bende okuorum canlarım..trabzonda üniv.4 oldum bu sene..kızlar smdi bana bi akıl vern hadi....ben gidemiorum askerimin yanına smdi memlketmdeym,okula trabzona gidince gidebilirmiyim yanına yani kalma filan sorun olur mu o evci cıkabliyo mu ??ben okuyorum canım daha 20 yaşında asker yolu bekler oldum
sorma nasıl bir durumdayım.bilet alıp gidicem de otobüs saatleri de beni benden aldı yani saçma sapan saatlerde hep.iskenderunda 2 haftada alışmışlardı.burayada alışırlar zamanla inş.arada bi 40 kişiyiz gibi bişey dedi ama yarın sorarsın bende sorarım.arasında bir
Selam kızlaaaarrrrrDaha yeni geldim sayılır.... Cuma, cumartesi, pazar mutlu güzel günler derken, bugün 15:45 te bu sefer biz onu değil o bizi yolcu etti... Tekrardan başa sardık.... Kendimi nasıl toplucam bilmiorum.... Tekrar ayrılmak çok kötü... Onunlayken zaman hızla akıp geçti şimdi ise inadına geçmek bilmio.... Askerim kararmış, kilo almış; her ne kadar o kilo değil onlar kas desede ne bileyim ben daha bi yakışıklı olmuş askerim... 4,5 ay nasıl geçiçek bilmiorum... O iyi olsunda başka bişey istemem ama ne bileyim gerçekten çok kötü böyle ayrı kalmak.... Offff offfff hayat onsuz anlamsız (((
bende okuorum canlarım..trabzonda üniv.4 oldum bu sene..kızlar smdi bana bi akıl vern hadi....ben gidemiorum askerimin yanına smdi memlketmdeym,okula trabzona gidince gidebilirmiyim yanına yani kalma filan sorun olur mu o evci cıkabliyo mu ??
bende okuorum canlarım..trabzonda üniv.4 oldum bu sene..kızlar smdi bana bi akıl vern hadi....ben gidemiorum askerimin yanına smdi memlketmdeym,okula trabzona gidince gidebilirmiyim yanına yani kalma filan sorun olur mu o evci cıkabliyo mu ??
ailesinden başka biri evci çıkarabiliyomu bilmiyorum ama kalıcak yeri fln ayarlaman lazım cnm çok iyi araştırmak lazım
olmadı sende günü birlik yaparsın benim gibi:)
trabzondan neyle gidiceksn tee kırklareliye uzak değilmi:44:
kızlar ya siz nisanlımısınız herkes ne güzel rahatca gidip askerini görmüş((((((( ben gidemedm ailem izin vermez nişan filan yok ya arada...offf offf..ya ben trabzonda okuyorum kızlar okul acılınca olmadı giderm askerimin yanına ama nerde kalcam ne etcem onu bilmiorum işte tek basıma nerde kalcam :S
evet öyle bişeyler yapacagım artık..bi askermle konusuyumda :))) gtcem ya aklıma koydum... kızlar buarada ben Merve.. :)ben istanbuldayım..uçak biletlerine bak en iyisi sen trabzondan uygun fyata bulabilirsin istanbula.zaten daha otobüse de bineceksin burdan.teknolojinin gözünü seveyim sen benden daha az yolculuk yapacaksınbenimki güya yakın 7 saat!! :26:
oceancığım adını öğrenebilirmiyim?bide sen gidecekmisin çanakkaleye?
hazal canm adım.
bide brz zaman gecsin daha yeni basladı soncta 5 ay var kasım-aralık gibi gidebilirim hem o da alışsın bana kalsa her hafta sonu gitmek isterim ama çok uzaak
evet öyle bişeyler yapacagım artık..bi askermle konusuyumda :))) gtcem ya aklıma koydum... kızlar buarada ben Merve.. :)
cnım iide istanbulda havaalanında inip otobüs için baska bi yere gtmek çoookkk büyük dert,hele bnm gibi istanbulu bilmiorsan :)))) ufff valla smdi siniren halime gülüyorum kafayı yiyecegim..ama bende senn gibi brz beklerm hemen gtmem hele onlar bi iice alıssın özlemimiz brz daha artsınhadi yine iyisin valla uçak kadar güzel bişey yok ya:)
burdanda uçak var ama fiyatlar çok uçuk .. saatleri daha bi uçuk gece 1 de çanakkalede naparım bilemiyorum:44:
bende merve memnun oldum kızlar..bayram geçsinde ilk vizelere kadar burda takılıcamhazal ben daha erken gitmeyi düşünüyorum.sana anlatırım oraları
ya allahaşkına iskenderun için bilet baktım yok böyle bişey ben amerikaya bu kadar para vermedim nasıll uçuk fiyatlar resmen delirdim yani.hadi yine iyisin valla uçak kadar güzel bişey yok ya:)
burdanda uçak var ama fiyatlar çok uçuk .. saatleri daha bi uçuk gece 1 de çanakkalede naparım bilemiyorum:44:
bende bütünlemeyi bi atlatıyım vizelere kadar burdayım:):)
evet sen bu gidişlee durmaz gidersin gibi geliyo mervecim:):) off off okullar olmayaydı iiydi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?