ocean şimdi aradı askerim..komutan çok disiplinliymiş 4 hafta çarşı yok dediburası çok küçük telefon kartı yok falan dedi.inş yarın arayabilir sadece 2 dk konuşabildik.seninki tlf falan götürmüşmüydü yanında,bizimkinin yok olacak gibi de değil sanki
offff cnım yaaa okuyunca cok kötü oldum...napcaz biz ocak'a kadar ...!!!!!ocean şimdi aradı askerim..komutan çok disiplinliymiş 4 hafta çarşı yok dediburası çok küçük telefon kartı yok falan dedi.inş yarın arayabilir sadece 2 dk konuşabildik.seninki tlf falan götürmüşmüydü yanında,bizimkinin yok olacak gibi de değil sanki
offff cnım yaaa okuyunca cok kötü oldum...napcaz biz ocak'a kadar ...!!!!!
cnm senn askerin mrvgndz ile aynı yerde sanırım birbirinize destek olun işte askerlernzde tanısır ne güzel...benmki de kırklarelinde.hem usta birliği hemde acemi orası cıktı...zaman da geçmek bilmiyoki daha usta birliği yeni başladı.(
çanakkale küçük yer rahat olurlar diye düşünüyodum ben:/ iskenderunu mumla arıycz heralde
yok yok kızlar yanlış anladınız benimki geç kalacaktı ceza işi komutana bağlıydı,komutanda baya disiplinliymiş sadece benimki cezalıben gidip görücem onu tabi de çok kötü oldu ya 1 ay ordan hiç çıkmayacak..
cnım benm sen hiç kafana takma cok üzüldüğünüde askerine belli etme..onlar ztn orda yeternce bunalıyorlar..olsun bu günlermzde gececk..canı sagolsunda cıkmasın dısarı 1 ay önemli değilben hiç çıkmayan bile duydum.normalinde sadece 2 hafta çıkmayacaklardı bizimkine 2 hafta ekstradan..
ben hiç çıkmayan bile duydum.normalinde sadece 2 hafta çıkmayacaklardı bizimkine 2 hafta ekstradan..
cnm senn askerin mrvgndz ile aynı yerde sanırım birbirinize destek olun işte askerlernzde tanısır ne güzel...benmki de kırklarelinde.hem usta birliği hemde acemi orası cıktı...
evet ya neyseki biz burda tanıştık haberdar oluyoruz böyle..
hem acemi hem usta birliğinin aynı yer olması daha iyi bence en azından alışıyolar devam ediyo öyle..
kuzenim kırklarelinde yapmıştı askerliğini orasıda rahattır umarım o usta birliğindeyken arıyodu sürekli telefon fln kullanabildi hatta umarım sizinkide öyle rahat olur canm gerçi herkesin şansına düşüyo sanırım bu işler..
ve su ocak hepimiz için bi an önce gelir hayırlısıyla inşallah
ne saçmalık ya kafayı yedirticekler adamlara...
sorma nasıl bir durumdayım.bilet alıp gidicem de otobüs saatleri de beni benden aldı yani saçma sapan saatlerde hep.iskenderunda 2 haftada alışmışlardı.burayada alışırlar zamanla inş.arada bi 40 kişiyiz gibi bişey dedi ama yarın sorarsın bende sorarım.arasında bir
insallaaahhhh cnm benm...kızlar sizler okuyor musunuz yada calısıyor musunuz?
insallaaahhhh cnm benm...kızlar sizler okuyor musunuz yada calısıyor musunuz?
Selam kızlaaaarrrrrDaha yeni geldim sayılır.... Cuma, cumartesi, pazar mutlu güzel günler derken, bugün 15:45 te bu sefer biz onu değil o bizi yolcu etti... Tekrardan başa sardık.... Kendimi nasıl toplucam bilmiorum.... Tekrar ayrılmak çok kötü... Onunlayken zaman hızla akıp geçti şimdi ise inadına geçmek bilmio.... Askerim kararmış, kilo almış; her ne kadar o kilo değil onlar kas desede ne bileyim ben daha bi yakışıklı olmuş askerim... 4,5 ay nasıl geçiçek bilmiorum... O iyi olsunda başka bişey istemem ama ne bileyim gerçekten çok kötü böyle ayrı kalmak.... Offff offfff hayat onsuz anlamsız (((
cnım sen yanına gidecegm diyorsunda gidince nasıl göreceksn nerde kalacaksın bunlar sorun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?