- 14 Ağustos 2011
- 28.729
- 4.500
- 448
Darısı bizlerin başına.
canım telaşlanma nolur... gittiği yerin tam numaralarını biliyor musun ? ara tekrar tekrar ulaşmam lazım önemli de... lütfen yardımcı olun de... gittiği nizamiyenin telini bağlat ... ulaş canım benim ben de ilk gün 50 ye yakın numarayı aradım her yerden ordan oraya ordan oraya bağlayıp durdular.. büyük bir yer olunca çok koğuş var kimsenin kimseden haberi olmuyor...
merhaba kızlar, bir gün daaha bittii bitecek...erisin şafaklar...
Kızlar sarkı süper.. tez gel yarim tez gel tez gelll
Dailymotion - Zara - Tez Gel Yarim by Aluxton - une vidéo Müzik
vay bee 341. dönem olmuş.. ben de eşimi 337. dönemde askere gönderdim..
hiç hatırlamak istemediğim bir 5 ay geçirdim...
bekleyenelere allah sabır versin, hele evliyken çok çok zor oluyor..
askerim aradı ama ben dışardaydım yaa offf şimdi aramasını bekliyrm( umarım arar zatn gündüz yasakmış konuşamıyrz (( offfffffff yaaaa geçmez bu günler geçmez!
ozaman evlimiydiniz?
askerim aradı ama ben dışardaydım yaa offf şimdi aramasını bekliyrm( umarım arar zatn gündüz yasakmış konuşamıyrz (( offfffffff yaaaa geçmez bu günler geçmez!
ne saçma ya gündüz neden yasakmış inş. sesini duyarsun canım aynen geçmez bu günler ya
bilmiyrm ama gerçekten çok saçma yaa yazmışlar diyo 6 dan sonra diye komutanda görürse çarşı iznini kitler falan diyo((
Offf bilmiyoruumm
hiç bişey belli değil evleneceğim tarih bile((( ben ağlamayayımda kimler ağlasın
Bizim de belli değil daha benim işim belli olcak da ona göre bi şeyler belli olmaya başlıycak ama ben şu anda aşkımı yanımda istiyorum çoooooooook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?