341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet şu askerlik ne zor bi şeymiş yaa (
1 ay geçti ama bana 1 yıl gibi geldi resmen. yok böyle bi özlem yaaa
Düşünmemeye çalışıyorum ama daha çooook var gelmesine offffff ((

evet aynen öyle zaman çok ağır geçiyor ya

O yokken hiç bi şeyden zevk almıyorum hep aklımda keşke o da yanımda olsaydı diyorum dışarı çıkınca birlikte gezen bi çift gördüğümde içim gidiyo resmen
Şu 2011 geçer mi yaaa daha 3,5 ay var
Her hafta aşkımın yanına gitmek istiyorum ama mümkün değil
İnanılmaz oldu bu içimdeki özlem duygusu
Her aradığında ağlamaya başladım hayır bi şey değil onu da üzüyorum ama durduramıyorum kendimi de
Geçsin şu zaman bi ocak gelsin artık yaa dayanamıyorum

bir gün gelecek bir gün kalacak....

üzmeyin bu kdr kendinizi kızlar.... sağlık olsun da zaman geçer gider.... ben de çok özlüyorum eşimi.... ama biliyorum ki 2012 itibariyle Allahın izniyle ömrümüzn sonuna kdr yanyanıyız...

Evet canım ama sanki zaman geçmek bilmiyor gibi ya çok yavaş geçiyo. Yanyanayken de hiç anlamıyoruz nasıl geçtiğini. O yüzden ziyaretine gitmek istiyorum ama zaman çabuk geçecek ve hemen ayrılık vakti gelcek diye de korkuyorum

inş. canım yaa o günleri görürürüz ayrılmamak üzere beraber oluruz inş.

Selam KIZLARRRR Az önce aşkımla konuştum kıyamam yaaa ben hemen evlenmek istiyorum seninle dedi yetti artık bu hasret dediii

Son düzenleme:
Selam KIZLARRRR Az önce aşkımla konuştum kıyamam yaaa ben hemen evlenmek istiyorum seninle dedi yetti artık bu hasret dediii

Merhaba canım.. Evet valla bizim canımıza da yetti artık bi gelseler de evlensek yuvamızı kursak mutlu olsak sonsuza kadar

Merhaba canım.. Evet valla bizim canımıza da yetti artık bi gelseler de evlensek yuvamızı kursak mutlu olsak sonsuza kadar

AYYYY aynen offff Benim birde okulum var üni 3. sınıfa gectım okulum bıttıksen sonra istiyor ailelerimiz Bana kalsa oooo hemencikkk evlenmek istiyorummmm

ben de çok özledim çok... üstelik bir de kızım var biliyorsunuz ... okadar çok yokluğunu hissediyorum ki benim hasretim çifte kavrulmuş... bir de beni düşünün kızlar....

AYYYY aynen offff Benim birde okulum var üni 3. sınıfa gectım okulum bıttıksen sonra istiyor ailelerimiz Bana kalsa oooo hemencikkk evlenmek istiyorummmm

Olur canım olur şu askerlik bitsin zaman daha çabuk geçer.
Bizim de tek engel askerlik o bi bitse hazırlıklara başlıycaz artık

ben de çok özledim çok... üstelik bir de kızım var biliyorsunuz ... okadar çok yokluğunu hissediyorum ki benim hasretim çifte kavrulmuş... bir de beni düşünün kızlar....

Kesinlikle senin işin bizden daha zor canım ama işte Allah bi şekilde sabrını veriyo. Geçicek bu günler biliyorum ama bazen çok karamsarlığa kapılıyorum bugün de o günlerimden biri malesef (

evettt cocugunuzda varr daha zordur tabı kı ama sabredın kı kısa dönem zaman gececek ve kavusacaksınız eşinıze pembeli ne güzel gelsın hemende baslayın hayırlısıyla hazırlıklara ayyyy bende bol bol dua edıyorum zaman su gıbı akıp gecsın yıllar cabuk gecsın dıyee

Geçer canım geçer şu askerlik geçsin valla diğer zamanlar su gibi akıp geçer
Evet hemen gelsin artık hazırlık yapmak istiyorum kendi evime bi şeyler almak istiyorum aşkımla bakmak istiyorum evimize ahh ahh daha bi sürü şey istiyorum :97:

inşallah canımmm seninde her şey gönlünce olsunn ayyy ne güzelll hayallerin gerçekleşecekkk

Canim bende bugun senin gibiydim. Konusurken bi yandanda agliyordum. O da teselli etti. Ruh durumum inisli cikisli. Manik depresif oldum. Kendimi anlamiyorum bende.

Canim bende bugun senin gibiydim. Konusurken bi yandanda agliyordum. O da teselli etti. Ruh durumum inisli cikisli. Manik depresif oldum. Kendimi anlamiyorum bende.

Artık onlar bizi teselli etmeye başladı tam tersi olması gerekirken
Ne zaman geçicek acaba bu ruh halimiz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…