kızlar arayan var mı askerlerden ses yok ? benim eşim daha arayamadı.. zaten arayamazsam merak etme yarın karışık her yer dedi.. başka yerlere dağıtım vs olacakmış tekrar koğuş bul yatak bul vs.. akşama anca ararım demişti.. çok merak ediyorum ...noldu acaba? haber alan var mı ?:26:
Gece o kadar sıkılıp uyuyamayınca rüyamda ne gördüm kızlar :26: Askerim bana demişti ki eğer tlfn kartımda kuruş falan çok az kalırsa ben senin cebini çaldırırım ordan, sen de benim verdiğim numaradan ararsın demişti. Heralde o aklıma yer etmiş ki rüyamda aşkım beni çaldırmış ama numara falan hiçbi şey çıkmamış tlfnda sonra ben aa bu aşkımdır diye onun verdiği numarayı çevirmeye çalışıyorum ama bir türlü doğru tuşlara basamıyorum mesela 4'e basıcam 7'ye basıyorum. Yanlış yeri arıyorum ya da aradığımda çalmıyo telefon yani ulaşamıyorum bi türlü aşkıma. Neden olmuyo diye kafayı yiyorum. Bi türlü numarayı arayamıyorum. Çook fenaydı yaaaaa :18: Nasıl bi kafama takmışsam artık öyle bi rüya gördüm
Selam canımm.. nbr?
Bayadır siteye giremiyorum, malum bayramda girdi araya askerim geldi çok şükür hasret giderdik
Şimdi muğlada dün bol bol görüştük ama bugün bende henüz aranmadım....
Dört gözle bekliyorumm..
rüyan hayır olsun... bilinçaltımız ne kadar yoğun...ben de 2 sa uyuyabildim dün gece herkes sınıtılı anlaşılan
Merhaba canım evet bayadır göremiyorum seni. Nasılsın?
Ben de bekliyorum bugün aramasını. Bugün işleri yoğun olcaktı merak ettim o yüzden naptığını. Gece de uyku tutmadı düşünmekten.
Senin askerin muğlaya gitti demek benimki yalovaya gitti. İskenderundaydı di mi o da?
İyiyim ya sende iyisin inş? yine ayrılık ateşi sardı
Senin gibiyim bende merak ediyorum naptılar görev yeri belli oldumu acabaa :26:
Evet iskenderundaydı, yalova güzeldir ya bende çok istedim yakın yerlere ama nasip olmadı.
ben de gidicem kızlar ekim ilk hafta sonu kısmetse ... ayda bir konya yolları bana gözüktü =)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte aklım hep onda
Bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Evet yalova da güzelmiş ama iskenderunu daha çok sevmişti benimki tabi sıcağı dışında :)
Ben de müsait olduğum zamanlarda gitmeyi düşünüyorum inşallah aşkımın yanına
Ben de iyi olmaya çalışıyorum işte aklım hep onda
Bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Evet yalova da güzelmiş ama iskenderunu daha çok sevmişti benimki tabi sıcağı dışında :)
Ben de müsait olduğum zamanlarda gitmeyi düşünüyorum inşallah aşkımın yanına
İnş. inş.
Benim askerim iskenderunu hiç sevmemişti, sabit bir görevi olsun istiyordu bakalım ne olacak
Şanslısın kıymetini bilin gidip gör onu hemde moral olur.
Benim gitme şansım yok belki hasretine dayanamayıp 1 defa gider görürüz kayınvalidemle..
ben de gidicem kızlar ekim ilk hafta sonu kısmetse ... ayda bir konya yolları bana gözüktü =)
yalovada nerede, bende yalovalıyım yalova küçük ama güzel sakin bir yerdir... askerliği de kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?