bu arada bnm şafak kaç bilmiyorum tam 1 hafta izin kullandı zannedıyorum ocak 24 de gelecek... çift hanelere inince sayıcm şimdi sinirim bozuluyo
günaydın herkese.. bayram tatili bitiyor... bizimkilere görev dağılımı verilecek yarın itibariyle artık nöbetler başlayacak.. Allah hepsine kolaylık versin..
günaydın herkese.. bayram tatili bitiyor... bizimkilere görev dağılımı verilecek yarın itibariyle artık nöbetler başlayacak.. Allah hepsine kolaylık versin..
benim eşim çok rahat şu sıralar diyor bol bol uyuyoruz diyor yarın 6.30 kalk varmış bakalım maraton başlıyor... haklarında hayırlısı..
canım bu arada resmin çok güzel çıkmış gerçekten resimde bukadar güzel gözüküyorsan gerçeğini bilemem:) bu arada çocuğunuzu eşinle sağlıklı bir şekilde büyütürsün inş.:) senin işin bizden daha zor biz nişanlıyız sen evlisin ve çocuğun var senin özlemin bizden iki kat fazladır ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım herkesin askeri sağsalim kavuşsun sevdiceklerine:)
kızlar nbr nasılsınız kaç gününüz kaldı? bizim 12 günümüz var bugün itibariyle.Allahın izniyle sizde biran önce bugünleri görün inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşalım birdaha ayrılmamak üzere
kızlar beğen butonları kaldırıldı mı ben mi göremiyorum?
Aminnnn.Kaç gün kaldı bilmiyorum ben,plakalara gelince saymaya başlayacağım artık.
Beğen butonu geçtiğimiz günlerde kaldırıldı canım,sebebi bilinmiyor.Bu arada şu an ikoncuklar da görünmüyor mesaj panelimizin altında :S
çooooooook özlüyorum yaaaa dayanılmaz bu acı((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?