bende çok istiyorum ailem izin verirse kasımda yanına gitcem ama bir kaç gün snra yine ayrılık biliyormusun dünyaya yine gelsem aşkımı seçerdim ama bu sefer işi hazır askerliğini yapmış bir şekilde tercih ederdim
Evet şu askerlik ne zor bi şeymiş yaa(
1 ay geçti ama bana 1 yıl gibi geldi resmen. yok böyle bi özlem yaaa
Düşünmemeye çalışıyorum ama daha çooook var gelmesine offffff((
evet aynen öyle zaman çok ağır geçiyor ya
bir gün gelecek bir gün kalacak....
üzmeyin bu kdr kendinizi kızlar.... sağlık olsun da zaman geçer gider.... ben de çok özlüyorum eşimi.... ama biliyorum ki 2012 itibariyle Allahın izniyle ömrümüzn sonuna kdr yanyanıyız...
bir gün gelecek bir gün kalacak....
üzmeyin bu kdr kendinizi kızlar.... sağlık olsun da zaman geçer gider.... ben de çok özlüyorum eşimi.... ama biliyorum ki 2012 itibariyle Allahın izniyle ömrümüzn sonuna kdr yanyanıyız...
Selam KIZLARRRRAz önce aşkımla konuştum kıyamam yaaa ben hemen evlenmek istiyorum seninle dedi yetti artık bu hasret dediii
Merhaba canım.. Evet valla bizim canımıza da yetti artık bi gelseler de evlensek yuvamızı kursak mutlu olsak sonsuza kadar
AYYYY aynen offffBenim birde okulum var üni 3. sınıfa gectım okulum bıttıksen sonra istiyor ailelerimiz Bana kalsa oooo hemencikkk evlenmek istiyorummmm
ben de çok özledim çok... üstelik bir de kızım var biliyorsunuz ... okadar çok yokluğunu hissediyorum ki benim hasretim çifte kavrulmuş... bir de beni düşünün kızlar....
evettt cocugunuzda varr daha zordur tabı kı ama sabredın kı kısa dönem zaman gececek ve kavusacaksınız eşinızepembeli ne güzel gelsın hemende baslayın hayırlısıyla hazırlıklara ayyyy bende bol bol dua edıyorum zaman su gıbı akıp gecsın yıllar cabuk gecsın dıyee
Geçer canım geçer şu askerlik geçsin valla diğer zamanlar su gibi akıp geçer
Evet hemen gelsin artık hazırlık yapmak istiyorum kendi evime bi şeyler almak istiyorum aşkımla bakmak istiyorum evimize ahh ahh daha bi sürü şey istiyorum :97:
Aşkım aradı 1 saat önce falan ben konuşurken seni çok özledim falan derken başladım ağlamaya artık kendimi anlayamıyorum bi anda gözlerimden yaşlar dökülmeye başlıyoAşkım da beni teselli etmeye çalıştı bak ben burda hiç umutsuzluğa düşmüyorum sen de güçlü ol falan dedi ama olamıyorum. Yanına gitmek istiyorum bi an önce offf
inşallah canımmmseninde her şey gönlünce olsunn ayyy ne güzelll hayallerin gerçekleşecekkk
Canim bende bugun senin gibiydim. Konusurken bi yandanda agliyordum. O da teselli etti. Ruh durumum inisli cikisli. Manik depresif oldum. Kendimi anlamiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?