341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende aynı durumdayım canım. benimkide hiç çarşıya çıkamıyor maalesef.

çok zor oluyo böle kastamonudaydı orda yemin töreninden sonra hem c.tesi pazar çıktı bayramda da 9 gün hep çıktı ama burda bayramda 1 olcakmış belki oda 2 saat olur dün telefonda aldı nöbette konuşuyoruz artık

Aynı durumdayız tamamen.. Kastamonu'da yaptı acemiliği,, ordayken çok rahattı, 9 gün hep çıktı.. Şimdi olduğu yerde ise, arada çıkabiliyor, o da tek bir gün. Telefon konusunda şanslısın en azından.. Benimki kullanamıyor maalesef..

ohh maşallah canım daha ne. benimki hiç çıkamıyo. cep telefonuda yok. akşamdan akşama konuşuyoruz. şükürr.
ne güzel konuşursunuz nöbetlerde işte. az kaldı zaten. kış ta geldi. günler çabuk geçer. yaz gibi zorlamaz bizi.

bizde ankesörden konuşuyoruz telefon aldırmıcam ceza alır diye korkuyorum.zaten gececi oldu artık daha rahat olur telefon konusunda

bende pek istemedim almasını çünkü abim askerdeyken yakalanmıştı ankara mamakta yapmıştı askerliğini 1 hafta hapis cezası vermişlerdi anlattığına göre baya kötü geçmiş 1 haftası

bizde ankesörden konuşuyoruz telefon aldırmıcam ceza alır diye korkuyorum.zaten gececi oldu artık daha rahat olur telefon konusunda
benimkininde telefonu var ama orda bi yere vermiş dışarı çıktığında. birliğe sokmuyor. ceza falan alırsa hiç iyi olmaz gerçekten. mervecim hayırdır sen pek durmassın bu saatlerde. yarın yokmu bişeyin?
teli aldaman önce bizde öle konuşuyoduk ama buna şükür tabiki en azından sesini duyuyorz

evet canım çok şükür. günlerce dağda olduğu için askerlerinden haber alamayan insanlar var. Allah yardımcıları olsun.

bende pek istemedim almasını çünkü abim askerdeyken yakalanmıştı ankara mamakta yapmıştı askerliğini 1 hafta hapis cezası vermişlerdi anlattığına göre baya kötü geçmiş 1 haftası

evet o hapis cezasına disco diyorlar. discoya gidiyoruz derler. riskli gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…