıyorum ama yazdıklarını okuyunca senin adına inanki çok üzüldüm
Oruçluyum bak dua ediyorum, herşey düzelir ve yoluna girer inş. herşey gönlünce olsun arkadaşım...
Sen canını sıkmaa..

canım benim üzülmee, nası bir psikolojide oldugunu bilemezsn... umarım bir an evvel düzelir aranız...
sağolasın nagishçim.
İnşallah.
teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. İyi olmaya çalışıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Bende çok merak ediyorum canım. Ah bi konuşabilsem erkek arkadaşımla. Sadece cuma saat 16:00'da yola çıkacağını biliyorum. İstanbula gelecek 9 gün tatil demişti..Uzun dönem oda. Ailesi gidip alacak.

nerede canım senınkı uzun dönem?ailesi gıdıp nasıl alacak ya benım eşim sehır dısına cıkamıyoruz hergun ımza atmam gereekıyor dedı,yanı gıdıp cıkarmam mumkun degıl sanırım cıkarsamda oraa kalmamız lazım ,anlamadım bakalım sen konusunca bı sor bakalım bızım yemın törenı sabah cuma gunu,

benim ki de ankarada ama kesin olmıcak tatil falan dedi sizinkilerin haberi neden yok acaba olursa hepsine olur dimi??
canım benımkı foçada bellı degıl tatıl öyle bır soylentı var dedı

canım benimki uzun değil kısa dönem ama net bildiğim şu ki askeriyeden 2 gün evci izni veriliyor,
diğer kullanıcağı izin günleri askerlikten sayılmıyor, yani şafak artıyor..

neyse kısaymıs sızınkı bıtırsınde gelsınn boşver izni o zaman

canım kızma ama başlarım psıkolojılerınee,alakası yok kızlar kendınızı yemeyın tamam benım şuanda eşim dıyeceksınız ama alakası yok lısedeyken sevgılım askere gıtmıstı ,bana oralardan cıcekler gonderıyordu haftasonları telefona koşardı resmen ,hıc öylee kotu konusmadı benle,onun psıkolojısı bozuk degılmıydı hem ozamanlar 18 aydı askerlık,bu kısılık meselesı,hayatta bı halt cekmıyorlar,bunu da cekiversinler,üzmeyın kendınızı

üzme kendını sana kufreden ve askerlık psıkolojısının arkasına sıgınan bırı ıcınn değmez,senkı ona pastalar falan yapmışsınn kıyamamm

Aradi simdi ama konusamadik. 50 sn konustuk. İctimaya cagiriyorlar sonra ararim dedi. Efendim diye actim telefonu ama sesimi ben bile taniyamadim hasta gibi cikiyordu. Gerci bedenim iyi ama ruhim iyi deil. Bana diyo nasilsin neyin var? Hey Allahimm. Hastayim dedim. Gripmisin diyo? Hee gribim. 2 gundur bitki gibiyim. Bisey olmamis gibi konusuyo. Simdilik bu kadar. Ruh gibiyim hala.

Kalan 149 gün... avuç içlerini avuçlarımda hissetmeyi,sımsıkı sarılıp kokusunu içime çekmeyi,omzunda ağlamayı, beni güldürmesini, saçlarımla oynamasını ve kendimi kötü hissettiğimde kucağına sığınıp herseyden uzaklaşmayı, kollarında kaybolmayı özledim...

selam canım, aynen yaa, Allahım ayırmasın hiçbirimizi.. bende çok özledim
ayrıca şafak 147 komutanlarına sormuş, dün söyledi şafağını :98:
bu arada geri aranan numarayı bizimki ben söylemeden keşfetmiş kuzum kıyamam ben ona

Valla ben anlayamıyorum, gelince anlatmasını isteyeceğim..Tabii ben ailemin yanına gitmemeyi planlamışken o ben ailemle olacağım demesse..Bizim aramız ona kalsa kötü değil..Ama bende kafamdan uydurmuyorum yani..3 günde bir aranır mı ya? Sözde çok rahat yerde..Umursamıyor işte başka açıklaması yok..En son dün 30sn konuştuk.Ondada küfretti neden soğuk konuşuyorsun diye.Hey Allah'ım! Bana etmedide, ağza alınmayacak bişey söyledi..Sanki ben askere yolladım onu!Senin askerin ne zaman aradı? Valla sonumuzu hayırlı görmüyorum ama sizde yüzük var, o anlayacaktır hatasını..

Canım senin askerin asteğmen mi? Yoksa 15 ay uzun dönem mi? Asteğmenlere 9 gün izin vermişler, anlamadım ki bende..Arasa sorcamda..Benimle muhattap olmuyor :)

selam canım :) sevindim valla bulmuş olmanıza.. bugün silahla atış yapmışlar güneş altında bekletmişler sıcakda içim gitti

perıcıkmazı canm bende askım askere gıderken ona ugurlamasında ben suprız yaptım arkadaslarını topladım asker pastası yaptırmıstım cok sevınmıstı:) hedıye verılmez cunku askere zaten yanında goturemıcektı bende boyle bıse yapmıstım..bak boyle kız takvım yaprakları sayıyodu askerde pastanın ustunde tufegıyle:) cok sırındı.

Canım senin askerin asteğmen mi? Yoksa 15 ay uzun dönem mi? Asteğmenlere 9 gün izin vermişler, anlamadım ki bende..Arasa sorcamda..Benimle muhattap olmuyor :)

evet canım asteğmen,12ay yedek subay olarak yapıcak ,azönce konuştum o da haberlere bak dedı,eger bayram tatılı 9 gun olursa 9 gun dedı,şehır dışı işide kesın degılmıs yanı orada bır otel adresı olması lazımmıs galıba daha kesın degıl dedı

pericıkmazı sımdı yazdıkalrının hepsını okudum canm neden boyle oldu? yanı askerlık psıkolojısınden olmasın? cunku benm erkek arkadasım daha askere gıtmeden 3-4 hafta once gırmıstı o psıkolojıye..normal yanıı..nlarıda anlamak gerek..

selam canım :) sevindim valla bulmuş olmanıza.. bugün silahla atış yapmışlar güneş altında bekletmişler sıcakda içim gitti

sağol canım, o bana haber verdi, 1 yada 2 tane mi ne varmış bu şekilde telefon..
gün aşırı aradığı için yarın görüş günümüz bizim artık yarın alırım haberlerini..
annesiyle konuştum şimdi ağladım yine yaa

Bizimki biletini almış geliyor..Belkide her yerde farklıdır..Bilemedim ki şimdi Bu arada inşallah dereceye girerlerde istedikleri yeri seçerler..Böylece askerliğimiz bitmiş olur :) Bu arada benim askerimin yengesiyle abisi orda..Belki orayı gösterecek ama şehir dışına çıkacak

Bende senin gibi düşünüp ona çok güzel iki gece hazırladım, çalgılı, çengili Ama işte sonuç ortada..3 günde bir aranılıyorum. Benimde profil resmimdeki pasta :) Valla canım neden böyle yapıyor bilmiyorum, inşallah gelince anlayacağım derdini..Hele en sonki konuşmamız çok garipti..Niye soğuk konuşuyorsun diyo bana..Topu bana mı atıyor ne anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…