341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yaşasın benim saydığım şafak doğruymuşşş. gracefull nasılsın,nişanlıma sordum senin eşini ama onu diyince bi kaç tane onur saydı soyadı neydi acaba özelden yazar mısın. Bu arada kısa dönem yapanların acemi birliği karışık er bölüğünde olmuyo dedi, acaba eşinin acemiliğini yaptığu yer karışık çavuk bölüğü olabilir mi. kısa dönemler aynı yerde yapmış acemiliği çünkü, muhtemelen tanışıyorlardır

iyiyim canım bugün biraz hassasım... ben de sordum o da hatırlaymadı başka koğuştadır belki dedi.. evet canım dediğin doğrudur birşeyler söyledi karışık vs. diye.. şuan işte lojistik poligon koğuşunda... yarın da tekrar ögrev verilip dağıtım olacakmış .. benim eşim lojistikten pek memnun değil hep sorunlular varmış orda sıkınıtılı biraz=(((

yapma ya inşallah yeni görevi sıkıntılı olmaz,benim nişanlımın da eğitim çavusu olma ihtimali var o da pek ii değilmiş ( yarın belli olur heralde. beklemedeyim. ben de bu ara hassasım nedense, dün baya sinirli ağlamaklıydım oluyo işte dönem dönem normaldir artık.

Bende ozluyorum. Bugun askerlerimiz erken yatmislatdir. Yarin askerlik basliyo. İnsallah rahat olurlar ve bizi de rahatca ariyabilirler.

yarın görevleri belli olacakk... inşallah rahat edecekleri yerlere düşerler bizim dersane işi olsa süper olackk, dua edinn kızlaarr(

kıyamaaam( bebeğinle vakit geçiriyorsun ama onunla avunuyorsn hiç yoktan... ben naapim evde tek başıma(((((((((((((

valla dua edelim hep brlikte kızlar kısalsın şu askerlik 4 aya indin kurban bayramı sonrası hepsi yanımıza gelsin ...

yok bugünde gerçekten bir yavaşlık bir hüzün var =( sadece ben değilmişim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…