kızlar bu ne hüzün yaa keşke bir imkan olsa hepimizi aynı eve koysalar valla zamanın nasıl geçtiğini bilmeyiz bebeği olanlarla felan baya eğlenceli olur yani:) öyle bir imkan olsaydı gelirdim ben:)))hiç unuturduk derdimizi:)sizi bukadar üzgün görünce aklıma böyle bir fikir geldi:)
ewet yaa ahsencim keşke öyle bişiy olsaydı yaa ama o zaman bizde telefon sırasına girerdik :)) birbirimizi yerdik artık sen çok konuştun ben az konuştum :)))
ewet yaa ahsencim keşke öyle bişiy olsaydı yaa ama o zaman bizde telefon sırasına girerdik :)) birbirimizi yerdik artık sen çok konuştun ben az konuştum :)))
nagish ne yapıyon canım ya evde tek başınasın:)
napim yaa fotoğraflarımıza bakıpp bakıpp hüzünlenyrmkısalsa şu askerlk yaa.. bu arada aynı evde toplaşma fikrini beğendim o-nay-lıyorum:)
bencede bizi bizden başkası anlamaz ailem ne olucak yapsın gelsin işte erkek orda olgunlaşır anlayan yok bizi en azından birbirimizin halinden anlardık yanii canım siz aynı şehirdemiydiniz canım?
evet cnm çoookk şükür aynı ile atandık, farklı ilçelerdeyiz ama olsun aramız 1 saat:) o yüzdn çok yalnz hissedyrm kendimi, okul çıkışı bi bakardm kapıda yaaaa çiçeklerle, aşkım benm yaa özlemeym de naapim ben bu adamı:) neyse katlanıczz... ben ona belli etymrm üzüldüğümü o daha çok üzülür bide beni düşünmesn istiyorum...
hımm tabii sizin için daha zor biz farklı şehirlerde olunca daha kolay oluyor en iyisini yapıyorsun belli etmiyerek benimkisi uzakta oyüzden göz görmeyince gönülde katlanıyor yani:)[/QUOT
allahtn burası varda zaman geçiriyoruz yaa... neyse ben yatayım malum yarın işbaşıiyi geceler ahsencimm... görüşürüzz yarın:)
hımm tabii sizin için daha zor biz farklı şehirlerde olunca daha kolay oluyor en iyisini yapıyorsun belli etmiyerek benimkisi uzakta oyüzden göz görmeyince gönülde katlanıyor yani:)[/QUOT
allahtn burası varda zaman geçiriyoruz yaa... neyse ben yatayım malum yarın işbaşıiyi geceler ahsencimm... görüşürüzz yarın:)
evet aynen öyle canım tamam canım görüşürüz inş. rüyanda askerini görürsün inş. hayırlı geceler
Selam kizlar. Gece gece geldim buraya cunku tam yatmistim ki icime bi sknti coktu uyuyamiyorum deli oldum yaaa off aglayasim vaaarrrr((((
canım ben de aynen dun gece cok kotu oldum, işe geldiim bir ton iş var yapacak ama basım catlıyor..dun sesi kotuydu kesin ters bişiler var uykum kactı gittikonustun mu bugun sen?
kıslar bnmkıde ıstanbl pendık tersanedemuhfz :2:ckk ozledmm ckk
Merhaba kızlar, gitti askerim bu sabah.Allah kavuştursun tez zamanda hepimizi...Bu arada İstanbul'da bir sürü askerimiz var ama hiçbiri aynı yerde değil. Benim eşim de İstanbul-Yeni Levent'te.
kızlar istanbulda askerlerimiz ama hepsi farklı yerlerde...üsküdar bana maltepeden daha yakın,15-20 dk.lık mesafe.nişanlım orda olsa kamp kurardım herhalde her gün gide gele
Ayyy kızlar hayır olsun walla benim de dün gece içime acayip bi sıkıntı çöktü, ama ben askerimle mesajlaştım bu sabah çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?