341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tabiiki bizim de sinirlerm,z bozuk.. hem üzgünüz hem buralarda yalnızız.. canımız sıkılsa en büyük destekçilerimiz yok... ama napalım işte onların elleri kolları bağlı diye biz alttan alıyoruz.. en azından bizim bir kafa dağıtacak özgürlüğümz var,ne bileyim arkdaşlarlar buluşmak, yürüyüş yapmak, internet,dizi vs... .. onların malesef bu da yok...

evet canım ama haksız yere de saçma sapan şeylerden suçlanmak insanın ağrına gidiyor. ben de tüm gün evdeyim. onu bekliyorum. iki güzel şey söylicek diye bekliyorum. saçma sapan üstüme gelince bütün yaşama sevincim gidiyor. olmassa gidip çalışıcam. böyle olmıcak gibi. bugün 22-24 arası nöbeti var. Nöbete gitmeden tekrar ararsa hallederiz belki sorunu. en kötü yanı da bu ulaşamamak. düşündüğünü söyliyememek...

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... of gün gectikce herkes kavga mı ediyor ne :S tugce yazdıklarını okudumda sizde tartısmıssınız... malesef bizde ( konular farklı olsada bizde kavga ettik ....

evet canım bazen ne yazıkki haksız çıkışları oluyor.. olmayacak yerlere takılıyorlar.. evet deşarj olacak bir şeylere sahip olmalıyız.. hem de oyalanacak.. benim bir kızım var.. bir de işim ... bir yerlerde kendimi oyalıyorum...evde otur otur kur kur ne zaman geçiyor ne beklemek bitiyor...

uzun bi aradan sonra merhaba kızlar... of gün gectikce herkes kavga mı ediyor ne :S tugce yazdıklarını okudumda sizde tartısmıssınız... malesef bizde ( konular farklı olsada bizde kavga ettik ....
hayırdır canım siz niye kavga ettiniz?

evet canım evde bekle bekle hasta edicem kendimi. bişeylerle oyalanmak zorundayım.birilerine faydam olsun bari. ne güzel sende kızınla işinle oyalanıyorsundur. asker beklemenin bu kadar zor olduğunu bilemezdim.

Önceen yazmıstım belki okumussunuzur kızlar..ben trabzonda öğrenciyim askerimde kırklarelinde..uzak cok uzak hemde..ama ben yinee günübirlikte olsa gidip gelmek onu görmek istiyorum bunu defalarca dedim ona..ucak biletlerini otobüs biletlerini hep arastırdım .. ama niyeyse onda bi sogukluk var sanki istemiyo gitmemei..ben demesem hiç açılmıyo gitme konusu..bgn artık dedm sen istemiyorsun diye..basladı bu sefer olur mu askım ben seni düşünüyorum cok uzak nasıl gelip gideceksin kalmadan o kadar yola dayanabilecek misin falan filan...buraya milletin sevgilisi gelince nasıl özeniyorum dedi bende o zaman özenmekle kalırsın dedim..gitmeyecegim işte..ben kız basıma o kadar zorlugu göze alıyorum ve o kdr da arastırıyorum onun yaptıgına bak cok üzüldüm cooookkkk (((((((

ayy bende aynı şeyi yaşadım. yemin törenine gitmek için bin takla attım. ama o gel demiyordu. sonunda dedim beni istemiyorsun. olur mu hiç falan filan dedi. ben seni düşünüyorum dedi. bende izmirden amasyaya gittim. neyse gidince moral oldu sevindi. bende onu görünce iki gözüm iki çeşme ağladım. kızlar daha duygusal oluyor. gitsen sevinir aslında. ama bana seni zorlamak istemedim demişti sonradan. aman ben erkekleri anlamıyorum ya hiç.

demek aynı seyleri yasadık.. banada eger gelsen öyle mutlu olurumki diyo ama işte ben hiç heves göremiyorumki adamda...! ama gitmeyecegim ya onun canı istese yalvarır yakarırdı gel askım diye ama demekki istemyo..sürekli ben konuyu acıyorum 1 kere bile demiyo,istemiosun diyincede seni düşünüyorum falan filan...offfff hayırlısıyla bitseydi su askerliiikkkkk!!! biz artık sürekli kavga etmeye basladık ((

kızlar sabırlı olunn, anlayış gösterin... biz onlar olmadan bu kadar mutsuz oluyoruz onlar hem bizsiz hemde askeriyedeler...istedikleri hiçbirşeyi yapamıyorlar, gülüp eğlenemiyorlar.... robot gibiler resmen biraz daha sabırlı olun, bu ilişkilerimiz için bir sınav, evet aşılması güç ama aşacağız...

canım istiyordur bence de seni mecbur bırakmak istemiyordur. sen istiyorsan git genede. görünce sevinir bence. evet kavga ne yazıkki oluyor. sadece sen değil herkes askerde kavga ediyor. bir şekilde zaman geçicek artık.

evet nagishçim gerçekten güç. Allah sabır versin hepimize.

kızlar sabır sabır sabır... başka yolu yok.. biz dün bitirdik kavgayı ağlattı yine telefonda sonra köpekler gibi yalvardı... ben onu anlıyorum. hiç üsteleme, üstüne gitme gün gelir hesap döner, askerden gelince hesabını sorarsın

Benim sevgilim bu gece Ağrıya gidiyor az önce konuştuk, ne kadar kötü olduk, apar topar haberi geldi,zor tuttum kendimi ağlamamak için..
Onlar için çok zor, ben evimdeyim odamda nete girmiş sana yazıyorum, onlar bambaşka yerdeler.. her şey güzel olacak azıcık sabır

kızlar ben geldmmmmmm kaç gündür giremedm yaa off tatile gittim 2 günlüğüne misafirlerimizi götrdk ama zorla gittik hatrına zatn hiç güzel geçmedi onsuz yarında doğum günüm şu yaşıma kadar geçireceğim en berbat doğum günüm olcak sanırım onsuz ne yapacaksam ((((((( kaç yıldr beraberdk yanımdaydı ((( offffffffff aradı konuştuk 2.5 saat falan ama hep ağladım ben belli etmedim ama sonlara doğru farketti o da (( offf yaaaaaaaaaa başm çok ağrıyr ize iyi geceler öpüldünüzz

kızlar günaydın... dün hiç geçmeyen bir gündü benim için... çok uzun bir pazardı.. gece de uyuyamayınca kabus gibi bir günü yaşadım.. içim çok sıkılıyordu... 2-3 sa uyumuşumdur ancak...dün eşim gittiğinden beri en özlem dolu ve en sıkıcı günümü yaşadım....

ahh canım benim için daha kötü idi doğum günüm 12 ağustosta gittiler ya benim doğum günümde 13 ağustostu...

canım bugün senin doğum günün mutsuz olma böyle tamam o yok yanında ama ailen sevdiğin insanlar var onlarda üzülür sen böyle mutsuz olursan daha birsürü birsürü seneler yanında olucak sevgilin bu sene de böyle oluversin acısını cıkarırsın bundan sonra bence şimdi güzelce bi süslenşöyle bi pozitif enerji olsun en sevdiğin ama hareketli müzikleri dinle bi havan değişsin tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…