ben sana anlatırım hatta anlatayım..şimdi metro havaalanında son durak.ona biniyosun sonra metro zaten otogarada gidiyor birkaç durak sonra,,otogardan da direk binersin bi otobüse.yani istanbulda gördüğün bi metro bide otogar olacak..sen gidecek olursan sorarsın bana.ama çok kolay korkma hiçcnım iide istanbulda havaalanında inip otobüs için baska bi yere gtmek çoookkk büyük dert,hele bnm gibi istanbulu bilmiorsan :)))) ufff valla smdi siniren halime gülüyorum kafayı yiyecegim..ama bende senn gibi brz beklerm hemen gtmem hele onlar bi iice alıssın özlemimiz brz daha artsın((
ben sana anlatırım hatta anlatayım..şimdi metro havaalanında son durak.ona biniyosun sonra metro zaten otogarada gidiyor birkaç durak sonra,,otogardan da direk binersin bi otobüse.yani istanbulda gördüğün bi metro bide otogar olacak..sen gidecek olursan sorarsın bana.ama çok kolay korkma hiç
cnım iide istanbulda havaalanında inip otobüs için baska bi yere gtmek çoookkk büyük dert,hele bnm gibi istanbulu bilmiorsan :)))) ufff valla smdi siniren halime gülüyorum kafayı yiyecegim..ama bende senn gibi brz beklerm hemen gtmem hele onlar bi iice alıssın özlemimiz brz daha artsın((
kızlaaaaaaaarrrrrr bi mutluyumkiiiiiii trabzondan çorluya ucak var smdi baktımmmmmm..sonucta corluda trakya yakın kırklareline ordanda otobüsle gecerim kırklareline 2 saat bile değil.hem corlu istanbul gibi büyükde değil,rahatca havaalanından gecerm terminale..oleeeeeeyyyyyyy :))))))
bana tüm arkadaşlarımın söylediği bişey var 100 gün kaldımı gerisi geliyor diyorlar..81dende il sayıcakmışımof bazen şu anki gibi geçecekmiş gibi geliyor bazende hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
çorludan tekirdağ 'a direk otobüsler var
havaalanından otogara geçtikten sonra 1 saat falan tekirdağ
cnım cok saol arastırcam bende iice...sen oralı mısın yoksa?
Allahımmmm rüyada mıyımm :))) cok mutluyum suanda ya..peki ben corlu havaalanında indkten sonra terminale gecmem kolay mı önemli olan sehr merkezine gecmem havaalanındantrakyalıyım iyi bilirim tekirdağı
yazlık oradaydı
zaten çorluya indikten sonra taksi dolmuşlar bile kalkıyor 20 dk ara ile
onları dahi kullanabilirsin
kızlar biz yine kısa dönemiz uzun dönmdekiler napıyo acaba ya ?
Allahımmmm rüyada mıyımm :))) cok mutluyum suanda ya..peki ben corlu havaalanında indkten sonra terminale gecmem kolay mı önemli olan sehr merkezine gecmem havaalanından
taksi işi korkutur biraz tek gelecegm için...smdi bu dedklern bana cok cok cok ii geldi nasıl mutlu oldum ya Allah da seni mutlu etsn cnm :)) sende mi asker yolu bekliyorsun? bide bşy sorcam corludan direkt kırklareline yokmu otobüsmerkeze biraz uzak havaalanı
tahminen 10_15 km var
ama servisler var merkeze onları kullanırsın sorun olmaz
en fazla indikten sonra yarım saat servis beklersin merkeze gitmek için
tek geliyorsan eğer taksiye binmenden daha iyidir
taksi işi korkutur biraz tek gelecegm için...smdi bu dedklern bana cok cok cok ii geldi nasıl mutlu oldum ya Allah da seni mutlu etsn cnm :)) sende mi asker yolu bekliyorsun? bide bşy sorcam corludan direkt kırklareline yokmu otobüs
kızlar biz yine kısa dönemiz uzun dönmdekiler napıyo acaba ya ?
benim ki de asker
kıbrısta kısa dönem
o yüzden arada takip ediyorum yazılanları
kırklareline gitmene gerek yok ki
ters tarafa gitmiş olucaksın kırklareli daha içte,
çorlu tekirdağın ilçesi :)) çorludan daha kolay gidersin yani
zaten trakya bir avuç yer ama dolanma boşu boşuna çorlu kırklareli diye
kırklareline gitmene gerek yok ki
ters tarafa gitmiş olucaksın kırklareli daha içte,
çorlu tekirdağın ilçesi :)) çorludan daha kolay gidersin yani
zaten trakya bir avuç yer ama dolanma boşu boşuna çorlu kırklareli diye
Allah kavustrsun senide..iide cnım benm sevgilim kırklarelinde asker ben trabzonda corluya ucakla gidecegim istanbula gidemem cnkü orası cok büyük karısık korkarım baktım corluya da ucak seferleri var.corludanda otobüsle kırklareline gececegm kırklareli vize ilcesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?