merveee çanakkaleden haber alabildinmi ben en son 4 bucuk gbi görüştüm teslim olduktan sonra arayabilirsem ararım dedi ama ses çıkmadı daha.. nasılmış acaba çanakkale?
alamadım canım hala bekliyorum istanbuldan 12de bindirdik işte inş geç kalınca bişe demezler diye dua ediyorum..çünkü teslim zamanına 18.00 yazmışlar:S seninki ordan mı aradı yoldan mı?bugun belki arayamam demişti hala bi haber bekliyorum
canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demiştisonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu. oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler
ocean sana ne dicem bide..internette 16.kule yazsana ilginç şeyler var korktum biraz ama bol bol dua edicem.o okumuş bana da gösterdi bende boşver fln dedim ama geyiklideymiş o olaylar.onun dışında rahat bi yermiş seninki ne muhafızmı
orası küçükmüş iskenderuna göre yani çok kalabalık değilmiş bizde burdan senle asker arkadaşı olalım bari onlar ne de olsa olacak
bizimki kimseyle tanışmamıştı zaten son günleri proje mi ne yapıyorlarmış çok takılamamış o yüzden bugun tanışırlar artık:)
sen arayınca bana da haber ver de ben hiç haber alamadım 10 saattir çatlıyorum artık
canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demiştisonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu. oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler
canım benim ki ankara il jandarmadaydı. hala orda.. 3 hafta sonra ilçelere dağıtım olacakmış.
niye sizinkilerden farklı oldu anlamadım
hiç bi zaman askerlik süresi azalacak diye ümitlenmedim ama o kadar çok istiyorum ki bu akşam
öyle bişey olabilirmı ya acaba?bu ütopik düşünceyle yaşayabilirim çünkü düşünsene kasımda gelecek offfff
cnım senn sevdiceginde mi kırklarelinde yanlıs okumadıysam ????canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demiştisonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu. oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?