341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canim bende bugun senin gibiydim. Konusurken bi yandanda agliyordum. O da teselli etti. Ruh durumum inisli cikisli. Manik depresif oldum. Kendimi anlamiyorum bende.

Kızlar yapmayın böyle bende yeni yeni toparladım kendimi aşkım sayesınde Arada tabi ki çöküyor duygusallık ama aşmasını bilelim bunları yoksa onlar gelene kadar hasta oluruz allah korusun:50:

Kızlar yapmayın böyle bende yeni yeni toparladım kendimi aşkım sayesınde Arada tabi ki çöküyor duygusallık ama aşmasını bilelim bunları yoksa onlar gelene kadar hasta oluruz allah korusun:50:

Evet ya Allah korusun..Off başım çatlıycak gibi ağrıyo ağladığım için
Aşkım da diyo sen kısa dönemde böyle yapıyosan uzun dönem çıksa toparlayamazdık seni hasta olurdun kesin diyo valla öyle olurdu heralde dedim ben de :26:

AYyy bencede ALLAH KORUSUN Birbirimize destek olursak , sevdıceklerımızde destek oluyor zaten eminim herşeyin üstesinden gelirizz
Benim için cokk zor aslında kızlar ben üniyi kazandım 2009 da ve 1 ay sonra askımla tanıstım zorla kendısı ıkna edene kadar catladı ama gönlümüde fetetti
işte 5kasım 2009 dan beri ilişkimiz devam ediyor ailelerimizde tanıstı 2yılımı okuldakı hep onunla gecırıdım tatıle gıttık pıknıge gıttık ama ne maceralar yasadım herseyım onunla gectı , her anımm bu yüzden çok özluyorum sevdıcegımı

Ne güzel canım. Biz de çook şeyler yaşadık 5 yıldır Her anımı onunla geçirdiğim için çook arıyorum onu. Biz farklı şehirlerde olsak da sürekli iletişim halinde olan bi çifttik o yüzden böyle uzun süre sesini duyamamak çok zor Neyse canım Allah sağlık versin de şu 4 ay sonunda hiiiç ayrılmıycaz bi daha inşallah

benim de bugün içim o kadar sevdiceğimle dolu ki
az önce her gece uyumadan önce yaptığım gibi kokusunu içime çektim
bugün saolsun 4 kere aradı hep gözlerim dolu konuştum çok özledim ya
adını her andığımda yüzümde aptal bi gülümseme yakalıyorum
inşallah bi aksilik çıkmazsa haftaya görmeye gidicem
sarılıcam öpücem dokunucam onun ellerini ellerimde görücem
bana dokunduğunu hissedicem ...

sizlerin de o güzel dilekleri inşallah tez vakitte gerçekleşir
şimdilik bizim evlilik muhabbetimiz şakalaşmaktan öteye geçmiyo ama inşallah sizler gibi evlilik planları yapacağım vakitte gelecek...

maşallah canım ne güzel derler ya uzakta iken yürümez bak sız buna tam bır örneksınız demek kı kafalar uyunca sevgılerde kuvvetlı olunca ve bırbırıne de sadık kalınca 5 yıl veya 10 yıl yürüyorrrr cok sevındım senın adına ınsallah mutlu sonla bıter bu askınız

Son düzenleme:
Canlarım benim başım çok ağrıyo o yüzden bi ilaç alıp yatcam hemen.Artık yarın görüşürüz hepinize iyi geceler

ayyy ne güzel senınde canımmm amin inşallah rabbım gonlumuze gore verır Benım askımda 3 kez aradı bende ekım gıbı gıtmek ıstıyorum yanına inşallah bır aksılık olmazda gıderım sende doya doya vakıt gecır , özlem gıder canım

Öyle tabi canım sevgiler kuvvetli olduktan sonra kaç yıl olursa olsun hiç bi sorun olmadan yürür ilişkiler. Bi de bizim şöyle durumumuz, biz tanıştığımızda çıkmaya başladığımızda falan ankarada oturuyodu onlar da ve üniversiteyi farklı okullarda okusak da da hep birlikte geçirdik tatillere gezilere gittik kütüphaneye bile birlikte gider ödevlerimiz için beraber araştırma yapardık. Ama 2 yıl önce babasının tayini istanbula çıktı ve zorunlu olarak oraya taşındılar bizim için çook zor oldu ilk zamanlarda çünkü sürekli birlikteydik ankarada. ama işte insan bi şekilde alışıyo. Aşkım askerdeki arkadaşlarına bizden bahsederken diyomuş ki bizim askerliğimiz aslında 2 yıl önce başladı :) Bööyle işte canım. O koskoca 2 yıl geçti de şu 5 ay geçmiyo valla

askerim tekrar ardı kızlar 1 saat konuştuk
onu çooook özledm ama yaaaa
gitmek istiyorum ekim başı gibi yada eylül sonu gibi o zaten kasımda gelcek bayrama
orda zatn hiç mutlu değil sürekli birileriyle uğraşıyo ilkokul mezunları, kürt askrler falan warmış sewiyesizler tartışmaya girmek istiyolarmış !
geçen gün konuşurken yine biri buna çattı arkadan oturma lan falan diye buda ağzının payını werdi ama sen yenisin ne bu dik başlılık falan diyolarmış yenisi eskisi war sanki pffff.......... sewiyesiz insanların arasındayım 1 tane bile samimi arkadaşım yok diyo
kawga falanetmeden gelse ya bian önce bişiy olmadan offfff çok özledmm çoooooooook
gelsiin hemen işe gircek yaza da DÜĞÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜN hepiniz dawetlisiniz

Hımmm anladım canımm.. bende işte dedıgın gıbıydım her seyı bırlıkte yapardık bu yuzden zor gelıyorya zaten ama dedıgın gıbı alısacagım bende bak sen de sabret 2 yıldır az cok hasretlık cekerek alışmıssındır zaman 2 yıl gıbı gececek inş

İnşallah canım geçicek bi şekilde.
Hadi tekrar iyi geceler yarın görüşürüz canım. askerlerinizi görün rüyanızda bol bol kızlaaarr Bari rüyalarda kavuşalım

Tatlım sıkma canını , zaten sıksanda degısen bır sey olmayacak kı ıkınızde sabredın artık , allahtan kısa dönem... Cok oyle sevıyesızler :95: kıskanclık yapıyorlar ıste kısa donemler dıye senınkıde sakın olsun basınıza iş cıkartmasın canım destek ol sakınlestır onu... benımkı de dıyor resmen pkklı gıbıler var dıyor :95: kolunda acayıp dovmesı olanlar, jılet ızlerı olanlar cokkk dıyor ama artık sabredıyorum askım kımseyle muattap olmuyorum dıyor...

[LEFT][/LEFT]
Ayrıca bak canım ne güzel dügününüze de az kalmışşş çooookkk mutlu olursunuz inş darısı benım basımaaa

Ayy benimkide ayni seyi dedi. Uzun donem olsa sen dayanamazdin dedi.

saolasın cnm, EWET YAA çokmuş öyle ş*rfsz ... ben hiç muhatap olmuyorum onlar gelip laf veriyor karşımda konuşup duruyo dio bende dedim boşwer at başından gitsin umursamazsan daha çok sinirlenir karşındaki dedim bişiy olsa olan ikimize olcak dedim bakalım nereye kadar sabredebilirse (( offff yaaa ne biçim bişiymiş asker olmakta asker yolu gözlemekte (

İnsallah biran once gecer canim. Ama mantikli davranamiyorum.

Canım benım boyle soyleme bak olan kendıne olur askında cok üzülür , güçlü olmaya calışşş..! bak benım paşam her agladıgımda aglama bıtanem tam tersı gurur duy benımle dıyor bende artık cok aglamıyorum GURUR DUYACAGIM dıyıp tesellı edıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…