kimseler yok...
benim eşim götürmek istemedi usta birliğine bir gidip bakayım ortama dedi ... her yerde ankesörlü var dedi.. yakanınca ceza varmış vs... sonra ortama bakar istetirim dedi...konya hava savunmada benim eşim...
bnmki soktu telefon yani almamılar sadece açıp ulu orta konuşma demişler bizde msjlaşıyoz müsait oldukça:)kızlarrrr neye gore 134 soleyim:) simdi 17ocakta cıkacaklar ama yol izni hakedecek yerde olanlara 2 gun izin verilcek, 15ocakta cıkacaklar yani :)) umarım hepimiz bu 2 gun izni alabiliriz..buarada ilk hedef 100,100e kadar saymayalım bence de safak(
telefon sokabilen oldu mu kızlar ?
benim eşim götürmek istemedi usta birliğine bir gidip bakayım ortama dedi ... her yerde ankesörlü var dedi.. yakanınca ceza varmış vs... sonra ortama bakar istetirim dedi...konya hava savunmada benim eşim...
valla rahatça konuşuyrouz bu da bir nimet gidip görmeyi düşünüyorum bir ara yerinde... aylarca haber alamayanlar var..Allah onlara kolaylık versin..
Tunceliye gidecek yaaa, 341. dönem. görünce yaaaa dedim nerdeyse ağlayacaktım
Teşekkür ederim, yeni katıldım sayılır ana sayfaya başlık düşünce iyi bari yalnız değilim dedim. Bende sanırım artık hep burda olacagım. 11 ay var daha önümüzde. el değmemiş 11 ay.
Tunceliye gidecek yaaa, 341. dönem. görünce yaaaa dedim nerdeyse ağlayacaktım
allah sabır versin canım benim. neolarak gidiyor öğrt. asker flan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?