341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar bu ne hüzün yaa keşke bir imkan olsa hepimizi aynı eve koysalar valla zamanın nasıl geçtiğini bilmeyiz bebeği olanlarla felan baya eğlenceli olur yani:) öyle bir imkan olsaydı gelirdim ben:)))hiç unuturduk derdimizi:)sizi bukadar üzgün görünce aklıma böyle bir fikir geldi:)

askerimle konuştujm biraz önce bugn çok bozuk moralm yarın işe yenidn başlıyrm hiç gidesim yok ama onsu hiçbiyere çıkasım yok ağladım tutamamdım onunda moralini bozdum eğer ağlarsan kapattıktan sonra da bi damla gözyaşı düşerse gözünden ölümü gör dedi yaaa offf ağlayamıyrm da iyice mahvoldum midem ağrıyor (((( offfffff kısalsın şu askerlik seneye gelsn seneye bu zamanlar ewli olcaz off yaa çabuk gelsn o günler çıldırcam artık!!(

ewet yaa ahsencim keşke öyle bişiy olsaydı yaa ama o zaman bizde telefon sırasına girerdik :)) birbirimizi yerdik artık sen çok konuştun ben az konuştum :)))

ewet yaa ahsencim keşke öyle bişiy olsaydı yaa ama o zaman bizde telefon sırasına girerdik :)) birbirimizi yerdik artık sen çok konuştun ben az konuştum :)))

tuba yapma böylem ama bak onun işini daha çok zorlaştırıyorsun aklı hep sende kalıyor ama ya pişmanmı olsun hergün geldiğine askere bak sesini duyuyorsun biliyorum alışman kolay değil ama onla konuşurken ağlama lütfen bak çocuk en sonunda yemin ettirmiş sana o senin bir damla gözyaşına dayanamazken ne halde görüyor seni iyice kahrediceksin onu ona göre yapma böyle

ya canım herkesin cep telefonu var ya sıkıntı olmazdı:) sabahlara kadar oturur muhabbet ederdik kimi zaman ağlardık özlemimizi anlatırdık :)) çok matrak olurdu yani

napim yaa fotoğraflarımıza bakıpp bakıpp hüzünlenyrm kısalsa şu askerlk yaa.. bu arada aynı evde toplaşma fikrini beğendim o-nay-lıyorum:)

bencede bizi bizden başkası anlamaz ailem ne olucak yapsın gelsin işte erkek orda olgunlaşır anlayan yok bizi en azından birbirimizin halinden anlardık yanii canım siz aynı şehirdemiydiniz canım?

bencede bizi bizden başkası anlamaz ailem ne olucak yapsın gelsin işte erkek orda olgunlaşır anlayan yok bizi en azından birbirimizin halinden anlardık yanii canım siz aynı şehirdemiydiniz canım?

evet cnm çoookk şükür aynı ile atandık, farklı ilçelerdeyiz ama olsun aramız 1 saat:) o yüzdn çok yalnz hissedyrm kendimi, okul çıkışı bi bakardm kapıda yaaaa çiçeklerle, aşkım benm yaa özlemeym de naapim ben bu adamı:) neyse katlanıczz... ben ona belli etymrm üzüldüğümü o daha çok üzülür bide beni düşünmesn istiyorum...

hımm tabii sizin için daha zor biz farklı şehirlerde olunca daha kolay oluyor en iyisini yapıyorsun belli etmiyerek benimkisi uzakta oyüzden göz görmeyince gönülde katlanıyor yani:)

Selam kizlar. Gece gece geldim buraya cunku tam yatmistim ki icime bi sknti coktu uyuyamiyorum deli oldum yaaa off aglayasim vaaarrrr ((((

Selam kizlar. Gece gece geldim buraya cunku tam yatmistim ki icime bi sknti coktu uyuyamiyorum deli oldum yaaa off aglayasim vaaarrrr ((((

canım ben de aynen dun gece cok kotu oldum, işe geldiim bir ton iş var yapacak ama basım catlıyor..dun sesi kotuydu kesin ters bişiler var uykum kactı gitti konustun mu bugun sen?

canım ben de aynen dun gece cok kotu oldum, işe geldiim bir ton iş var yapacak ama basım catlıyor..dun sesi kotuydu kesin ters bişiler var uykum kactı gitti konustun mu bugun sen?

Merhaba canım. Ben de gece döne döne zorla uyumuşum artık en son. Ama içim acayip sıkıldı Allah hayır etsin. Ben daha bugün konuşmadım. Dün dedi ki bana yarın işler başlıycağı için öğlen falan arayamazsam merak etme akşama ararım demişti bakalım bekliyorum işte.. Sen napıyosun, nasılsın?

Ayyy kızlar hayır olsun walla benim de dün gece içime acayip bi sıkıntı çöktü, ama ben askerimle mesajlaştım bu sabah çok şükür...
kıslar bnmkıde ıstanbl pendık tersanedemuhfz :2:ckk ozledmm ckk

Merhaba kızlar, gitti askerim bu sabah. Allah kavuştursun tez zamanda hepimizi...Bu arada İstanbul'da bir sürü askerimiz var ama hiçbiri aynı yerde değil. Benim eşim de İstanbul-Yeni Levent'te.

üsküdar bana maltepeden daha yakın,15-20 dk.lık mesafe.nişanlım orda olsa kamp kurardım herhalde her gün gide gele
kızlar istanbulda askerlerimiz ama hepsi farklı yerlerde...
benim kuzum da bana 3 saat uzaklıkta....

Ayyy kızlar hayır olsun walla benim de dün gece içime acayip bi sıkıntı çöktü, ama ben askerimle mesajlaştım bu sabah çok şükür...

Off ben daha görüşemedim merak ediyorum. Evin içinde duramıyorum bugün içimden böyle ağlamak geliyo yaa nerden geldi bu anlamadım kiii offff
Dışarı atasım var kendimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…