341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben okuyorum canım daha 20 yaşında asker yolu bekler oldum
bende okuorum canlarım..trabzonda üniv.4 oldum bu sene..kızlar smdi bana bi akıl vern hadi....ben gidemiorum askerimin yanına smdi memlketmdeym,okula trabzona gidince gidebilirmiyim yanına yani kalma filan sorun olur mu o evci cıkabliyo mu ??

tahmin edebiliyorum ne hissettiğini.. gidiceksin gitmesine de nerde kalıcaksın o problem bizdede..
burdan 12 saat otobüsle bende gitmeyi çok istiyorum kalıcak yerde olmadığından mecburen cumartesi sabah orda olup akşamı yine yollara düşmem lazım bi güncük ama değer..
gitmek için daha erken ama bi yerleşsinler alışsınlar bekleyelim biraz
yarın inşallah ararlar da bizde kafayı yemeyiz burda ya:S

sabah senin gibiydim bende.yine başa sardım saatlerce ağladım.görünce hemen alışıveriyorum bırakamıyorum.zaten dün geceden başlamıştım ağlamaya.artık o da alıştı galiba..ocak bizim için büyük bi vuslat olacak

uzun dönem değilse izin alması gerekiyor evci için.yada kırklarelinde ikameti olacak evci çıkacak.izinli günleride şafaktan düşmüyormuş

ailesinden başka biri evci çıkarabiliyomu bilmiyorum ama kalıcak yeri fln ayarlaman lazım cnm çok iyi araştırmak lazım
olmadı sende günü birlik yaparsın benim gibi:)
trabzondan neyle gidiceksn tee kırklareliye uzak değilmi:44:

evet memleketin neresi belki ordan daha yakındır?

Nişanlıyız evet canım. Askerin öğrenmiştir etrafı kalınabilecek ortam varsa biliodur. Ona sorarsın.

günübirlik yaparaım olmadı ne yapıyım ya 5 ay hiç görmeden duramamki....evet cnm cok uzak ama 2 günüm yolda gecer razıyım gecsin cok özledm hem sürekli yapmıycam ya 1 sefer giderim,değer diye düşünüorum...mrvgndz sen nerden gideceksn peki günübirlik ???

ben istanbuldayım..uçak biletlerine bak en iyisi sen trabzondan uygun fyata bulabilirsin istanbula.zaten daha otobüse de bineceksin burdan.teknolojinin gözünü seveyim sen benden daha az yolculuk yapacaksın benimki güya yakın 7 saat!!:26:

evet öyle bişeyler yapacagım artık..bi askermle konusuyumda :))) gtcem ya aklıma koydum... kızlar buarada ben Merve.. :)

evet öyle bişeyler yapacagım artık..bi askermle konusuyumda :))) gtcem ya aklıma koydum... kızlar buarada ben Merve.. :)

hadi yine iyisin valla uçak kadar güzel bişey yok ya:)
burdanda uçak var ama fiyatlar çok uçuk .. saatleri daha bi uçuk gece 1 de çanakkalede naparım bilemiyorum:44:

bende merve memnun oldum kızlar..bayram geçsinde ilk vizelere kadar burda takılıcam hazal ben daha erken gitmeyi düşünüyorum.sana anlatırım oraları

burdanda uçak var ama fiyatlar çok uçuk .. saatleri daha bi uçuk gece 1 de çanakkalede naparım bilemiyorum:44:
cnım iide istanbulda havaalanında inip otobüs için baska bi yere gtmek çoookkk büyük dert,hele bnm gibi istanbulu bilmiorsan :)))) ufff valla smdi siniren halime gülüyorum kafayı yiyecegim..ama bende senn gibi brz beklerm hemen gtmem hele onlar bi iice alıssın özlemimiz brz daha artsın ((

bende merve memnun oldum kızlar..bayram geçsinde ilk vizelere kadar burda takılıcam hazal ben daha erken gitmeyi düşünüyorum.sana anlatırım oraları

bende bütünlemeyi bi atlatıyım vizelere kadar burdayım:):)

evet sen bu gidişlee durmaz gidersin gibi geliyo mervecim:):) off off okullar olmayaydı iiydi:)

ya allahaşkına iskenderun için bilet baktım yok böyle bişey ben amerikaya bu kadar para vermedim nasıll uçuk fiyatlar resmen delirdim yani.artık rüyalarımda hep yemin törenindeyim çok komik oluyor bende baktımda zaten haftada 2 gün falan bide bilmediğim yer insem nasıl binicem otobüse?gerçi kardesimle giderim büyük ihtimalle ama insan bilmediği yerde korkar kaybolur

bende bütünlemeyi bi atlatıyım vizelere kadar burdayım:):)

evet sen bu gidişlee durmaz gidersin gibi geliyo mervecim:):) off off okullar olmayaydı iiydi:)

kızlaaaaaaaarrrrrr bi mutluyumkiiiiiii trabzondan çorluya ucak var smdi baktımmmmmm..sonucta corluda trakya yakın kırklareline ordanda otobüsle gecerim kırklareline 2 saat bile değil.hem corlu istanbul gibi büyükde değil,rahatca havaalanından gecerm terminale..oleeeeeeyyyyyyy :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…