kızlar ben geldmmmmmm kaç gündür giremedm yaa off tatile gittim 2 günlüğüne misafirlerimizi götrdk ama zorla gittik hatrına zatn hiç güzel geçmedi onsuz yarında doğum günümşu yaşıma kadar geçireceğim en berbat doğum günüm olcak sanırım onsuz ne yapacaksam ((((((( kaç yıldr beraberdk yanımdaydı ((( offffffffff aradı konuştuk 2.5 saat falan ama hep ağladım ben belli etmedim ama sonlara doğru farketti o da (( offf yaaaaaaaaaa başm çok ağrıyr ize iyi geceler öpüldünüzz
kızlar günaydın... dün hiç geçmeyen bir gündü benim için... çok uzun bir pazardı.. gece de uyuyamayınca kabus gibi bir günü yaşadım.. içim çok sıkılıyordu... 2-3 sa uyumuşumdur ancak...dün eşim gittiğinden beri en özlem dolu ve en sıkıcı günümü yaşadım....
pembelii nerelerdesin yaa
gittin mi hiç askerinin yanına bakalım neler yaptınn
Canım biraz yoğundum bu aralar çok uğrayamadım buraya. İyiym tatlım sen nasılsın?
Ben inşallah bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum
Aşkım da dün ilk kez çarşı iznine çıktı yalovayı gezmiş baya güzel,şirin bi yer dedi bakalım ben de görcem inşallah bu haftasonu
Sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin canım?
kızlar sabır sabır sabır... başka yolu yok.. biz dün bitirdik kavgayı ağlattı yine telefonda sonra köpekler gibi yalvardı... ben onu anlıyorum. hiç üsteleme, üstüne gitme gün gelir hesap döner, askerden gelince hesabını sorarsın
Benim sevgilim bu gece Ağrıya gidiyor az önce konuştuk, ne kadar kötü olduk, apar topar haberi geldi,zor tuttum kendimi ağlamamak için..
Onlar için çok zor, ben evimdeyim odamda nete girmiş sana yazıyorum, onlar bambaşka yerdeler.. her şey güzel olacak azıcık sabır
doğum günün kutlu olsun canım. bende aralıkta kutluycma doğum günümü askerim olmadan. seni anlıyorum ama bundan sonra tüm doğumgünlerimizi onlarla kutlucaz inşallah canımm.kızlar ben geldmmmmmm kaç gündür giremedm yaa off tatile gittim 2 günlüğüne misafirlerimizi götrdk ama zorla gittik hatrına zatn hiç güzel geçmedi onsuz yarında doğum günümşu yaşıma kadar geçireceğim en berbat doğum günüm olcak sanırım onsuz ne yapacaksam ((((((( kaç yıldr beraberdk yanımdaydı ((( offffffffff aradı konuştuk 2.5 saat falan ama hep ağladım ben belli etmedim ama sonlara doğru farketti o da (( offf yaaaaaaaaaa başm çok ağrıyr ize iyi geceler öpüldünüzz
gracefulcum umarım bugün daha iyisindir. dönem dönem sıkıntılı olabiliyoruz. bi günümüz bi günümüzü tutmuyor. asker psikolojisi var ama bir de bizim için asker bekleme psikolojisi var. o yüzden de ruh durumumuz bi öyle bi böyle.kızlar günaydın... dün hiç geçmeyen bir gündü benim için... çok uzun bir pazardı.. gece de uyuyamayınca kabus gibi bir günü yaşadım.. içim çok sıkılıyordu... 2-3 sa uyumuşumdur ancak...dün eşim gittiğinden beri en özlem dolu ve en sıkıcı günümü yaşadım....
ayy canım nasıl olayım, sıkıcı hafta sonları,zaman geçmek bilmiyo gibi
şu iki haneli sayılara hayırlısı ile bi gelebilsek...
bende kısmetse iki hafta sonra gidecem ankaraya...
Merhaba kızlar, bende askerimi bekliyorum, zaman azaldıkça özlem artıyo, dayanmak çok zorlaşıyor,Allah hepimizin yardımcısı olsun.:2:
Kızlar RABBİM sağlıcakla kavuştursun cümlemizi. Benim de nişanlım asker fakat uzun dönem. Gördüm asker bekleyenlerin sohbetini ben de yazayım dedim. Hayırlı geceler.
İnşallah canım, Allahım hepimize o günleri görmek nasip etsin. Hoşgeldin sende gece nöbetimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?