341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bnmkıde ıskndrundaydı usta yerı ıstanbl pendık oldu 9gndr gorusmyrm ama kustum krgnlk fln derkn acmyrm telefnlrını ıstnblda askerlk yptgndn baska hc br bılgm yk

hımm güzel yer, ankaradamıydın canım sen ?

Off çok sıkılıyo bugün canım yaa sanırım biraz dışarı çıkıp kafa dağıtcam

kızlar merhabaaa.... aşkmla knştm biraz önce, görevleri daha belli değilmiş, galiba 1 hafta eğitm olckmş snra belli olckmş dedi... bi belli olsaydı(

bnmkıde ıskndrundaydı usta yerı ıstanbl pendık oldu 9gndr gorusmyrm ama kustum krgnlk fln derkn acmyrm telefnlrını ıstnblda askerlk yptgndn baska hc br bılgm yk

canım neden görüşemiyosunuz arayamıyor mu.benim eşimde iskenderundan pendiğe geçti.Pendikte de son 11 günümüz yardımcı olabileceğim birşey olursa söyleyebilirsin.

yok cnm ne yenisi, bayrm izni kullandı gitti işte... önce gidenlernde belli değil daha görevleri... bugn belli olcktı sözde ama olmamış...

benimki izin kullanmadı ama askerliğin bitecegine yakın zorunlu kullandırcaklarmış nerde asker tam alıştın derken gtmesi zor gelmiştir

Canlarim merhabalar. Benim askerim de 1 de aradi. Bölük komutanlari izinli oldugu icin gorevleri 1 hafta daha belli olmicakmis. Ruyamda askeeimin yanina gitmek istiyordum ama bi turlu gidemiyordum.

Off ben daha görüşemedim merak ediyorum. Evin içinde duramıyorum bugün içimden böyle ağlamak geliyo yaa nerden geldi bu anlamadım kiii offff
Dışarı atasım var kendimi :26:
At wallahi kafan dağılır birazcık canım.
Bu arada geçen yıl bursadan kocaeline giderken karamürsel fln oralardan geçtik, deniz kenarında bi askeri birlik vardı, altınova olabilir, emin değilim. O zaman demiştim ki ahh yaa aşkımın askerliği buraya çıksa ne güzel olur, deniz kenarı biyer fln die. Sonra istanbula gitmiştik bi gün de, selimiye kışlasının önünden geçioduk, kız kulesi manzaralı fln, ayy dedim ne güzel keşke burası olsa.... Hakkaten de orası oldu şimdi aşkım kızkulesine karşı askerlik yapıo

akşama ararlar inşallahh canım, meraklanmayın...

ehehehee ben de çok gördüm öyle rüyalar, insan daha çok geriliyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…