öyleyse aramıza hoşgeldin canımm...
benimde askerim sivasta çarşı iznide yok sivasa gideli 1 ay oluyo ve dün çıktı oda 2 saat(
bende aynı durumdayım canım. benimkide hiç çarşıya çıkamıyor maalesef.
çok zor oluyo böle kastamonudaydı orda yemin töreninden sonra hem c.tesi pazar çıktı bayramda da 9 gün hep çıktı ama burda bayramda 1 olcakmış belki oda 2 saat olurdün telefonda aldı nöbette konuşuyoruz artık
çok zor oluyo böle kastamonudaydı orda yemin töreninden sonra hem c.tesi pazar çıktı bayramda da 9 gün hep çıktı ama burda bayramda 1 olcakmış belki oda 2 saat olurdün telefonda aldı nöbette konuşuyoruz artık
bende aynı durumdayım canım. benimkide hiç çarşıya çıkamıyor maalesef.
Aynı durumdayız tamamen.. Kastamonu'da yaptı acemiliği,, ordayken çok rahattı, 9 gün hep çıktı.. Şimdi olduğu yerde ise, arada çıkabiliyor, o da tek bir gün. Telefon konusunda şanslısın en azından.. Benimki kullanamıyor maalesef..
sen rahat konuşabiliyo musun canım senin askerin nerdeydi
sen rahat konuşabiliyo musun canım senin askerin nerdeydi
ankesörden aradımı konuşuyoruz canım. bazen günde bi kez bazende iki kez arıyor işine göre.
bu arada benimki urfada canım...
bizde ankesörden konuşuyoruz telefon aldırmıcam ceza alır diye korkuyorum.zaten gececi oldu artık daha rahat olur telefon konusunda
benimkininde telefonu var ama orda bi yere vermiş dışarı çıktığında. birliğe sokmuyor. ceza falan alırsa hiç iyi olmaz gerçekten. mervecim hayırdır sen pek durmassın bu saatlerde. yarın yokmu bişeyin?bizde ankesörden konuşuyoruz telefon aldırmıcam ceza alır diye korkuyorum.zaten gececi oldu artık daha rahat olur telefon konusunda
teli aldaman önce bizde öle konuşuyoduk ama buna şükür tabiki en azından sesini duyuyorz
bende pek istemedim almasını çünkü abim askerdeyken yakalanmıştı ankara mamakta yapmıştı askerliğini 1 hafta hapis cezası vermişlerdi anlattığına göre baya kötü geçmiş 1 haftası
benimkininde telefonu var ama orda bi yere vermiş dışarı çıktığında. birliğe sokmuyor. ceza falan alırsa hiç iyi olmaz gerçekten. mervecim hayırdır sen pek durmassın bu saatlerde. yarın yokmu bişeyin?
olmazmı yarın 12ye kadar ödev teslim etmem lazım onu araştırıyorum şeytan diyor git yat ama yatmamam lazım.of okul başladığından beri bi takip edemiyorum topiği eskiden öylemiydim?o zamanda moralim çok bozuktu.gerçi şimdide bozukda neyse işte amaan yazdıkça yazıyorum baksana:)
benimkininde telefonu var ama orda bi yere vermiş dışarı çıktığında. birliğe sokmuyor. ceza falan alırsa hiç iyi olmaz gerçekten. mervecim hayırdır sen pek durmassın bu saatlerde. yarın yokmu bişeyin?
olmazmı yarın 12ye kadar ödev teslim etmem lazım onu araştırıyorum şeytan diyor git yat ama yatmamam lazım.of okul başladığından beri bi takip edemiyorum topiği eskiden öylemiydim?o zamanda moralim çok bozuktu.gerçi şimdide bozukda neyse işte amaan yazdıkça yazıyorum baksana:)
yaz canım açılırsın.
bende yüksek lisans yaparken. habire sunum hazırlıyordum. iyi bilirim.
okul bitti rahatladım valla.
yaz canım açılırsın.
bende yüksek lisans yaparken. habire sunum hazırlıyordum. iyi bilirim.
okul bitti rahatladım valla.
mesela 1 sayfa discussion yazmam lazım ya normal bişey yazarkende saçmalamaya başladım.sonumu iyi görmüyorum
kızlar size iyi geceler...iyi nöbetler...
mesela 1 sayfa discussion yazmam lazım ya normal bişey yazarkende saçmalamaya başladım.sonumu iyi görmüyorum
beynin sulanmış artık normal canım bu durumlarr.
son senenmiydi bu canım? yoksa 3 müydün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?